20.09.12
10:37
Здравейте, аз съм на 16г., височина - 154 , тегло - 59. От една седмица съм спряла боклуците (зрънчо,чипс и т.н), сладките неща, газираното,пържените неща, а с водата още се боря успявам да изпия около 1,5 най - много на ден. Моля ви, дайте някакъв изпробван режим, с който до 40 дни ще успея да сваля 10/15кг. супер важно е.. Благодаря ви предварително!
20.09.12
14:28
Ние хубаво ще ти дадем режим и ще ги свалиш тези 10/15кг за 40 дни, но предвидили вредата от това сваляне на повече от 20% от сегашното ти тегло за малко повече от месец върху организмът ти? Най-малкото ще бъде постоянната умора и отпадналост, после ще е по-слабата имунна система, възможност за по-лесни контузии и по-трудно възстановяване след това, косопад, чупливост на ноктите.
20.09.12
14:33
Липосукция :D
Не ти препоръчвам да сваляш повече от 3-4 килограма за този период в противен случай ще съжаляваш гарантирам ти.
Може да е вредно бързото отслабване, ама пък е супер важно! ;)
Като гледам от какво живееш до момента, не следващите 40 дни, ами следващите 16 години ще ти е доста трудно да си промениш хранителните навици. Затова по-добре продължавай да се бориш с пиенето на Вода. Спри да ядеш тия радиоактивни отпадъци и постепенно започни да осъзнаваш крещящата нужда от добро и пълноценно хранене и движение, защото е супер важно.
Мнението беше редактирано от Мари А. на 20.09.12 14:46.