18.09.12
22:29
Здравейте, от скоро започнах да тренирам,защото тежа 115 кг., а съм на 18 години само.За втори път пиша в този форум и се надявам за малко съдействие.Ходя на фитнес,но нямам възможност да ходя всеки ден и затова реших да си купя кардио уред за в къщи.Прегледах доста сайтове,но в повечето пътеките и кростренажорите са до 100кг.,а тези за над 120 кг. са над 1500лв с табла като на самолет.На мен не ми трябва такова табло,единствено да мога да си сменям степените и да е за 120 кг.Имам около 600лв.Искам да ви попитам дали знаете магазин,от който мога да си закупя такъв уред за тези пари? :)
Никой не е казал,че трябва ходиш всеки ден на фитнес.Пък и една хубава силова тренировка,3-4 пъти седмично, ще ти се отрази доста по-добре от кардио до припадък.За това тия 600 лева ги ползваш за карта за сносен фитнес + храна.То така или иначе ,в твоя случай най-важно е да си изградиш хранителни навици.
19.09.12
00:22
Благодаря за бързият отговор,но аз вече съм решил да взема уред,освен и тренировките във фитнеса.Ще се радвам ако изкажете още мнения по темата.
19.09.12
04:54
Какво като не можеш да ходиш на фитнес всеки ден? Ходи три пъти седмично, вдигай тежести за мускулна маса (да, точно така).
А диета можеш да спазваш всеки ден.
20.09.12
17:29
Хората, които са писали преди мен искат да кажат, че не се отслабва само с кардио. :)
Велоергометър, брат! Свалят се по 4-5кг на месец с подходяща храна. Пътеката и кростренажорът товарят коленете, а 120кг си тежат на мястото. Купи си нещо от сериите на Кетлер и няма да останеш разочарован. Скъпи са, но парите са оправдани!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 23.09.12 12:47.