BCAA, креатин или протеин

22.09.12
20:47

Здравейте!Натрупах 3 месеца стаж в залата и мисля, че резултат има.Към момента съм 1.90 висок и 84 килограма и реших, че е време да си купя някаква добавка, но заради ограничения ми бюджет ще трябва да избера 1 от трите в заглавието.Целта ми е да запазя теглото и да обръщам постепенно мазното в мускул и увеличаване на силата.Реално бюджета ми за добавки ще е около 30 лева на месец, което значи че ще приемам около 12 дози протеин, цял месец на БЦАА или креатин свободно.Кое ще ми е максимално от полза при тези цели?
Извинявам се ако не съм уцелил раздела, просто нямам идея къде точно да сложа темата.

Пс.Така и не разбрах как точно помага БЦАА, та ще се радвам някой да ми обясни на по-прост език.
Поздрави!

22.09.12
21:04

От тези трите аз бих си купил месо.Както и измежду всички други добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1