11.09.12
11:28
Здравейте, имам 2 въпроса - програмата за ръка ми е следната - трицепс : 3 упражнения 4 серии - тесен хват , френско и с дъмбел зад врат, за бицепс - вдигане на щанга (базовото ми), 2-рото го меня - 1 път чукове , 1 път концентрично, 3-то правя като 1-вото само ,че по метода 21. Въпросите са ми следните : 1-во - за трицепс не съм сигурен кое е по-правилно да правя - 1-во тесен хват или френското, до сега правих 1-во тесния хват, 2-ро френското, като веднага след френското винаги правя няколко повторения тесен хват за напомпване. Др-я ми въпрос е следния : за методът 21 - не съм сигурен дали да правя по 3 серии и дали да правя 1-во базовото за бицепс с щанга, имайки се впредвид,че правя и 21 като последно ... Благодаря предварително.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 12.09.12 13:50.
11.09.12
20:19
Не каза за коя ръка е програмата.
12.09.12
00:19
пич ако не си супер здрав не прави нищо подобно, защото можеш сериозно да си прецакаш ръцете! Я си представи че едната ти се нацепи, а другата качи маса, няма да е много добре от естетическа гледна точка, така че не рискувай толкова много!
12.09.12
00:27
Малко късно за това :Д. Не съм сигурен от какво ама отдавна .. всъщност от когато почнах да тренирам помня ,че левия трицепс винаги ми е бил по-релефен и като цяло по-добре , десния не чак толкова , а бицепса пък на дясната ръка ми е по-добре :Д имам достатъчно опит, предимно в стрийт фитнеса, но и в фитнеса също, изчел съм доста статии в сайта. Интересува ме само 2-та въпроса които попитах ...
12.09.12
02:28
Опиши хранене и програма, за да може да ти се даде съвет. Както и да е ръцете не изискват кой знае каква изцеждаща тренировка, не ги мисли толкова - според мен 12 серии за трицепс са си убийствено много, а и честно казано не можах да разбера какво искаш да кажеш ;)
ПС. погледни подписа ми ;)
Мнението беше редактирано от johnny trevata на 12.09.12 02:30.
12.09.12
10:35
Доста хора биха ме оплюли след тоя коментар ама ... не съм на никаква диета, не спазвам НИКАКВИ програми, не се ограничавам от нищо ... и си виждам напредък :) на зърнена диета съм - ям всичко дето зърна, ям като прасе, повече от 2 часа надали минават без да съм сложил нещо в устата. Единственото по-специфично ядене е 3 яйца + 1 чаша мляко след тренировка - това е ! Имаше 1 период от 1 месец и нещо някъде дето през ден ядех риба тон 185 грама - ми да ти кажа никаква разлика не усетих между преди и сега. И така - сега основно съм се фокусирал над ръката защото тя ми е най-зле - гърдите са ми добре, гърба - г/д, рамото също е г/д добре, само бицепса и трицепса куцат и искам да кача в ръката, но не за сметка на гърба и гърдите.
12.09.12
13:42
Може да затворите темата, намерих отговорите на въпросите си.