04.05.05
20:48
Значи.Тренирам от доста време и съм качил маса,направих гърди,бицепс и т.н.Обаче същевременно с това отпуснах корема и имам шкембе,казано кратко и ясно.Интересува ме мога ли да взема някакъв гел или каквото и да е и да намажа само корема защото искам да сваля само там без да махам нагоре каквото и да е?
хаха,това ме навежда на мисълта за едно от ВС телешоп - силует 40 май се казваше,дето се мажеш където ти скефне и за 40 минути смъкваш еди си колко санта от там - ПЪЛНА ГЛУПОСТ.
с гелове и мехлеми не става
05.05.05
13:15
Бате, големи спецове ти требват за таа тема.
:wink: За да махаш трявба да направиш хранителен режим. Свалянето започва от подкожните мазнини, които не са мускули, но за да започне от там, ти требва някой спец :)
06.05.05
21:47
Батенце, от тия щанги съвсем си се издухал
хаха сега даже продават рани Sauna Belt, и всякаквите му там простотии с формата на пеперудки и на незнам още какво ама да ти кажа самнявам се с това да свалиш коремчето :D и аз мисля че ако почнеш да тичаш и намалиш малко калориите това ще помогне повече :)
ако все пак намериш такъв гел дето да смъква мазнините от корема и то да действа пиши,ние да си го купим :D :D :D
07.05.05
12:23
[quote author=“Jester”]хаха сега даже продават рани Sauna Belt, и всякаквите му там простотии с формата на пеперудки и на незнам още какво ама да ти кажа самнявам се с това да свалиш коремчето :D и аз мисля че ако почнеш да тичаш и намалиш малко калориите това ще помогне повече :)
ако все пак намериш такъв гел дето да смъква мазнините от корема и то да действа пиши,ние да си го купим :D :D :D
Тоя сауна белт наистина ти смъква сантиметри веднага от корема, но те са главно от вода и след като махнеш колана и си пийнеш вода и пак си идват сантиметрите. Както беше казал някой, по- скоро се отслабва с книжката за диети и упражнения, които идват заедно с колана;)
Ако имаше такова мазило, американците нямаше да са толкова дебели :D
Да, сланини с кремове няма да махнеш. Но май има кремове за стягане на кожата, като топиш сланините с тренировки и правилен хранителен режим да не се отпуска.
Аз поне не съм пробвал такива, но някой ако е да каже дали има ефект.
09.05.05
09:00
Тези пари,ако ги вложиш в храна ще е по-добра инвестиция.