Дневникът на Георги - It's time for change!

Темата е заключена.

Здравейте! Казвам се Георги и съм на 18 години. Чета с интерес статиите, които има в този сайт и бих казал, че много голяма част от тях ми бяха в огромна полза. Следял съм някои дневници и ми се стори интересно и полезно. Надявам се, че тук ще попадна на хора с които можем да разменим опит, колкото малък или голям да е той, полезни съвети и насоки. Та, реших да си направя дневник и аз и ще се постарая да го водя стриктно и редовно. Приемам всякакви критики и препоръки!
Та, сега да кажа няколко думи за мен: Тренирал съм карате 2 години, бокс 1 година, езда 4-5 години и плуване 8 години! Плуването и ездата може би бяха спортовете, които си бяха изградили дом в сърцето ми! Обожавах ги! Но...за жалост, когато станах осми клас прекъснах тренировките си за цели 3 години. Много надебелях, станах 90 кг, след това смъкнах много рязко и станах 70, тялото ми се отпусна и започнах да се чувствам зле в кожата си. Сега съм 80 кг и мисля, че съм в нормата за моите 182см. Бих казал, че имам доста добра структура на тялото. Целта ми е да кача мускулна маса, да стана по-издръжлив и да изкова едно здраво и релефно тяло! Знам, че се изисква много труд и постоянство и съм готов да се състезавам със себе си!
Засега това от мен. До утре!

Темата беше редактирана от Георги Стойчев на 07.09.12 11:35.

Днес сутринта си играх с метъра и ето какво излезе:

Височина - 182
Тегло - 80
Врат - 37
Гръден кош - 104
Бицепс - 33.5
Китка - 17
Прасец - 37.5
Бедро - 53
Ханш - 99.5
Талия - 80

Подкожни мазнини: 18%

Като гледам ме очаква много работа.
Довечера ще пиша какъв ми е бил хранителния режим през деня и как е протекла тренировката!

Днес нямах много апетит, та се задоволих само със:

10:30 - Една купа овесена каша с една голяма лъжица мед.
12:30 - Голяма купа бъркани яйца (4) с извара, кисело мляко и натурален хайвер.
15:30 - 400 гр. задушени зеленчуци.
16:45 - тренировка
18:45 - две филии пълнозърнест хляб с луканка и хайвер.
20:00 - Пилешко с два варени картофа + една голяма салатка домати с лук. /предстои/
21:00 - Грозде. /предстои/
22:00 - 200 гр. извара. /предстои/

Тренировка:

12 минути бягане на пътека.
5 минути скачане на въже.

Придърпване на вертикален скрипец - 3х12
Повдигане на щанга от лег - 3х10
Придърпване на хоризонтален скрипец - 3х15
Раменно разтваряне встрани - 3х10
Вертикално повдигане на краката - 3х20
Трицепсово разгъване на горен скрипец - 2х10
Бицепсово сгъване с щанга - 2х10

Коремни преси - 3х20
Лицеви опори - 3х20
Клякания - 3х25

5 минути скачане на въже
12 минути бягане на пътека

Мнението беше редактирано от Георги Стойчев на 07.09.12 19:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1