16.09.12
21:04
http://www.blitz.bg/news/article/154574
Такива недоразумения само опорочават както и бодибилдинга, така и идеята “рекордите на Гинес”
Това е несериозно и аз бях в лек шок, като видях тази новина, тук говорим само и единствено за синтол и не знам какво ми пишат, колко години тренирал и какво и колко е ял ! Абсолютна 100 процентова излагация от страна на Гинес, с такива рекорди тип “недоразумения” само опорочават идеята - “рекордите на Гинес” и така само ще стимулират разни “болни мозъци” като този да стигат до такива безсмислени и абсурдни крайности. По същата логика, утре някой може да си напарви серия пластични операции на оная си работа и да иска да го впишат в Гинес, като човека с най големия пе..ис в света (просто като пример го давам това)!
Нямаше да съм шокиран, ако това беше просто опит за вписване в книгата с рекорди, защото какви ли не опити е имало, но тук рекорда вече е вписан и това е ПЪЛЕН АБСУРД ! Жалкото е, че синтола дори не може да се прикрие, дори и незапознат с тези неща човек ще му направи впечатление грозните несиметрични издутини на буци, все едно гледаш надут балон с вода, такива болни мозъци нямат място в Гинес, но явно или и там работят некомпетентни хора или просто идеята “Гинес” вече е чисто комерсиална и се чудят какви рекорди да впишат, за да продават нови издания на книгата. (n)
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
16.09.12
21:27
подкрепям те и с двете си малки, но истински ръце. пълна излагация за Гинес
+1 ! Днес го прочетох това чрез фейсбук и останах шокиран .До колкото знам до сега не са правили такъв рекорд в гинес и е крайно неприятно първият такъв да е на човек нашибал се с синтол до пръсване.
Мнението беше редактирано от NiKolay на 16.09.12 21:32.
16.09.12
21:33
Практически не можем да ги съдим - това наистина вероятно е най-големия бицепс.
Проблемът е явно, че нямат никакви изисквания за “качеството” и се позволяват синтолните работи. Това е причината. Иначе естествено, че хората от “Гинес” знаят, че това е синтол. Комерсиалната страна също я има.
16.09.12
21:34
просто са зле информирани и не знаят,че той не е културист и няма и да бъде..
16.09.12
21:44
Ако не беше жалко щеше да е смешно...
16.09.12
21:48
За малко щях да наплюя монитора си... страшно отвратен съм.
16.09.12
22:46
Египетски културист ?! Я някой да ми прати негово състезание.... щото се съмнявал да е стъпвал на сцена с тва нещо :)
16.09.12
22:54
хубавото е,че яде по 3 либри пилешко още толкова или по-малко беше риба и към 1 кг бадеми или нещо такова.. А казва,че си наследил добър ген от баща си :D
16.09.12
22:59
казано от Teen Power на 16.09.12, 22:54:
хубавото е,че яде по 3 либри пилешко още толкова или по-малко беше риба и към 1 кг бадеми или нещо такова.. А казва,че си наследил добър ген от баща си :D
И по галон протеин... това си е важно, това е ключа, даващ отговор на въпроса как да имаме големи ръце...
16.09.12
23:04
Да ,бях забравил за ТРИ литра протеин,дето пие всеки ден да поддържа олиото в себе си :D Баничарката на лафката поне си има чиста мазнина.. По ми харесва,по-симетрична е .. С ръка колкото неговата приблизително :( :)
Сериозно,колко чалнат трябва си в главата да си причиниш подобно нещо,пък и после и да разправяш че всичко е легално постигнато ?А и въобще дали има идиот,който би повярвал че подобно нещо е постигнато с тренировки ?
казано от Veso Pervazov на 16.09.12, 22:59:
казано от Teen Power на 16.09.12, 22:54:
И по галон протеин... това си е важно, това е ключа, даващ отговор на въпроса как да имаме големи ръце...
Колко бидона с добавки ще продаде този рекорд...
17.09.12
09:56
Гинес отдавна не е това, което беше и самата идея на изданието е корено различна от първоначалния замисъл. :)
Поздрави !!!
Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 17.09.12 09:57.
17.09.12
17:40
Защо да слагат Фил... момчето тренира чат-пат печели туй-онуй ама... къде е рекорда :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.09.12 17:40.
Дълго, след като видях клипчето, ще остана в тежък размисъл и потрес. През цялото време си мислех, че всеки момент това нещо ще се пльосне на земята като разтопена топка сладолед...Този е пълен абсурд!! (puke) :D
17.09.12
19:51
Най-жалкото е, че си мисли че изглежда добре... (puke)
казано от ClearBlueSky Heaven на 17.09.12, 17:05:
Излагация!!!Да сложат Phil Heath :)
Що Фил, Дилет има по-големи баници.
19.09.12
18:38
Дилет е с 68 нацепена ръка :D
Журналята пак избиха рибата :D
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5654251
“Шампионът консумира дневно по ..... ” (хахаха тук колко се смях не е истина)
“Той дори премина през ултразвуков тест по японската телевизия, за да докаже, че мускулите му са истински.” (бурен смях :D )
“Бодибилдърът от миналата година е носител на световния рекорд с .....” (моля, боди... какво (tmi) )
“Преди да извае мускулесто тяло, той бил дебеланко и всички му се подигравали” (хахахахахааааааааааааа, тъкмо си викам веселото свърши и следващият ред изненадаааааа :D )
Добре, че са журналистите (да са живи и здрави) та да ми правят весело, в това съм ги признал, много смях на таркалетки всеки ден с тях :D
Не е лошо психолозите да се “самосезират” и да обърнат внимания на подобни хора, като този от статията, щото и подрастващи ги четат тея неща.
Вижте 1:14 от клипа на мен не ми изглежда като бодибилдър или с мускулесто тяло
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 02.04.13 21:15.
02.04.13
20:31
казано от Dido на 02.04.13, 18:41:
Вижте 1:14 от клипа на мен не ми изглежда като бодибилдър или с мускулесто тяло
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K5J5aXODTmc
Виж си настройките на монитора, мисля, че нещо не е наред там!
http://www.maitapi.com/images/stories/a_pic/long/Long_01.jpg Кое е по-различното ?
02.04.13
21:37
Рекорда за най-голям бицепс ли е или за най-голям натурален бицепс или най голям постигнат само с химия или ....:))
Така или иначе рекордите на Гинес не са нещо особенно сериозно.
03.04.13
11:28
самоосакатяващи се хора по света колкото искаш. въпрос на вкус
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече