18.09.12
19:44
Привет.
От средата на лятото ме мъчи бурсит на единия лакът. Поду се без зачервяване с сериозна болка. На лице бяха сериозни претоварвания от френското и много много подпиране на тази става. Само да вметна че съм на 35, не съм начинаещ и съм изчел всичко тук по българския нет, но все още съм объркан.
Изкарах 10 дни физиотерапия и постоянно мазане и компреси. Около 7 дни след терапията почнах малко по малко да тренирам и нещата се развиваха добре. Минах към пълни тежки тренировки. Но от около 3-4 дни пак има леки напомнания за проблема. Лекарката каза че е хронично да си го мажа и естествено да спра пак с тренировките, което мен хич не ме устройва. Пак скочих на мазилата ( не съм ги спирал тотално).
Но искам да ви питам как мога да съчетая тренировките и да взимам мерки за да не се върне проблема. Толкова ми писна, че ако ме резнат и се оправя ефективно още утре тичам да го вадят.
18.09.12
21:49
преди да почнеш да тренираш го намажи със загряващ мехлем, след като се изкъпеш след тренировката го намажи с противовъзпалителен такъв - диклак, фастум гел или нещо подобно. Не прави френско известно време. Може така да се оправиш.