Начин на прием на аминокиселини

АЧ

18.09.12
19:28

Как се приемат аминокиселини, по колко грама/капсули на ден, за какъв период от време ? Коя марка аминокиселини бихте ми препоръчали, но да не са много скъпи нещо в порядъка до 30лв максимум. Цел: Покачване на ММ + хранителен режим ;)

18.09.12
20:05

Cytosport-Monster Amino са добри аминокиселини, качествени са, ама са малко по-скъпи.

АЧ

18.09.12
20:11

Мнението Ви за БЦАА ? Аз до колкото разбрах са много добри и като че ли съм се насочил към тях. Но ми трябва добра марка до 30лв и колко гр се приема ? Също разбрах че е и на капсули и на прах, но праха по ме устройва мен ;)

18.09.12
20:15

Не сме достатъчно богати, за да си купуваме евтини неща ;)

18.09.12
21:07

офф: Ачо не може да пишеш от две години във форума и да продължаваш да задаваш подобни въпроси...

АЧ

18.09.12
21:09

Мога да съм във форума от 2 год, но никога не съм се интересувал от добавки. Приемал съм само протеин и креатин, за тяхния прием вече знам, но сега искам да приема и амоно БЦАА. Следователно щом пускам темата никога не съм се интересувал от начин на приемането му. ;)

18.09.12
21:33

с поста си исках да кажа:
За две години не се ли научи как се използва търсачката?
За две години не се ли научи, че не всичко е толкова строго индивидуално.
... мога да ти изброя още няколко, но не искам да те засегна или обидя. Добро момче ми изглеждаш

по темата за да не  оффтопик. Разделete си една кутия X-Press или pure nutrition. За един месец ще ти стигне по 10гр на ден. Може да ги пиеш преди, по време или след тренировка. Всеки сам си преценява.

АЧ

18.09.12
21:39

10 гр не са ли малко на ден ? http://shop.bb-team.org/scitec-bcaa-6400 насочил съм се към тези и излиза че ако приемам 2 дози по 3 пъти на ден .. една кутия такава ще ми е за 20 дена..

Мнението беше редактирано от Ачо на 18.09.12 21:54.

АЧ

18.09.12
22:15

В почивните дни как се приема амино ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1