Проблем с прасеца

12.09.12
16:00

Здравейте, на 18 години съм и от няколко седмици насам имам известен проблем. Става въпрос за дясната страна на левия ми прасец. Значи като почна да бягам ( спринтове, бягане със средно темпо) и започвам там да чувствам схващаща (спазмична) болка там като някакво напрежение. И като се натисна там точно както върви коста ( Тибиата ) чак и надолу още се усеща болка. Като не тренирам ми няма абсолютно нищо. Нито като вървя ме боли, нито като се натискам ме боли. Дори като правя повдигане на пръсти за прасец във фитнеса не се получава такова нещо а само при бягане. Та въпросът ми е на какво може да се дължи това. Всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря Ви предварително !!! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1