09.09.12
17:51
Здравейте,
има доста подобни теми, но в тях не можах да намеря отговор на това, което искам да питам.
Онзи ден(петък) тренирах гръб и явно съм оплескал техниката в някое упражнение и като резултат имам мускулна треска в ръцете. Честно казано, не съм сигурен дали е точно МТ. Просто имам неприятно усещане в долния край на бицепса, сякаш в сухожилието, и отстрани, където свършва трицепса.
Днес(неделя) ми е ден да правя ръце. Въпросът ми е, да си отида ли на фитнес или да отложа за утре.
Мисля си, че по-добре е да отида, защото не съм тренирал ръцете директно, тоест не съм имал две тренировки в една седмица, а и ако отложа тренировката за утре няма да имам време да ми починат трицепсите, защото пък във вторник ще правя гърди.
Но искам да чуя и някой по-опитен от мен.
По-здрави :)
Имаш мускулна треска на бицепса защото когато тренираш гръб се натоварва и той. Затова има програми примерно гръб, бицепс защото след гръб бицепса ти е на 50% напомпан. Отиди тренирай но направи 2 упражнения с по 3 серии. Събота си почивал така ли да разбирам ?
Еми ако си се хранил добре и си поспал значи д/г си възстановил. Отиди тренирай макс 2 упр. за бицепс с по 3 серии след трен. хапни здраво :).