Лицеви проблем

22.09.12
08:56

Та праблемът ми е, че не мога да направя повече от 9 лицеви. Попринцип ръцете ми са близко до тялото, падам почти до земята и се избутвам, но успях само 9 повторения на 1-ва серия. На гърди попринцип съм зле... На лежанка мах вдигам 25 кг, но мога и 5-6 повторения с 35. На рамо съм по-добре, странично: 10-11кг, предно 10-13кг. Може би неможах, защото предишния ден правих бая упражнения за рамо с повече тежест? И към последните повторения усетих болка м/у рамото и гърдите дакато правих лицевите. И като цяло тежеста ми е 69кг и съм на 14 години, преди бях 94кг, но отслабнах :) Та някакви съвети? Може би по-малко повторения? Повече лежанка с тесен хват?

22.09.12
08:58

тренирай и се храни правилно и всичко ще се нареди

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1