Fight 2 Be Fit

Прескочи до:

Здравейте! След дълго мислене реших, че най-накрая ще имам време да си направя дневник тук. Не исках да съм от поредните направили и изчезнали. Дневник си водя в писмена форма, но мисля че ще имам нужда от съветите ви отностно храненето ми.
За мен:
Име: Ивето
Години: 19
Височина: 151 см (дребосък)
Кг: 47-48 кг= > ЕДИТ 16.01   46кг 
Останалите мерки, са в профила ми.
Запалих се по упражненията в домашно условия преди близо година и половина, започнах с Bodyrock, имах известни прекъсвания около 1-2 месеца, бях на 90ДД от нея свалих около 16-17кг, но не за 90 дни разбира се, а в продължение на една година и от тогава не съм се спряла да гледам какво ям, да тренирам и да се стремя да не се върна към предишния си начин на живот. Никога не съм била слаба, винаги леко закръгленичка с бузки (blush). Сега се стремим към оформяне и поддържане на всичко с дългосрочен режим на хранене. Просто искам да направя повече за себе си, от това което съм правила до сега и си дадох сметка, че вредя на себе си и това трябва да се промени, ако искам да съм щастлива и да се харесвам.
В семейството ми има някаква тенденция насята от поколенията, че не се храниш за да живееш, а живееш за да се храниш. Това точно искам да променя, не да се тъпча и да съм лакома, за всичо си има правилния момент, в който да задоволя нуждите си. Точно това искам да променя, храната да е средсвто за преживяване, а не стимул за живот. Така ми прави впечатление, че всички роднини са си по природа пълни точно заради тази тенденция, и не мисля, че гена има голям дял в това, а просто възприятието. 

Тренировки:
Забравих да кажа, че тренивам в домашни условия, поне за момента. Ходя един път седмично на аеробика, зимата може да увелича на 2-3 пъти.На тази тренировъчна програма съм вече от 5 седмици, аеробиката я включвам от другия вторник.
Кардио- монотонно и интервално. Три дни седмично. ЕДИТ  Кардио от време на време. 3 тренировки с тежести
С тежести- два дъмбела по 15 кг, за сега почнах със скромните 2х4.5кг. ЕДИТ 2х 5кг Два дни седмично.
Два почивни дни.

Хранене:
За сега ще заложа на нещо като РБД, като имам един ден в който си позволявам да си ханпа и нещо сладичко, това обикновенно е неделя, а понеделника ще е нещо като разтоварващ ден заложен на плодове, ядки ( за сега това ми е най-удобно да ям, за това избрах така да бъде)Надявам се да .Хапвам 3-4 пъти на ден. Обедната закуска ще е плодове и ядки, ще хапвам зеленчуци, белтъци (предимно млечни продукти), въглехидратите за сега не знам какво да ги правя, хапвам пълнозърнест хляб и изключвам напълно мазните закуски и боклуците от менюто си. Като почна да описвам  дневника ще видите повече.

Цели:

- по здравословен начин на живот и на хранене
- да изчистя не нужните мазнини , защото знам, че има още какво да се желае и направи
-искам да оформя  тялото си, защото има доста отпуснати места
- тонус и енергия
- да запазя постигнатото до тук и да бъда по дисциплинирана и за напред

Ще се радвам на вашите коментари и критик защото мисля, че ще ми е от полза вашето мнение. Попълних малко нова информция, за която нямах много време вчера.

Темата беше редактирана от Ивчето Пивчето на 16.01.13 12:25.

Teddy

18.09.12
16:37

И ти се престраши в крайна сметка.(sun) Честито дългоочаквано дневниче, ще те следя. Като гледам имаме и доста съвпадащи цели и предпочитания. Успеех ! (nbeep)

18.09 нетренировачен ден
Закуска: 2 филии хляб Вита 6 зърна, намазани с крем (сметана и  лук)

Обяд: макарони на фурна със к. мляко,месо, яйце (порцията беше голяма и изядох  по голямата част от нея

Вечера: голям домат около 250-300 гр, сирене 25-30гр, кашкавал 15-20 гр, филия хляб с крема от закуската.

Вода: 1,5Л

Трябваше да бъде кардио ден,но не си намерих залата за аеробика.

19.09 тренировчен, с тежести

Закуска: 3с.л кисело мляко 2%, 3 с.л овесени финни ядки, сурови сусамови, ленени, макови, слънчогледови и тиквени, 1 с.л мед, 2 щипки канела и кафява захар, половин резън червена ябълка, 4 бг бадеми и 4бр. кашу
Обяд: 2 черпака леща, 20-25 гр кашкавал, 1 средна чушка печена на скара, 2 филии хляб Вита 6 зърна със сметанов крем с лук и чесън
Вечеря: 2 яйца, 2 с.л овесени ядки, 2 малки резана кашкавал и един сирене=> омлет с 1 филия хляб вита

Вода: 1.5л, фрапе и едно кафе

Тренировка преди закуската:
Загрявка с кардио
1. клекове с дъмбели 3х 30, плие 3х 15
2. Бицепсово сгъване с дъмбели 3х 15, Пиш преса 3х 10, Кик-бек 3х 10
3. Бедрено сгъване швейцарска топка, глутеус мост, повдигане на крака от легнало положение 3х 20( от всичките)
Тежест 2 дъмбела по 4 кг
Кардио 10 минути 3х 50 Jumping Jack, 3x50 heel kicks, 3x10 Burpee *without PU, 3x50 High Knees;

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 28.09.12 11:40.

20.09.12
10:30

Бравооо, най-накрая се престраши! Успех!

казано от Йонито на 20.09.12, 10:30:

Бравооо, най-накрая се престраши! Успех!

Благодаря Йони, дано да е успешно този път :))

20.09 тренирвка

Закуска: 3с.л овесени ядки, 3 с.л кисло мляко 2%, 1 бр. червена ябълка, канела, 1 с.л мед, семета от вчера без тиквените,
Обяд: 1 яйце, кашкавал, сирене, домат,масло, 2 филии хляб със сметана и чесън.
Вечера: 1 черпак и малко леща, кашкавал, 1 филия хляб, домати и краставици

Вода : 1,5л  мляко с нес, 3 в 1

Тренировка преди вечерята:
1. Странични напади (л) 3х20
2. *Ренегатно гребане + лицева опора 3х 10
3.Странични напани (д) 3х20
4. Полукофички с изпънати крака 3х10
5. *Римска тяга + клек 3х10
6.Пистолети 3х10
7.* Български клек 3х20 10- на всеки крак
* с тежести 2х 4кг

1.Knee hug 3х20
2.Knee raise + butt lift 3х10
3.Crunches э3х10
4.Plan, knee in, knee side 3х10
5. Sit ups 3x10
6. Side plank 3x10 всяка страна

П. С снимка на импровизирания обяд, днес правих бисквитена торта утре имам рожден ден (sun) Имам някакво странно усещане, че последните дни ям повече, не съм усетила глад освен сутрин, но защото вечерам към 17-19 часа макс съм яла.

21.09 трениривъчен

Закуска 2 филии хляб Вита, кашкавал
Обяд като вчера, подобието на гюведже с 1 филия хляб,

Тренировка преди обяда:
1. Напади 2х20 + лицева опора от високо 2х10
2. Гребане 2х15 + плие 2х30
3. Дъмбел напред 2х10+ встрани 2х10 + разтваряне в страни 2х10 + плие 2х30
4. Преден планк 2х50 сек. +полукофичка 2х10
Тежести същите 2х 4кг

Вечерата и водата  ще допиша по-късно. :)

21.09.12
18:48

казано от Ивчето Пивчето на 21.09.12, 18:25:

1. Напъни...

ко каза? :d

pp: предполагам имаш предвид напади?

Хахаха, даа сега ще редактирам :D Повечето ги знам на английски, на български са ми мъгла таа може да ми се посмеете на глупостите :))

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 21.09.12 19:12.

21.09.12
20:44

казано от gips на 21.09.12, 18:48:

1. Напъни...

Аз пък съм забелязала, че доста хора си мислят, че се казват напъни, сигурно защото им е зот и много се напъват...:D

21.09.12
21:25

Честит рожден ден! Много търпение и постоянство! ;)

Teddy

21.09.12
23:51

Честит рожден ден и от мен!
Желая ти много здраве, щастие, любов и да постигнеш на целите си ! :)

казано от Margaritka на 21.09.12, 20:44:

казано от gips на 21.09.12, 18:48:

1. Напъни...

Аз пък съм забелязала, че доста хора си мислят, че се казват напъни, сигурно защото им е зот и много се напъват...:D

Ами, аз лично много ги харесвам, просто не съм го прочела правилно :D

Благодаря ви момичета :*:*:*
Дописвам от вчера, Следобедна закуска: 2-3 ядки сурово кашу и 1 ябълка

Вечера : бисквитена домашна торта, картофен огретен
Вода : 1 л, мляко 3 % със какао и с кафе (2 бр.) По 200-250 мл.
Прегрешение: 5-6 глътки бира, коктейл, 3 шоко бонбонки

Днес 22.09 ден за омазване, така стана от сутринта и за това ще си хапна нещо сладко днес, а не утре
Закуска: парче торта, по-късно си хапнах и грозде докато го брахме
Обяд: 2черпака супа топчета с доста домашен бял хляб, сладко то горски ягодки за десерт

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 22.09.12 14:54.

Вода: 1,5л      3в1
Вечера: 2 черпака супа топчета, 1 резан сирене, хляб по-малко
*сирене имаше и за обяд :)

Тренировка: каране на колело  умерено темпо и много разходки

23.09 Тренировъчен
Закуска: 2 с.л овесени ядки, канела, 2-3 щипки кафява захар, 3-4 с.л  кисело мляко 2%
Обяд : пилешко месо (малко), салата ( краставици, домати, печени чушки, лук, овче сирене) 2 филии хляб бял, една краставичка малко преди обяда, че много изгладнях
Следобедна закуска: корда царевица
Вечера : картофи на фурна със пилешко бутче, сирене овче , царевица

Вода: 1.5л  мляко с како, мляко с кафе

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 23.09.12 20:13.

Тренировката, преди вечерата:
1. Клекове 3х30 +плие 3х15
2. Бицепсово сгъване 3х15 + пуш прес 3х10 + кик бек 3х10
3. Бедрено сгъване с топка + глутесус мост+ повдигане на крака 3х20 (всички са по толкова)
4. Полукофичка 3х10 + преден планк коляно напред и настрани 3х20

Имам чувството, че съм надебеляла утре сутрин дано се сета да се премера. Би било нормално да кача някой кг заради храната. Как да разбера дали трябва увелича тежеста, вече 6 седмици тренирам така, за някои упражнения тежеста ми е лека, за други тежка. Какво да направа?

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 23.09.12 19:58.

24.09 почивка
Закуска: 1 ябълка
Обяд: 1 кофичка активиа  мюсли, ориз със зеленчуци
Вечера: гюведже- 1/2 домат, овче сирене, 1 яйце, 2-3 резана кашкавал, 1 +1/2 хляб Вита 6 зърна
*** 4-5 бисквити закуска какао (blush)
Вода: 1.5л

Не се премерих тази сутрин, днес трябваше да е плодов ден, но отидох да ям в студенския стол имах време. Ще видя кога ще направя разпускаш ден, но трябва да е скоро. Ще видя да намаля хляба, и да не си позволявам като днес тези бисквити, чувствам си ,че съм качила поне кг е. Просто корема ми е подут все едно и си мисля дали не смесвам прекалено много белтъците.

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 24.09.12 18:11.

24.09.12
21:25

Какво точно ще намаляш на хляба, при положение, че ти не консумираш такъв?
Това, че си качила килограми, не означава, че това са тлъстини ... при положение, че се храниш добре и тренираш, това сигурно е мускул или вода.
Би ли ми обяснила логиката да си правиш “разтоварващ” ден след “чийт ден”? Това като някакъв вид самобичуване ли е? Недей да смяташ, че като ядеш плодове и ядки и ще отслабнеш ... плодовете са достатъчно богати на фруктоза, а ядките на калории. Коремът като ти е подут - приемай ензими.

Teddy

25.09.12
00:06

Ивче, относно хляба - аз лично мисля, че този Вита не е пълнозърнест хляб а поредната заблуда.Хлябът е полезен и нужен. Вместо да го намаляваш по-добре се сдобий с качествен такъв.За твоя град не знам къде да намериш някой, който прави хляб, но съм чувала добри отзиви и за ‘’Бонус’‘. А пък най-вкусно домашен.(sun)
П.С. Може да чувстваш ме си качила ако си увеличила тренировките и мускулите ти нарастват, особено ако са с тежести. Аз когато се натоваря повече на балет и мускулите ми се подуват. Понякога 1-2 дни след това обиколките ми са поне +1 см.повече.. може и да зависи от мускулатурата, не знам но аз лично много се подувам понякога.

Мнението беше редактирано от Teddy на 25.09.12 00:11.

казано от Nathan на 24.09.12, 21:25:

Какво точно ще намаляш на хляба, при положение, че ти не консумираш такъв?
Това, че си качила килограми, не означава, че това са тлъстини ... при положение, че се храниш добре и тренираш, това сигурно е мускул или вода.
Би ли ми обяснила логиката да си правиш “разтоварващ” ден след “чийт ден”? Това като някакъв вид самобичуване ли е? Недей да смяташ, че като ядеш плодове и ядки и ще отслабнеш ... плодовете са достатъчно богати на фруктоза, а ядките на калории. Коремът като ти е подут - приемай ензими.

Значи по-добре ще е да си ям нормално без такива гладни дни. Едва ли е тлъстини тоя кг, по скоро вода, защото си давам сметка, че пия следобяда,а преди да почна лекции пиех през целия ден, а сега г/д на веднъж идва. Е, да нека си седи хляба. Хич и не се надявам да отслабна като гладувам. Пък и плодове си хапвам и през другите дни. То минаха 2 седмици от както се храна такапък ще видим какво ще стане.

казано от TeddyBear на 25.09.12, 00:06:

Ивче, относно хляба - аз лично мисля, че този Вита не е пълнозърнест хляб а поредната заблуда.Хлябът е полезен и нужен. Вместо да го намаляваш по-добре се сдобий с качествен такъв.За твоя град не знам къде да намериш някой, който прави хляб, но съм чувала добри отзиви и за ‘’Бонус’‘. А пък най-вкусно домашен.(sun)
П.С. Може да чувстваш ме си качила ако си увеличила тренировките и мускулите ти нарастват, особено ако са с тежести. Аз когато се натоваря повече на балет и мускулите ми се подуват. Понякога 1-2 дни след това обиколките ми са поне +1 см.повече.. може и да зависи от мускулатурата, не знам но аз лично много се подувам понякога.

Едва ли е подуване, по скоро е вода. За хляба не знам къде да си намера домашен няма и кой да ми омеси. Бонус съм яла, сега пак си взех пък ще видим. То според мен ни в единя ни в другия има нищо истинско, ама не знам иначе как, да е. Ще пораспитам да намера “истински”.

25.09 тренировъчен
Закуска: 2 с.л овесени ядки, 3 с.л к. мляко 3,6%, канела, семена (  мак,сусам,лен, слънчоглед) 1/2 червена ябълка,
обяд: кюфте, сирене овче, кашкавал, 1 филия хляб Вита,
Вечера: 2 черпака зелен фасул, 2 филии хляб Вита, овче сирене ( остана ми от обяда)
Вода: 1,5л

Тренировка: зумба 40 мин, нещо не ми хареса... хахах

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 25.09.12 19:26.

25.09.12
22:02

Вита и Бонус може и да са бъкани с оцветители, но и в белия хляб на пазара няма нищо бяло :) Ако ти е вкусна Витата яж си я и да не ти пука ...
Иначе наистина най-добрата алтернатива е домашния хляб/пита, така поне със сигурност знаеш какво има, но за тази цел трябва да си месиш или да намериш наистина свястна пекарна (трудничко си е, кажи от къде си, евентуално, някой от форума да те упъти), откъдето да си го купуваш (не ти препоръчвам супер и хипермаркетите - техния е бъкан с какви ли не Е-та и стабилизатори също).

Мнението беше редактирано от Nathan на 25.09.12 22:02.

казано от Nathan на 25.09.12, 22:02:

Вита и Бонус може и да са бъкани с оцветители, но и в белия хляб на пазара няма нищо бяло :) Ако ти е вкусна Витата яж си я и да не ти пука ...
Иначе наистина най-добрата алтернатива е домашния хляб/пита, така поне със сигурност знаеш какво има, но за тази цел трябва да си месиш или да намериш наистина свястна пекарна (трудничко си е, кажи от къде си, евентуално, някой от форума да те упъти), откъдето да си го купуваш (не ти препоръчвам супер и хипермаркетите - техния е бъкан с какви ли не Е-та и стабилизатори също).

Ами предпочитам тъмен хляб, иначе не ми пречи да си меса, но нямам много време за това. Така като четох на етикетите, Вита е по чист от Бонус, ама много информация е спестена.

26.09 тренировъчен (чийт ден)
Закуска: 2 ч.л сусамов тахан, 2 ч.л мед,  2 филии бонус с малко, кашкавал и шарена сол
Обяд: 2 черпака зелен фасул, овче сирене, 1 ф. хбял бонус намаза с тънак слой руска салата
Следобедна закуска: 1 филия хляб бонус със сладко от горски ягоди
Вечера: домашна пита, сирене, омлет от 2 яйца, малко картофи на фурна, салата от зеле, 2-3 хапки кренвирш (направо такава вечера няма просто) 1 шоко бонбона

Вода: 1л, кафе

Тренировка
1 Напади* 3х20 + Лицева опора от високо 3х10 (умрях си с тях бях се дигнала май на по високо от обикновенно)
2. Гребане с дъмбели* 3х15 + Плие** 3х30
3. С дъмбели напред* 3х10 + дъмбели настрани* 3х10 + разтваряне в страни с дъмбели* 3х10 плие 3х30
4. Страничен планк 4х 30 сек. 2 на ляво, 2 на дясно + полукофичка с изпънати крака 3х10
* с двата дъмбела по 4 кг
** с един дъмбел 4 кг
(другия път смятам да дигна малко тежеста, че вече взе да ми е леко)

Кардио: Табата клекове със собствено тегло: 189/19

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 28.09.12 11:41.

27.09 тренировъчен
Закуска: Омлет от 2 яйца, сирене, 1 филия хляб бонус
Обяд: 2 домата средно голями, овче сирене, 1 филия хляб бонус намазана с масло
Вечера: 2 черпака супа ( картофи, ориз, свинско месо( съвсем малко)), 1 филия хляб бонус, овче сирене

Вода: 1,5 л  3в1(2бр) + една бисквитка с кафето сутринта (blush)

Тренировка:
1. Странични напади (ляво) 3х 20
2. Ренегатно гребане** + Лицева опова 3х10
3. Странични напади (дясно) 3х20
4. Полукофичка с опънати крака 3х10
5. Мъртва тяга на един крак* 3х10 (на всеки крак)
6. Пистолети 3х10
7. Български клек* 3х10 (всеки крак)

*дъмбели 2х 4 кг
** дъмбел 1х4 кг

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 28.09.12 11:39.

Малко си поиграх кога съм била редовна и кога не...

28.09 тренировъчен
Закуска: нямаше, станах много късно и трябваше да бързам за лекции
Обяд: 30 гр кашкавал, 50 гр овче сирене, 2 ф. Бонус с масло, 1 яйце
Вечера: 400 мл. (2 черпака) леща,40гр овче сирене, 1 ф хляб бонус,  кисело мляко 140 гр, с кафява захар 2 ч.л

Вода: 1.5 л

Тренировка - преди обяда т.е на гладно
1. Клек* 3х20 + пиле** 3х15
2. Бицелпсово сгъване* 3х10 + Пуш преса* 3х10 + Кик бек* 3х10
3. Бедрено сгъване с швейцарска топка 3х20 + Глутесус мост 3х20 + повдигане на крака от легнало положение 3х20
* дъмбели 2х 5 кг
** дъмбел 1х5кг
Преди си мислех, че тренирам с 4,5кг, сутринта ги измерих и се оказаха около 4кг, от тази тренировка дигам тежеста. Взе да ми е леко с 4 кг.

1. Knee hug 2x 20
2. Knee raises + butt lift 2x20
3. Crunches 2x10
4. Plank, knee in, knee side 2x20
5. Sit ups 2x20
6. Side plank L 2x10
7. Side plank R 2x10
Бях решила са да по 3 повторения, но времето ме притиска :D

Сутринта минах през кантара и съм си заковала 49 кг. Пък и то май в коремчето се отразява, че едните дънки не са толкова широки колкото бяха.
Днес претеглих обяда да вида г/д калории и грамаж, да не би да ям повече, ама излезе нормално около 500 кал. За закуската се падат 200-250кал,  вечера зависи но пак са около 400-500 кал, мисля, че е нормално, дори може още 200 кал, за да са около 1 500кал.

Снимка обяд (sun)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 28.09.12 18:09.

29.09 нетренировъчен ден
Закуска: бананови палачинки със сладко от горски ягоди
Закуска 2: 1 грозд бяло грозде
Обяд: спагети със сос Болонезе(без кайма), 40 гр овче сирене
Вечера: пилешко шишче на скара, задушени зеленчуци ( грах, броколи, моркови, царевица), 3 лъжици картофено пюре, салата от зеле, чаша айран
Вода: никаква я нямаше едвам 700 мл, 2 бр 3в1

Цял ден пътувах за това беше толкова странен ден. Вечерата беше след 21 часа, обяда към 17 часа, закуска 10 часа.

Как да направя по ефективна тренировката за корема, че да стопя повече мазнинки там, че така ме дразни...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 30.09.12 11:12.

30.09 Тренировчен
9.30-10.00 Закуска: канела, 2 с,л овесени ядки, кисело мляко 3,6% 4-5 с.л
13.30-14.00 Обяд: 2 филии хляб бонус, намазани със крем, пилешко бутче (с кожата, на жар),  (wasntme) 2-3 хапки пържени картофки ( голяма мъка беше, толкова обичам да си хапвам, ама хич не са подходящи )
16.00-16.30 Следобядна закуска: 1 шоко кексче
18.30-19.30 Тренировка едва ли е един час, но примерно около 30-40 мин, не си засекох този път
20.00 Вечера: (хич не ми се хапваше), 2 и 1/2 кюфте на грил тиган без мазнина, овче сирене около 45гр ( не го изядох сама), 1 филия хляб бонус, 2-3 хапки руска салата
Вода: 1.5л,      3в1, мляко с нес
Прегрешение: 2-3 шепи тиквени семки (печени), 2 шоко бонки *докато гледахме един ужасен филм, просто беше ми скучно...

Тренировка:
1. Напади* 2х20, Лицева опора от високо 2х10
2. Гребане с дъмбели*  2х10, Плие** 2х30
3. Напред с дъмбели * 2х8, настрани* 2х8,  Настрани от седеж* 2х8, плие** 2х30
4. Планк - страничен ляво и дясно по 30 сек, преден планк 50 сек, (общо три планка), полукофичка с опънати крака 2х15
* 2х 5 кг дъмбели
**1 х 5 кг дъмбел

Днес се си купих истински хляб :) Пълнозърнест на етикета няма консерванти и оцветители, пък ще го пробвам за обяда, днес (sun)

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 01.10.12 10:34.

01.10 почивка (sun)
8.30-9.00Закуска: 1 кюфте, 1 филия хляб бонус ( с крем за мазане)
11.30-12.00 Обяд: 1 консерва филе от херинга в доматен сос, 1 1/2 филия пълнозърнест хляб
18.30-19.00 Вечера: (ще е на вън, че не ми се готви хи1, цял ден с тия лекции.. :( )

Вода 1.5л

02.10 тренировъчен

8.30-9.00 Закуска: 1 и 1/2 пълнозърнест хляб с крем за мазане и 1 корни
14.00-14.30 обяд: 2 яйца (омлет + овесени ядки око 2 лъжици), 1 хляб, сирене и масло (домашен крем)
19.00-19.30 вечера пилешка пържола, 1 и 1/2 филия хляб, сирене, 2-3 вилички пюре(пълен ужас беше (puke) )
Вода 2 л

тренировка аеробика 40 мин

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 04.10.12 10:43.

03.10 тренировъчен (чийт)
Закуска: малки пълнозърнести бисквити 10 бр
Обяд: сандвич от 1 и 1/2 пълнозърнеста филия с масло, 1 яйце печено на микривълнувата  и сирене
Обедна закуска: 6 мини бисквитки
Тренировка:
Вечера: айран, кроасан, 1 баничка мини със сирене и спанак, малко картофен чипс

Вода: 1.5л  3в1
Тренировка:
1. Клек* 2х20 + плие* 2х15
2. Бъцепсово сгъване** 2х8+ Пуш преса** 2х8 + Кик бек** 2х8
3. Бедрено сгъване(швейцарска топка) 2х20+ глутесус мос 2х20+ повдигане на крака от лег 2х20
* с една тежест 5 кг
** с два дъмбела 5 кг
Все забравям да напиша, че преди същинската тренировка правя загравящи серии по 10- 12 бр, всяко движение. За да видя как е тежеста и да преценя по колко бр ще мога да направя и т.н.

04.10 нетренировъчен
10.00-10.30 Закуска: мюсли 2 с.л, 4 с.л кисело мляко 3,9%,
12.30-13.00 Обяд: пилешки шишче, 2 филии хляб с масло , сирене
14.30-15.00 следобена закуска: 6 бр мини сладки
19.00-19.30 Вечера: макарони на фурна (кайма, яйце, мляко, сирене)

Вода: 1.5л

Нещо днес се чувствам отпаднала, някакво лошо ми е. Най-вероятно от ПМС, нямах настроение за тренировка е още има време, де... ще допиша ако реша, после няма да имам време за това пиша малко по-рано. Цял ден разбратовам някакви теми, може и заради това да ми е така гадно и да ми се мае главата ...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 04.10.12 18:11.

Здравейте! Малко се изгубих, ама всичко беше нормално. Храната ок, трен нямаше имах болки в гърба.  Направо почвам новата седмица с енергия и главоболие...
08.10 нетренировъчен
8.00 8.30 закуска 2-3 с л кисело мляко, 1 ф бял хляб с дом, лютеница
12.00 12.30 обяд спагети с овче сирене нямах апетит и беше малко
14.00 14.30 2 ябълки
19.00 19.302 ф бял с масло и 1 домат
вода 1,5 л  чай,ром, кафе

Качих се на кантара и показа 47 кг, ще ми оредятскоро мерене на  подкожните  мазнини :P Супер, че са се махнали 2 кг, стомаха вече не ми е подут. Значи свикнах с новия режим.

19.10 няма тренировка
10.00 -10.30 Закуска 3 с.л кисело мляко 2,9%, 2 с,л мюсли
13.00-13.30 Обяд задушен праз лук със сирене, яйце и масло, 2 филии пълнозърнест хляб
15.00-15.30 следобедна закуска 1 ябълка
18.00-18.30 вечера 2 филии с праза, едната с крем за мазане, 3 мюсли  сладки
вода 1.5 л        мляко с нес, 3в1

Тази седмица май пак се очертава да пропусна тренировката.  Имам някакъв си миниеров синдром. Така  от 4.10 миналия път беше в порядъка на 2 седмица, сега ще засека колко време ще е пак. Световъртеш, гадене, ниско ми в кръвното, нямам апетит... бе много гадно и на моменти имам чувството,че летя  и не знам къде стъпвам... Почивката му е майката... Предполагам, че заедно с МЦ не е никак приятна комбинация все си имам някакъв дискомфорт. Предполага, се че причината е промяната на времето.. Тази пролет го изстрадах за първи път това... Дано този път да мине по-бързо и по-леко. На моменти имах чувствтото,че не съм в тоя свят направо... Пия вода, айран, почвам и мед с лимон... Ама нищо не помага да дигнеш кръвното в границите на нормалното... колкото и да пия солени и да хапвам сладки работи не помага...  Та тази седмица само храната ще описвам, ако се почувствам добре някой ден ще направя лека тренировка просто да съм в ритъм...

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 09.10.12 18:50.

Хаха явно тази седмица ще е без енергия, а само с главоболие...  :(

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1