21.09.12
22:02
Здр, наскоро си купих малко добавки и тъй като не съм много навътре с нещата с добавките реших да потърся вашите мнения тук.Четох в нета за добавките по отделно как се приемат по колко и т.н. и комбинирания прием който аз сметнах да правилен е следния...
Преди това малко инфо за мен и за добавките които мисля да приемам.Така на 21 год съм,182см,75-6кг.В залата съм от мб година като се има на предвид че лятото не бях много сериозен защото работих по 60+ 4аса седмично ,а нещата на които съм се спрял са следните:
White flood,Green MAGnitude creatine matrix,Optimum nutrine BCAA 1000mg (400табл.), Optimum nutrine Glutamine (240табл.)
...значи White flood преди трен ,креатиновата матрица след трен,БЦАА по 2 табл на хранене също преди и след трен общо 8-10табл, глутамина 2 по време и 2 след трен.
Другото което си мисля е първо да изпия азотни бустер,креатиновата матрица и аминокисилините.След това малко да почина и да си взема един сурватъчен протеин който да ипзия заедно с глутамина.
Не съм много бос по темата но съм сиг че тук има мн гора които разбират повече от мен и ще съм им благодарен ако си кажат мненията и ме поправят там където бъркам,а на другите които просто се опитват да бъдат интересни като пускат “остроуни” коментари за написаното по горе или ако има некоя правописна грешка по добре да си траят.
;)
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 21.09.12 22:09.