10.09.12
11:33
Искам да ви попитам,как да си разделя храненето което включва - Пилшеко,Яйца,Извара,Салати,Сирена,Мляко,Ядки......
примерно по колко грама от всяко и по колко пъти на ден
При така зададен въпрос бих казал
1-18 яйца с 1 кг овес
2 - 3 кг пилешко с 1 кило ориз
3 - 1,5 кг извара със 600 грама бадеми
4 - 5 кила пиле с 1 кило кускус
6 - тука може още 1,5 извара с 1 кг бадеми
Сериозно,кви отговори очакваш след като не си дал никаква информация за тебе,нито какви са ти целите.И при най-добро желание някой да ти помогне,тука гадатели няма.
10.09.12
13:34
85 кг съм , искам да сваля тъй като започнах да тренирам за релеф,тренирам от около 3 години.
Тренирам всеки ден . Интересува ме режима най-вече, как и по колко грама от всяко ядене да добавям
Яйца,Изавара,Зеленчуци(какви),Пилешко месо(телешко),Кисело мялко(обезмаслено),Портокалов сок,Прясно мляко,Ядки и тн
10.09.12
13:42
7-8 часа – закуска (1 обезмаслено кисело мляко)
10 часа – късна закуска (салата от домати със 150 грама извара и сол)
12 часа – обяд (150 грама месо на скара и салата)
14 часа – след обедна закуска (1 обезмаслено кисело мляко)
16 часа – късна след обедна закуска (яйчни белтъци с подправки и салата)
18 часа – вечеря (150 грама месо на скара и салата)
20 часа – лека късна вечеря (супа от тофу) Това видях в нета,някакви корекции да добавите?
Не че нещо, ама ако тренираш от три години не може до сега да не си си съставял или най-малкото интересувал как се съставя хранителен режим. Това, което си публикувал като примерен хранителен режим (който дори не си си направил труда да изградиш сам) не струва. Първия отговор по темата ти е линк към отслабване с белтъчна диета - цъкаш там, четеш, правиш си някакъв примерен хранителен режим спрямо ежедневието си, тренировките си (което ми напомня - тренировки всеки ден за три години - тотален мазохизъм!), публикуваш го тук и вече, ако някой има желание ще го коментира.
10.09.12
14:24
вмомента тренирам така бре,ми не съм си направил усилието да,защото не съм искал да спазвам такава диета.