21.09.12
15:11
Здеавейте за 1 път пиша и за това се извинявам предварително ако допусна грешка.Тренирам от близо 2години и половина но от 3 месеца се занимавам с фитнес.Искам да кача малко килограми,висок съм 1,87 тежа 77 килограма целта ми е 83кг.В перфектна кондиция съм за тежки тренировки та в помощ искам да комбинирам:
1.100% уей на ОН
2.Казеин
3.ОН 2222 амино
4.ОН БЦАА
5.БСН Нитрикс
А програмата я видях от сайта Ефикасна програма за покачване на ММ е заглавието мисля че е подходяща.Предполагам знаете я.Мога ли от някои по напреднал да получа информация за начина на приемане че не ми е ясен на 100% и дали ще стане с тези суплементи и дали трябжа да коригирам нещо.(Уей-а и аминото вече ги имам за казеина и нитрикса питам специално :) )
21.09.12
15:38
Първото го набави в големи количества. Останалите 4 не ти трябват. Добави креатин монохидрат и бета-аланин и ще имаш чудесен, ефективен и евтин стак.
21.09.12
15:57
Gold Standart отдавна не е най-добрия избор на протеин, но явно чудовищният маркетинг на ON и легендите в кварталните фитнеси още успяват да го държат актуален. :) От една страна успехът на режима зависи от адекватността на хранителния ти режим, но той не е обект на тази дискусия. От друга страна всички тези продукти си имат достатъчно добри препоръки за употреба от техните производители. Не знаеш кога е време за протеин ли?
21.09.12
16:26
Ами не ми се ще мн да замазвам плочките в момента съм мн релефен и искам колкото се може по чисто.Не ми се креатиносва :) За това мислех мн мн тежки тренировки да правя за това има амино и протеин в повечко.Относно пиенето горе долу по моята логина на новак в блускането :)Сутрин бцаа 3бр,преди тренировка бцаа 4бр+протеин,след тренировка комплексни аминмки 4бр+протеин и преди лягане казеин (който нали е с бавно освобождаване на амино или нещо подобно)с идеята за възтановяване в комбинация с ядене на яйца,сирене,салати,мн мн месо,сандвичи (с малко хляб) и постоянно водичка да пия.А и бустера...40 мин преди трен на гладно.А може ли да ми обясните защо са ми излишни повечето неща освен Уей-я?До сега се занимавах със бойни спортове и с амино киселините се чувствах доста по добре от колкото без.
Мнението беше редактирано от Марио Дерев на 21.09.12 16:27.