Програма за Street Fitnes - начинаещи

18.09.12
01:55

Здравейте, аз съм на 14, висок съм към 165 и тежа около 48 килограма. Ходя на лостове от време на време, но искам да почна да се занимавам редовно с тях, така че може ли да ми напишете програма за начинаещи, но имайте предвид, че много ми са трудни набиранията с широк захват, почти не ги правя, както и тези за трицепс са ми трудни, но за бицепс ги правя по около 10. Кофичките ги правя около 5 а лицевите около 15-20. Моля сериозно да ми дадете такава програма, която да използвам поне 2-3 месеца. Благодаря предварително ! :)

Темата беше редактирана от Georgi Georgiev на 18.09.12 01:58.

18.09.12
10:23

Ти сам не можеш ли да си съставиш програма или се изисква много умствено усилие от твоя страна? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1