Каква излагация от страна на "Гинес" !

16.09.12
21:04

http://www.blitz.bg/news/article/154574

Такива недоразумения само опорочават както и бодибилдинга, така и идеята “рекордите на Гинес”
Това е несериозно и аз бях в лек шок, като видях тази новина, тук говорим само и единствено за синтол и не знам какво ми пишат, колко години тренирал и какво и колко е ял ! Абсолютна 100 процентова излагация от страна на Гинес, с такива рекорди тип “недоразумения” само опорочават идеята - “рекордите на Гинес” и така само ще стимулират разни “болни мозъци” като този да стигат до такива безсмислени и абсурдни крайности. По същата логика, утре някой може да си напарви серия пластични операции на оная си работа и да иска да го впишат в Гинес, като човека с най големия пе..ис в света (просто като пример го давам това)!

Нямаше да съм шокиран, ако това беше просто опит за вписване в книгата с рекорди, защото какви ли не опити е имало, но тук рекорда вече е вписан и това е ПЪЛЕН АБСУРД ! Жалкото е, че синтола дори не може да се прикрие, дори и незапознат с тези неща човек ще му направи впечатление грозните несиметрични издутини на буци, все едно гледаш надут балон с вода, такива болни мозъци нямат място в Гинес, но явно или и там работят некомпетентни хора или просто идеята “Гинес” вече е чисто комерсиална и се чудят какви рекорди да впишат, за да продават нови издания на книгата. (n)

подкрепям те и с двете си малки, но истински ръце. пълна излагация за Гинес

16.09.12
21:31

То самите рекорди са си излагация, нямат почти нищо сериозно.

16.09.12
21:32

+1 ! Днес го прочетох това чрез фейсбук и останах шокиран .До колкото знам до сега не са правили такъв рекорд в гинес и е крайно неприятно първият такъв да е на човек нашибал се с синтол до пръсване.

Мнението беше редактирано от NiKolay на 16.09.12 21:32.

Практически не можем да ги съдим - това наистина вероятно е най-големия бицепс.
Проблемът е явно, че нямат никакви изисквания за “качеството” и се позволяват синтолните работи. Това е причината. Иначе естествено, че хората от “Гинес” знаят, че това е синтол. Комерсиалната страна също я има.

16.09.12
21:34

просто са зле информирани и не знаят,че той не е културист и няма и да бъде..

16.09.12
21:44

Ако не беше жалко щеше да е смешно...

За малко щях да наплюя монитора си... страшно отвратен съм.

Египетски културист ?! Я някой да ми прати негово състезание.... щото се съмнявал да е стъпвал на сцена с тва нещо :)

16.09.12
22:54

хубавото е,че яде по 3 либри пилешко още толкова или по-малко беше риба и към 1 кг бадеми или нещо такова.. А казва,че си наследил добър ген от баща си :D

16.09.12
22:59

казано от Teen Power на 16.09.12, 22:54:

хубавото е,че яде по 3 либри пилешко още толкова или по-малко беше риба и към 1 кг бадеми или нещо такова.. А казва,че си наследил добър ген от баща си :D

И по галон протеин... това си е важно, това е ключа, даващ отговор на въпроса как да имаме големи ръце...

16.09.12
23:04

Да ,бях забравил за  ТРИ литра протеин,дето пие всеки ден да поддържа олиото в себе си :D Баничарката на лафката поне си има чиста мазнина.. По ми харесва,по-симетрична е .. С ръка колкото неговата приблизително :( :)

16.09.12
23:13

Сериозно,колко чалнат трябва си в главата да си причиниш подобно нещо,пък и после и да разправяш че всичко е легално постигнато ?А и въобще дали има идиот,който би повярвал че подобно нещо е постигнато с тренировки ?

17.09.12
01:23

казано от Veso Pervazov на 16.09.12, 22:59:

казано от Teen Power на 16.09.12, 22:54:

И по галон протеин... това си е важно, това е ключа, даващ отговор на въпроса как да имаме големи ръце...

Колко бидона с добавки ще продаде този рекорд...

Гинес отдавна не е това, което беше и самата идея на изданието е корено различна от първоначалния замисъл. :)

Поздрави !!!

Мнението беше редактирано от Марлон Наков на 17.09.12 09:57.

17.09.12
17:05

Излагация!!!Да сложат Phil Heath :)

Защо да слагат Фил... момчето тренира чат-пат печели туй-онуй ама... къде е рекорда :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.09.12 17:40.

17.09.12
17:57

Дълго, след като видях клипчето, ще остана в тежък размисъл и потрес. През цялото време си мислех, че всеки момент това нещо ще се пльосне на земята като разтопена топка сладолед...Този е пълен абсурд!! (puke) :D

17.09.12
18:09

Така говори все едно той самия си е повярвал вече, ХАХА

17.09.12
18:13

Кво ще кажете за тоя убавец

17.09.12
19:29

Тоя ако го пратят на Олимпията ще обере точките. :D

17.09.12
19:51

Най-жалкото е, че си мисли че изглежда добре... (puke)

19.09.12
18:30

казано от ClearBlueSky Heaven на 17.09.12, 17:05:

Излагация!!!Да сложат Phil Heath :)

Що Фил, Дилет има по-големи баници.

19.09.12
18:38

Дилет е с 68 нацепена ръка :D

02.04.13
16:48

Журналята пак избиха рибата :D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5654251

Шампионът консумира дневно по ..... ” (хахаха тук колко се смях не е истина)

“Той дори премина през ултразвуков тест по японската телевизия, за да докаже, че мускулите му са истински.” (бурен смях :D )

Бодибилдърът от миналата година е носител на световния рекорд с .....” (моля, боди... какво (tmi) )

“Преди да извае мускулесто тяло, той бил дебеланко и всички му се подигравали” (хахахахахааааааааааааа, тъкмо си викам веселото свърши и следващият ред изненадаааааа :D )

Добре, че са журналистите (да са живи и здрави) та да ми правят весело, в това съм ги признал, много смях на таркалетки всеки ден с тях :D

Не е лошо психолозите да се “самосезират” и да обърнат внимания на подобни хора, като този от статията, щото и подрастващи ги четат тея неща.

02.04.13
18:41

Вижте 1:14 от клипа на мен не ми изглежда като бодибилдър или с мускулесто тяло

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 02.04.13 21:15.

02.04.13
20:31

казано от Dido на 02.04.13, 18:41:

Вижте 1:14 от клипа на мен не ми изглежда като бодибилдър или с мускулесто тяло
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=K5J5aXODTmc

Виж си настройките на монитора, мисля, че нещо не е наред там!

02.04.13
21:13

Ебахта в повърнята...!!!

02.04.13
21:28

http://www.maitapi.com/images/stories/a_pic/long/Long_01.jpg   Кое е по-различното ?

Рекорда за най-голям бицепс ли е или за най-голям натурален бицепс или най голям постигнат само с химия или ....:))
Така или иначе рекордите на Гинес не са нещо особенно сериозно.

03.04.13
11:28

самоосакатяващи се хора по света колкото искаш. въпрос на вкус

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1