хранене и тренировка ....

DR

04.05.05
12:36

Здравейте,
от скоро посещавам форума и сайта на бб-теам и страшно много ми харесва,а да не говорим колко ми е полезен.
Обаче имам няколко въпроса ,на които немога да намеря точен отговор....
Започвам с инфо за мен:
160см./49кг./22год.
Не ям нищо пържено ,сладко, тестено.
примерно меню за деня:
сутрин:активия + 1,2 ябълки
обяд: или продължавам с ябулките или малко пилешко(готовите пакети пил гърди) с 1 краставица.
след 18:00-19:00 :зелена салата+краставица+репички пилешко месо или извара с 1 яице
Трудният период ми е м/у 14 - 17 ч. и понякога хапвам някои боклук: солетки или крекери :(
От един месец спортувам, започнах с тичане на един стадион до вкъщи,това продължи една седмица и половина,защото си
контузих единия глезен.След тази злополука започнах една гимнастика
http://images.amazon.com/images/P/6303912710.01.LZZZZZZZ.jpg,
продължителността и е 60 мин.,упражнения предимно за дупето и краката(това ми е и проблемната обсласт) без много подскачания,прявя е всеки ден след 18:30- по-рано немога
Също така взимам L-carnitine - 500mg. na нутрим 30 мин.преди тренировка вече 12 дни.
Та искам да попитам:
С какво да си залъжа глада през периода м/у 14 - 18 ч.?
Трябва ли да си променя режима на хранене?
Какво да ям или изобщо да не ям преди тренировка?
Този L-carnitine на гладно ли трябва да се пие с много или малко вода?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1