Специализирана ортопедична клиника в Горна баня ?

13.09.12
12:35

Здравейте ! Имам проблем с китката, боли ме от Декември миналата година .. Ходих при д-р. Здравко Стефанов доста време минах през физиотерапия и още какви ли не хапчета, но почти никакъв ефект. Иска ми се да чуя 2ро мнение и разбрах ,че в Горна Баня има специализирана клиника и ,че там има специалисти точно за травми по ръката. Можете ли да ме насочите къде точно е тази клиника и към кой лекър точно да се обърна ? Също ме интересува дали работят с направления ? Благодаря!

16.09.12
10:45

Освен Горнобанската болница специално по отношение на китката ти препоръчвам и в ИСУЛ  доц. Попова. Носи й се славата на хирург, който е по по-пипкавите костно-ставни проблеми.

Болницата в Горна Баня се намира на много лесно място. По-точно даже бих казал, че ОТБИВКАТА за тая болница е много лесна:

По околовръстното посока Овча Купел-2 се подминава Павлово и се стига до един канал за рекичка отдолу (на мостче си) и малко по-напред има отбивка наляво, която няма как да я пропуснеш. Няма светофар. След като завиеш след 100-200м има отбивка надясно и се изкачваш направо при болницата.

Вариант е автобуси 111 и 260. Препоръчвам ти д-р Матев от Горнобанската болница.

Мнението беше редактирано от introducer на 16.09.12 10:46.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1