06.09.12
23:56
Взех си протейн на ANABOLIC WHEY 4000G - SCITEC NUTRITION
И сега се чудя как да го бия само 3 пъти на ден или и вечер?
Целта ми в момента е покачване на маса , имам година и половина стаж в фитнеса , но съм едва 68-70кг , на 1.87.
07.09.12
08:21
казано от Skype на 06.09.12, 23:56:
Взех си протейн... И сега се чудя как да го бия...
Бий го венозно или интрацелуларно! (giggle)
Употребата на този продукт не се различава от тази на всеки друг суроватъчен протеин. Говорили сме хиляди пъти по този въпрос, а на сайта ще намериш великолепни статии за протеините, от които ще научиш не само кога се приемат (видимо ти липсват доста знания за тях). От друга страна приемането на протеин под формата на хранителна добавка съвсем не означава, че ще увеличиш мускулната си маса - това зависи от много други фактори, не от прахчето.
това е напълно ясно , просто някой хора казват да го пия само 3 пъти , сутрин , преди и след трен.
А други казват и вечер :D
Липсват ми знания , сега започвам да чета статията ;Д
И най-много ми се искаше да науча вашето мнение за самият продукт , много хора ми казват , че това е най-добрият протейн ?
п.с Има ли смисъл да си взема и БЦАА на Сци тек или ми стига само протейна?
07.09.12
14:13
И защо е най-добрият протеин? Защото има Анаболик в името ли? Протеин като протеин, разлика между него и кой да е друг няма да видиш. Разгледай няколко от най-популярните и споменаваните тук във форума и си избери най-изгодния откъм цена за доза. Сайтек (не Сци Тек) е марка, на която малцина гледат с добро око, дори и само защото е унгарска, а се рекламира като американска. В началото, когато още се внасяше само от един вносител голямата разфасовка беше 260лв, по-късно падна до 120, което пак е с доволна печалба...
П.П. И се надявам дотолкова да си вникнал в статиите вече, че поне да си научил как се пише протеин.
казано от Кольо Пияндето на 07.09.12, 08:21:
От друга страна приемането на протеин под формата на хранителна добавка съвсем не означава, че ще увеличиш мускулната си маса - това зависи от много други фактори, не от прахчето.
+1
И вземи се храни пък тогава протеина. 1 път след тренировка мисля, че е достатъчно.
Добре наредихте ме , но не ми отговорихте на другите въпроси ?!
БЦАА - да / не ? И коя марка бихте ми препоръчали ?
Ако отидеш в магазин за добавки сигурно ще те посъветват да си вземеш и глутамин, креатин, някой и друг витамин, казеин и какво ли още не, а може под масата да ти предложат и едни такива магически течности в шишенца в комплект със спринцовка и игла. Избора си е твой. Аз лично бих си взел БЦАА , ако започна да тренирам 6 пъти седмично и като стигна 150 лег, 250 тяга, 23-4 рунда на Cindy и не мога повече.
разбира се , за това се обръщам към вас , тренирам с тежка програма , а всеки казва различно ..
Някой ми предлагат да пия протеина само след трен. и вечер , други предлагат да го пия 4 пъти на ден , други 3 пъти , вече се обърках напълно , а за храненето няма проблем , започнах да се храня МНОГО ! :Д
Здравейте ! Някой пил ли е този протеин? Взех си вчера една кутия от 2.300гр. и като си направя шейк ми се струва доста гъст. Шейка го правя с 200 мл вода, става почти като течен пудинг. Та въпроса ми е някой ако го е пил дали и при него е било така, защото пих и този - Scitec Whey, в червената опаковка, който е, и той си беше доволно рядък със същото количество вода.
Благодаря предварително за отзивите ! :)