Дневникът на Ренито

Темата е заключена.
Прескочи до:

24.01.14
19:39

Нов ден- нов късмет и сносна прекрасно разтоварваща тренировка:
Набирания: 3, 2, 1, 1
5 кръга: клек 5*50кг, странична преса: 6*15кг
5 кръга: напади 5*50кг, лицеви упори 10
5*16 кг ренегатско на пейка
45 мин
40 мин колело навън

Храната също на ниво след като вчера заредих с шоколад и други сладости и ми просветна. Мисля, че с по-малко въглехидрати ми пада кръвното или кръвната захар много и съм парцал, тъй че ще се придържам към 15-те процента занапред.
1. кафе с мляко
2. 120 гр телешко
3. 100 гр сурово супен салам, 250 гр смуути
4. салата (домати, краставици, маслини, чушка, зехтин), 150 гр пилешко със сметана
1600ккал
Мазно: 55%
Белтъчини: 30%
Въглехидрати: 15%

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 24.01.14 20:20.

Като човек, който беше 4-5 месеца на мазнинна и имаше същия проблем, бих те посъветвала да правиш 1 ден с по-високи въглехидрати - съответно ти си прецени дали да е на седмица, дали да е на 10 дена..аз си го отчитам като грешка, че не го направих:)

26.01.14
14:54

Adriana, мисля да те послушам най-безотговорно, даже на 5 дена ще го направя. Няма смисъл да се мъча така, не може организма ми да се настрои на много ниски въглехидрати колкото и да се пъна.

Снощи пих и хем си мислех да не пия и днес главата болница, пак ми се върти от кръвно ли от що ли. Напоследък доста чувствителна съм станала към всякакви недоспивания, препивания и т.н. Ще го отдам на факра, че е края на януари, всяка година по това време липсата на слънце и топлина започва да ми се отразява доста. Зимата започва да ми изглежда безкрайно дълга, тонуса пада, абе направо ми идва туу мъч! В петък заминавам за Брюксел и Лондон с мама и сестра ми и се надявам положителнте емоции да ме вдигнат. :) На всичкото отгоре непрекъснато съм гладна и дори 2000 да изям на ден, сънувам храна и сутрин се будя с мисълта за ядене. А не е като да не се храня, не знам какво става много е странно... имам и доста мускулна треска, която отминава бавно и не се възстановявам добре тъй го усещам. Започвам да си мисля да нямам някаква анемия. Пия витамини, храня се пълноценно, правя секс, смея се, не се преработвам... Уж всичко наред, а органима ми ми прави номера.

Храна:
1. кафе с мляко
2. свински котлет с гъби 200гр
3. гуакамоле (авокадо, домат, лимонов сок)
4. салата (домати, краставици, марула, сирене, чушка, зехтин), скариди с масло, 3 яйца варени
1400 ккал
мазнини: 60%
белтъчини: 31%
въглехидрати: 9%

Дано световъртежа поотмине и да отида на трен. Наливам се с вода, да видим :)

26.01.14
15:45

казано от Mad Madame на 26.01.14, 14:54:

Adriana, мисля да те послушам най-безотговорно, даже на 5 дена ще го направя. Няма смисъл да се мъча така, не може организма ми да се настрои на много ниски въглехидрати колкото и да се пъна.

Снощи пих и хем си мислех да не пия и днес главата болница, пак ми се върти от кръвно ли от що ли. Напоследък доста чувствителна съм станала към всякакви недоспивания, препивания и т.н. Ще го отдам на факра, че е края на януари, всяка година по това време липсата на слънце и топлина започва да ми се отразява доста. Зимата започва да ми изглежда безкрайно дълга, тонуса пада, абе направо ми идва туу мъч! В петък заминавам за Брюксел и Лондон с мама и сестра ми и се надявам положителнте емоции да ме вдигнат. :) На всичкото отгоре непрекъснато съм гладна и дори 2000 да изям на ден, сънувам храна и сутрин се будя с мисълта за ядене. А не е като да не се храня, не знам какво става много е странно... имам и доста мускулна треска, която отминава бавно и не се възстановявам добре тъй го усещам. Започвам да си мисля да нямам някаква анемия. Пия витамини, храня се пълноценно, правя секс, смея се, не се преработвам... Уж всичко наред, а органима ми ми прави номера.

Храна:
1. кафе с мляко
2. свински котлет с гъби 200гр
3. гуакамоле (авокадо, домат, лимонов сок)
4. салата (домати, краставици, марула, сирене, чушка, зехтин), скариди с масло, 3 яйца варени
1400 ккал
мазнини: 60%
белтъчини: 31%
въглехидрати: 9%

Дано световъртежа поотмине и да отида на трен. Наливам се с вода, да видим :)

Не се притеснявай, не си само ти с този проблем. Аз съм с ниско кръвно и на всичкото отгоре с понижена функция на щитовидната жлеза и първоначално когато премахнах основните въглехидрати с които се хранех преди ( сладко, ориз, картофи, шоколади ) и други такива и при мен беше проблем. Сега продължава да е проблем, случва ми се да имам нисък тонус, световъртеж, да ми е замъглено и т.н., да съм в кофти настроение, но отида ли на тренировка, съм екстра.

Храната има на 99% значение на силата,концентрацията, енергията. Пий вода! Много помага!

Ако продължаваш да имаш този проблем, хапни ориз, хапни си малко черен шоколад, направи си едно кафе. Няма как да имаш анемия, при положение,че приемаш месо, морски дарове, подправки и зелени зеленчуци.

ХРаната ти е много сходна с моята, много ми харесва!

26.01.14
18:38

Oceanborn, чета те и аз и доста сходни са ни и храните и суплементите наистина. :))))
Относно анемията попрочетох, защото приятелят ми пусна мухата, то нали имало доста видове. Но не вярвам и аз да имам. То ще е срамота при това хранене. :) Явно е временно явление и ще мине. И аз на тренировка или, когато карам колело нямам проблем. Проблемите ми идват по-скоро, когато съм в спокойно положение. Както и да е, мисля да ги игнорирам за сега и да не се притеснявам излишно. Ще си поръчвам другият месец пролетните витамини и ще добавя желязо за всеки случай.
Трена днес няма да се състои, аз си се знам, че след алкохолни безсънни нощи съм дроб и не тренирам: сега и тук да си кажа. :)

26.01.14
19:31

Да ти кажа честно, и аз при такова хранене бих се чувствала доста отпаднала и без настроение. Имаш само животински мазнини и НЕсезонни зеленчуци. Нищо, което да ти даде енергия и настроение.

27.01.14
19:31

Маргаритка, здрасти! Сигурно се налага леко преусмисляне на храната. Но гледам и растителни мазнини да има: маслини, зехтин, авокато. То до там ми се изчерпват. Ядките малко съм ги позабравила напоследък, но ще си ги припомня съвсем скоро на пътешесвието.
днес: доста по-добре и жива, само дето се успах брутално за работа! Изобщо не знам как е станало, принципно се усещам като изключвам алармата, но днес не си спомням да съм я спирала... Проблем нулев: работа нямаше много и без това. :)

Трен:
набирания: 3, 2, 1, 1, 1
2 кръга: мъртва тяга 5*70кг, коремни преси на наклон 10*10кг
3 кръга: мъртва тяга 4*70кг, военна преса 5*30кг
5 кръга: гребане с дъмбел 5*17,5кг, напади 5*40кг
5 кръга: МВР 5*10кг, наведи встрани 5*20кг

Храна:
1. кафе с мляко
2. свински котлет с гъби
3. 100гр рувово сушен салам, 125 гр смуути и една голяма кУрабия (от най най любимите ми, направо се размазах от кеф като я ядох :)))
4. 3 яйца, авокадо, домат, изстискан сок от лимон
1600 kcal
Мазнини 58%
Белтъчини: 28%
Въглехидрати: 14%

27.01.14
19:42

казано от Mad Madame на 27.01.14, 19:31:

Маргаритка, здрасти! Сигурно се налага леко преусмисляне на храната. Но гледам и растителни мазнини да има: маслини, зехтин, авокато. То до там ми се изчерпват. Ядките малко съм ги позабравила напоследък, но ще си ги припомня съвсем скоро на пътешесвието.

Ще си позволя да ти дам идеи без да си ме питала ;) : аз лично забелязвам значително подобряване на жизнения си тонус от консумацията на продукти като сурово какао, мака, (медицински) гъби на прах и тинктури от тях; годжи бери, зелен чай, джинджифил, спирулина, хлорела, алое, кокоси и т.н. Мисля че това са неща, които няма да окажат негативно влияние върху сегашния ти модел на хранене, само можеш да спечелиш от тях. :)

Мнението беше редактирано от Margi на 27.01.14 20:20.

29.01.14
18:00

Маргарита, благодаря за идеите. Много ми харесва, че са ми в режима. :)

Вчера:
5 кръга: клек 5*50кг, странична преса 4*17,5кг
5 Кръга: напади 5*40кг, дърпане на скрипец 5*45кг
10 мин корем
час колело

Днес:
час колело

Днес пак ми се въртя света за около минута на работата, чак взе да ми се повдига. Само една атака обаче, а преди два дни нищо. Мисля, че се оправят нещата ама бавно, другият месец ще си поръчам Мака и спирулина, а за суровото какао ще се наложи да мина през био магазина. :)

Храната ме мързи да я пиша, ама изядох 50 гр шоколад:
Вчера: 1650ккал
Днес: 1150ккал, 80 гр въглехидрати и мисля да не ям повече днес :)

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 29.01.14 19:02.

12.02.14
10:11

Ах как се отпуснах за 10 дни! И ментално и с хранителният режим. :)
Вчера първа тренировка след две седмици почивка почти и имам мускулна треска на гъзО и други места:
набирания: 5*1
5 кръга: мъртва тяга 3*5*70кг, 2*3*70кг, военна преса 4*5*30кг 1*4*30кг
5 кръга: напади 5*5*40кг, Л-стоеж през почивките колкото мога
3 кръга: ренегатско гребане 5*16 кг на пейка, МВР 5*5*10кг
За нула време съм качила едно кило мазно като се отпусна със сладкото, годините си казват думата...
50 мин

днес пак щанги и комплексче 20 мин мисля да спретна и да се поразтегна поне 15-тина минути.

14.02.14
13:59

Не мога да не се похваля каква вкусотия забърках току що, сигурно не е нищо ново, но аз скоро се сетих за вариант на гуакамоле с бяло сирене и стана адски вкусно. Принципно слагах орехи по класическата рецепта преди, но от известно време го правех само с домат и лимон. Със малко сирене става много добре!
едно много меко авокадо, 50 гр сирене, половин изстискан лимон, черен пипер. За съжаление на вид си изглежда като повърнато и освен гаджето и майка ми никой друг не мога да убедя да пробва гуакамоле :(

14.02.14
14:49

В класическото гуакамоле няма орехи. ;)
Има авокадо, лук, черен и червен (евентуално лют) пипер, домат и сок от лайм.

15.02.14
16:16

Охоооо ето как ще забъркам следващото значи! Истинско класическо. Мерси за идейката, Марги!

Днес се сипе цял ден дъжд и ентусиазма за зала е доста занижен... Имам още време да се ентусиазирам обаче, тъкмо ми мина мускулната треска.

ПС: Онзи ден бях много смешна в залата, търсих някаква машина за прасци и не я намерих де... Но пък реших да се пробвам на други уреди. Голям провал, изобщо не можах да се ориентирам и беше абсолютна загуба на време. Хич не ми хареса, как изобщо другите тренират на уреди ще си остане мистерия за мен. За сметка на това отново се намери ново попълнение в залата, което не ме беше виждало да барам щангата и клатеше неудобрително глава докато си правех мъртва тяга... Добре, че тук поне никой не идва да ми обяснява как ще си строша кръста.

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 15.02.14 16:22.

17.02.14
10:52

Признание за правене, да го напиша и тук с надеждата да се осъзная преди да съм се търкулнала в преносният и буквален смисъл надолу. Проблема с отношението ми към храната се завръща. Все по-често имам емоционални хранения вечер и дори, когато знам, че вкъщи е пълно с храна ми е едно по-леко на душата, че мога да ям цяла вечер. Мислих си, че съм го израстнала този дерт ама уви. Вчера пак опънах тумбака до пръсване и меренето през уикенда показа, че съм се ошишкавила доста. Лоша работа, ще се опитам да пиша по-редовно тук храната и да се придържам към плана си преди нещата да са излезли извън контрол. През деня като съм заета всичко е наред и вечер като седна до хладилника и се започва.
1. кафе с мляко
2. 20 гр сурово сушен салам, 3 големи яйца
3. авокадо, сирене, домат, лимонов сок
4. свински котлет, домат, краставица, зехтин
5. колраби

Заех се да отдам нужното внимание на грутките и си взех колраби, защото знам, че ми е вкусно. Идеи за други грутки, които имат по-неотрален вкус приемам всякакви.

17.02.14
19:22

Просветна ми като си го казах откровението :)
Днес е пролет!
Трен:
набирания: 1, 1, 1
5 кръга: клек 5*50кг, странична преса 5*15кг
3 кръга: ренегатско гребане на пейка 5*16кг, активен планк, странични наклони 5*16кг
45 мин

19.02.14
11:14

Вчера след половинчасово избиране на грудки в био магазина си спретнах тиквена супа от био тиква, корен от магданоз и 3 малки картофа, дори лука беше био. Много добре ми се получи, приятелят ми беше впечатлен от постното ми био залитане, той е скрит вегетарианец :)
Аз за съжаление изядох скандално количество шоколад и оправданието, че се напуших дори пред мен не минава... :(
Нов ден- нов опит да не залитам към захарта:
1. кафе с мляко
2. 3 варени яйца
4. пилешко със сметана, салата (домати, краставици, маслини, зехтин, сирене)
5. тиквена супа

И трен следработно ще има.

20.02.14
10:52

Трена вчера:
5 кръга: мъртва тяга 5*70кг, 2*70кг, военна преса 5*30кг
5 кръга: добро утро 5*30кг, гребане с щанга 5*30кг
5 кръга: ренегатско гребане на пейка 5*16кг, МВР 5*10кг
50мин
1,5 часа колело. Това вече доста ме измори... Всеки ден ми се събират към 50 мин колело, броя си го за кардио.

яденето вчера:
1. кафе с мляко
2. 3 яйца
4. тиквена супа
5. 100 гр бекон, към 100гр шунка, 110 гр маслини
1000 калории- това не знам от кога не се е случвало, да не си доям дето се вика. Едва ли ще се повтори скоро...

20.02.14
22:34

1. кафе с мляко
2. 2 яйца
3. тиквена супа, маслини, една супена лъжица мед
4. 3 печени пилешки крила
5. пилешки гърди с броколи и сметана

22.02.14
11:02

Брех 3 дена в дефицит и 0,5 кг надолу. Мерки не съм гледала, веднага ми проличава на корема в огледалото обаче. Чудя се дали златният ми метаболизъм ще е с мен още дълго. :)

Трена вчера:
набиране: 1, 1, 1, 1
5 кръга: Клек 5*50кг, странична преса 5*15кг
5 кръга: напади 5*40кг, коремни на наклон с 10*10кг
3 кръга: на ТРХ придърпване*10, странични наклони 5*3кг

Храна:
1. кафе
2. пилешко с броколи и сметана
3. авокадо, лимон, домат, сирене
4. 100 гр сурово сушен салам
5. 100 гр сурово сушен салам

ПС: Онзи ден се сетих нещо много яко. Ако някой ме пита как да се храни в едно изречение бих отговорила: яжте храни, които имат много отпадъци за био боклука (обелки, семки, кокали, черупки и т.н.). И намалете храните, чиито отпадъци са за ПВЦ боклука. :))))

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 22.02.14 11:29.

23.02.14
11:08

Вчера един час кардио курс и 30 мин колело.

Храна вчера:
1. кафе
2. 300гр пилешки сърца и воденички
3. 100 гр сурово сушен салам и 125 гр смуути, много малко шунка
4. 50 гр пушена сьомга, 100 гр маслини, 40 гр шоколад

Днес- разходка в планината.

25.02.14
10:26

Неделя ядох доста. Паста, филии с мед и масло. :) Ама си начесох крастата и гледам да не се ядосвам. От планината доста много огладнявам и не мога да се контролирам.

Яденето вчера:
1. кафе
2. 3 яйца
3. 2 пилешки крила с 50 гр бял хляб, 60 гр маслини и 50 гр бяло сирене
4. пилешки гърди, броколи, сметана

Движение: 1,5 часа колело

Днес ядене план:
1. кафе
2. 3 яйца
3. 225 гр скариди в масло, гуакамоле (домат, авокадо, лимон)
4. 200 гр телешко печено, салата (домати, краставици, зехтин), колраби

И тренировка ще има.

26.02.14
19:44

Вчера плана с храната се промени, то винаги така става, трябва се откажа да планирам харана предварително:
1. кафе
2. 3 яйца, сандвич с 50 гр пълнозърнесто хлебче, масло и пушено месо
3. скариди в масло и 50 гр сметана, колраби
4. 250 гр печено телешко месо

Трена вчера:
5 кръга: мъртва тяга 5*70кг, военна преса 2*5*30кг, 3*4*30кг
5 кръга: преден клек 5*30кг, гребане с дъмбел 5*17,5кг
3 кръга: ренегатско гребане 5*16кг на пейка, МВР 5*10кг
3 кръга: вдигане крака от вис 10, странични наклони 5*20кг
45 мин
час колело

Днес храна:
1. кафе
2. 250 гр печено телешко
3. салата: домати краставици, сирене и гуакамоле (домат, лимон, авокадо)
4. 150 гр пилешки гърди със сметана

час колело

27.02.14
11:14

Снощи бях на боулинг и освен, че съм много зле в този спорт съм недоволна и от факта, че не можах да издържа на изкушението. На всикото отгоре както винаги приятелките ми влязоха в ролята на изкушителките и не мирясаха докато не ядох от пиците им. Аз принципно съм от хората, които без хич могат, но с малко не и в момента, в който се предадох след 15 предложения да си хапна пица изядох естесвено 3 парчета. Въпреки, че те знаят, че съм на режим, пак не спряха с преложенията, то ми беше трудно само да ги гледам мазните пици, а аз трудно отказвам предложена храна... С други думи те са виновни, че ядох пица. Щеше всичко да си е наред ако никой не беше настоявал да ям, щях да изкарам на чая. После естествено умрях за вода, аз хич не ям солено. В неделята поне само гледах тортите на прителките и пих кафе като пич, после в нас не издържах... Нямам решение на този проблем с лакомията ми на излизания, дори като съм яла преди това няма ефект. Като гледам някой да яде джънк и ми потичат лигите!
Днес за успокоение се премерих с метъра и най-после -0.5см на баджак, на тегло почти едно кило съм свалила. За седмица с две прегрешение вчера и в неделя. Добре е, няма да се ядосвам на липсващата ми воля, ще работя над това и няма да се отказвам!

Не се сърди, но не те са виновни, а ти, защото ти си се поддала на изкушението:) И покрай мен всички се хранят супер нездравословно и ме подканват, но всичко е въпрос на личен избор..явно ти трябва по-силна воля:) Което е важно за живота попринцип, във всяко едно отношение. Така че е добре да я каляваш:) А не да си под влиянието на дадена група

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 27.02.14 16:45.

28.02.14
00:20

Анджък де Адрианка, и аз по-горе написах, че имам дерт с волята, но имам желание да работя над себе си. :)

Трен днес:
набиране: 2, 2, 1
5 кръга: 5*50кг клек, 4*17,5кг странична преса
5 кръга: 6*35кг добро утро, 5*30 сек Л-стоеж
5 кръга: придърпване на скрипец 3*45кг, 2*40кг, саксонски наклони 5*3кг
45 мин
час колело

Храна:
1. кафе
2. 150гр пилешки гърди. 3 бонбона Мерси
3. салата (домат, краставица, 50 гр сирене и 225гр скариди)
4. 100гр сурово сушен салам, 50 гр Прингълс

01.03.14
10:26

Налучках техниката на добро утро-то и краката ми са дроб! Задната верига долу ниско и странно натягане на предните бедра също... Днес малко на пилатес ще ходя да се поразтегна, че има наложителна нужда. Утре ако са по-добре краката ще тренирам.

Храна:
1. кафе с мляко
2. 50 гр сурово сушен салам
3. 3 яйца, супа (тиква, малко картоф, пащърнак, лук)
4. 200 гр пилешки гърди, сметана, броколи

04.03.14
10:21

Вчера трен:

5 кръга: мъртва тяга 5*70, кофички 6
5 кръга: мъртва тяга с прави крака 5*40кг, коремни на наклон 10*10кг

Пренатоварих рамената и малко почивка реших да им дам. Мъртвата тяга с прави крака нещо не мога да я схвана, ще пусна клип за коментари тия дни. Май не съм достатъчно разтегната в прасеца и задното бедро и не давам хубаво назад гъзО.
Храната няма да я пиша, че ме е срам. не можах да се организирам добре тия дни с нея.

06.03.14
10:33

Вчера:
5 кръга: добро утро 6*30кг, гребане с дъмбел 5*17,5кг
5 кръга: прасец на лег преса, саксонски наклони

10.03.14
17:35

Много равносметки тия дни и се вдъхнових и с тренирането да променя нещо. Мисля по-често да тренирам, почти всеки ден, но с по-малко упражнения и тренировката да е около 30 мин.
Днес:
няколко набирания за загрявка
5 кръга: мъртва тяга 5*70кг, военна преса 5*30кг
5 кръга: напади 5*40кг, гребане с дъмбел 6*17,5кг
5*5*20кг странични наведи без почивка
30мин

12.03.14
09:51

Вчера:
30мин

13.03.14
10:00

Вчера не успях да потренирам. Бях слънчасала и едва оцелях цял ден с адско главоболие. Така е, който не си знае мярката. На всичкото отгоре имах неблагоразумието да тествам един панталон от слабите ми времена и се потресох. Едва го закопчах, преливаше отвсякъде, а си спомням преди, че го носих с колан, защото ми падаше. После 6-7 кила отгоре не били кой знае какво. Не и за панталона ми! Добре, че съм добиче и имам доста активна маса, с която да поскривам всъщност колко над естетическите килограми за моя ръст съм.

Искам да попитам нещо много важно за мен в момента. Дано се одзове някой. Освен витамин Д и Аргинин какви други хранителни добавки са подходящи за туберкулозно болни? И как може да се засили устойчивостта на черният дроб (освен с медикаменти) при толкова дълъг прием на антибиотици? Сама си чета, но ако някой има смелена за мен информация ще съм много благодарна. Напоследък ми идва в множко да се информирам за болести, превенции и т.н.

13.03.14
19:06

5 кръга: мъртва тяга 5*70кг, военна преса като на последните едно-две повторения пуш преса 5*32.5кг
5 кръга: преден клек 5*35кг, гребане с дъмбел 5*17,5кг
25мин

тягата започва да ми олеква! Най-после! До десетина дни виждам 5*75кг

казано от Mad Madame на 27.02.14, 11:14:

Снощи бях на боулинг и освен, че съм много зле в този спорт съм недоволна и от факта, че не можах да издържа на изкушението. На всикото отгоре както винаги приятелките ми влязоха в ролята на изкушителките и не мирясаха докато не ядох от пиците им. Аз принципно съм от хората, които без хич могат, но с малко не и в момента, в който се предадох след 15 предложения да си хапна пица изядох естесвено 3 парчета. Въпреки, че те знаят, че съм на режим, пак не спряха с преложенията, то ми беше трудно само да ги гледам мазните пици, а аз трудно отказвам предложена храна... С други думи те са виновни, че ядох пица. Щеше всичко да си е наред ако никой не беше настоявал да ям, щях да изкарам на чая. После естествено умрях за вода, аз хич не ям солено. В неделята поне само гледах тортите на прителките и пих кафе като пич, после в нас не издържах... Нямам решение на този проблем с лакомията ми на излизания, дори като съм яла преди това няма ефект. Като гледам някой да яде джънк и ми потичат лигите!
Днес за успокоение се премерих с метъра и най-после -0.5см на баджак, на тегло почти едно кило съм свалила. За седмица с две прегрешение вчера и в неделя. Добре е, няма да се ядосвам на липсващата ми воля, ще работя над това и няма да се отказвам!

Ако имаш крейвингс - диетата ти куца.

15.03.14
12:21

казано от Grey Knight на 13.03.14, 19:12:

Ако имаш крейвингс - диетата ти куца.

тва първо го прочетох “като имаш кренвирш...” Извода е, че ми се ядат кренвирши!

17.03.14
13:40

Иде ми да се гръмна с патрони за глиган!

Храна днес за сега:
1. кафе
2. 15гр бадеми, 50гр пилешки гърди с малко сметана
3. 57гр пушена сьомга
...

Ще дописвам.
4. 60гр спагети  подправки и зехтин
5. 130 гр сушен салам, 100гр шоколад
Пак ударих 2000 калории...

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 18.03.14 10:16.

18.03.14
20:08

С доста смесени чувства след един експеримент днес:
3*20 Leg extension
3*20*30kg squat
5*10 lunges without rest
4*15 leg curl
5*30 ритник назад от лакти на колена без почивка
3*50 abductor
час и 10 мин

Трябваше нападите да са по 30, но се изморих много с клека. Явно трябваше да е без тежест. Няма да описвам как ми се смяха докато разбера как се ползват машинариите. И как ми идеше да се гръмна като се сетих, че ме чакат 3 км колело до нас... Оживях де, де да се мреше толкоз лесно.

20.03.14
10:25

Вчера трен:

5 кръга: странична преса 7*15кг, коремни преси на наклон 10*10кг
3 кръга: ренегатско гребане на пейка 5*16кг, саксонски наклони 10*3кг

За първи път от много дни не ядох сладко!
Храна:
1. кафе, 50 гр бадеми
2. 3 яйца, 120гр шайШвурст
3. 200гр смуути, 100 гр сурово сушен салам
4. коктейл с водка, малко сушени домати с 40гр моцарела :))))
5. 100гр сурово сушен салам

21.03.14
09:16

5 кръга: военна преса 5*30кг, набиране на машина 5
5 кръга: странични наведи 10*20кг, МВР 5*10кг

22.03.14
12:01

Повтаряне на експеримента, този път ми се получи добре:
3*20*25кг Leg extension
3*20*20kg squat
5*30 lunges without rest
4*15*20кг leg curl
5*30 ритник назад от лакти на колена без почивка
3*50*15кг abductor
60 min

Добавям си храната за днес:
1. кафе с мляко, 3 сушени кайсии, две глътки течен био йогурт, 3 варени яйца с малко песто от гъби
2. 60гр паста със зехтин и подправки
3. 50гр бяло хлебче, 175гр телешко варено
4. 175гр телешко варено

Реших да включа бавни въглехидрати в менюто да видя дали пък няма да ми намалее джънка така.

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 22.03.14 21:07.

23.03.14
21:11

3 кръга: набиране с подскок *12, вдигане крака от вис 5*краката напред, 5*вляво и вдясно, 5*пак краката напред
3 кръга: гребане с дъмбел от лицев лег 15*10кг, коремни преси на наклон 15*10кг
3 кръга: скрипец 15*25кг, саксонски наклони 15*3кг
3 кръга: забравих как се казва машината, като гребане е хоризонтално, има за подпиране пред гърдите: 15*20кг, вдигане крака на уреда с полутопката *15
3 кръга: гръбни екстензии *15, вдигане крака на уреда с полутопката настрани 2*5*на страна
3 кръга: гребане с лоста 12*20кг, Л-стоеж колкото мога
4 кръга: ренегатско гребане 10*12кг, и още корем между сериите
20мин кардио на пътеката
60мин каране на колело навън

Храна:
1. 180гр телешко, 150 гр чушки
2. 2 палачинки с много малко банан, ябълка, домат, маслини
3. пилешко бутче с кожата и горната част, 60гр маслини, 150гр домати
4. пилешки гърди с кожата, салата (маруля, краставица, зехтин)

Мнението беше редактирано от Mad Madame на 23.03.14 21:21.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1