06.09.12
15:17
Здравейте. Вчера при “квартална ” игра на футбол си контузих коляното. Ударих топката със вътрешната страна на стъпалото но при коляното се получи махово движение. http://www.letsgym.com/wp-content/uploads/2011/07/img_2519.jpg както е тук на снимката вдигнато и настрани. - дано обясних добре.
Изпитах болка, седнах да почина, след 10тина минути станах да “поиграя” още малко , но толкова беше и игра. След това накуцвайки съм ходил около час, но болката не беше силна.
Когато станах тази сутрин ме болеше още, и сега ме боли основно го усукам, като го свивам също имам усещане..
На допир ме боли във вътрешната част точно върху костта.при ходене, ако дам равномерна тежест на 2та крака, пак осещам болка пак там.при усукване същата работа.
Малко по-потдуто е от другото колятно, но на пръв поглед не е много забележимо.
Идеи?Предположения? Някой да е имал същият проблем?
Какъв е шанса да съм скъсал връзка, или да е пукнато? Поздрави.
06.09.12
22:22
2-3 дни пълна почивка и нагревки.Ако продължава да боли-задължително лекар.Просто идея си нямаш колко връзки,меки тъкани и 100 неща с латински наименования минават през коляното.А и коя кост по-точно,коляното е става и “коста”е доста образно казано.Със сигурност не е пукнато,но след 3тия ден не отшуми ли болката отиди на лекар.