11.12.15
13:45
Eдна от задачите на тазгодишния турнир “Иван Слабашев”, който се организира от Института по математика и информатика към БАН:
“Ламя се подложила на пластична операция за утрояване на броя на главите си. Около месец по-късно, измъчвана от ужасно главоболие, помолила Иван Юнака да отреже 33 от допълнително присадените глави, понеже се оказали с ниско качество. Те се оказали толкова некачествени, че след намесата на Иван на тяхно място не поникнало нищо ново и тя останала с 18 глави. Колко глави е имала ламята преди операцията?”
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 11.12.15 13:46.
Мъжка или женска е ламята? :D
Ламята е женска разбира се. Мъжка ламя няма. Има змей.
И не змеят не е мъжкото на ламята. Те са в кръвна вражда.
А задачата е доста лесна. Чак се зачудих, дали няма уловка.
13.12.15
09:43
- Лягам си аз след купона, и в тъмното чувам женски глас: “Не те ли е страх да спиш сам?”. И аз викам - “Ами страх ме е”. И тя легна при мен...
- И после?
- Ами после - луд секс до зори.
- И после?
- После стана светло и наистина ме хвана страх...
“Ламя се подложила на пластична операция за утрояване на броя на главите си. Около месец по-късно, измъчвана от ужасно главоболие, помолила Иван Юнака да отреже 33 от допълнително присадените глави, понеже се оказали с ниско качество. Те се оказали толкова некачествени, че след намесата на Иван на тяхно място не поникнало нищо ново и тя останала с 18 глави. Колко глави е имала ламята преди операцията?”
17?
13.12.15
10:27
- О, Христо, как си, какво правиш?
- Отворих малък бизнес.
- Браво, какъв по-точно?
- Публичен дом - свирка - 20 лв, отзад - 50 лв...
- А, отпред?!?
- Е, нали ти казах - малък бизнес, други няма ...
13.12.15
10:30
Електронна цигара и безалкохолна бира са чудесен завършек на с*кса с надуваема кукла.
13.12.15
10:40
- Какво е това червило по тeнискaта ти?
- Избърсах си х*я с нея...
13.12.15
10:52
- Мамо, какво е любовница?
- Това, маме, е лоша леля, която ни краде от семейния бюджет...
- А любовник?
- А това, миличко, е добър чичко, който помага на баща ти!
13.12.15
21:33
А задачата е доста лесна. Чак се зачудих, дали няма уловка.
Мисля, че тази задача е била за 4-ти или за 5-ти клас ученици. Затова вероятно.
14.12.15
09:43
Баща намира вибратора на дъщеря си. Чуди се човечецът как може такова хубаво момиче така да нЕма късмет в любовта, че да прибягва до такива инструменти... Станало му тъжно, мъчно.
Сипал си една ракия, за да удави мъките, сложил вибратора на масата срещу себе си и започнал да го гледа. В това време се прибира дъщерята, вижда баща си и вибратора и пита:
- К’во пра’иш, бе, баща ми?
Той отговаря с малкото гласец, който му е останал:
- Па е те, пия ракия със зетя...
14.12.15
21:45
(mooning)
15.12.15
15:59
Вчера в училище се сбиха учителя по физкултура и учителя по трудово. Каратето си е карате, но чукът си е чук.
15.12.15
19:24
Мислех, че като си направя вазектомия ще предотвратя забременяването на жена ми, но както се оказа, въпросната процедура променя само цвета на бебето...
15.12.15
19:31
– Знаеш ли, каква е разликата между твоят член и твоите шеги?
– Каква?
– На твоите шеги никой не се смее…
16.12.15
23:15
Имало едно време един принц. Той бил толкова грозен, че Пепеляшка си тръгнала към 10 - 10 и нещо.
17.12.15
14:37
Пътува Бойко Борисов с джипа за 200 000. Влиза в някакво троянско село и, ужас – шофьорът блъска една свиня. Естествено, свинята умряла, а Бойко Борисов бръкнал в джоба, извадил 100 евро и заповядал на шофьора да открие собственика на свинята, да му отнесе останките на животното, да му се извини от името на българското правителство и да му даде стоте евро като компенсация.
Стоял Бойко и чакал.
Минал час, минали два, три…
Накрая шофьорът се появил. Пиян-залян.
– Къде се нафирка така, бе, нещастник? – Подкарал го Борисов.
– Да, странна работа е това животът. – Започнал шофьорът. – Тръгнах аз из селото, нося останките на свинята в една торба и, като срещна селяни, им казвам: „Карам Бойко Борисов. Току-що убих тази свиня.“. А те – като започнаха да ме канят и да ме черпят с троянска сливова – чак до сега…
28.12.15
09:39
Един пелтек решил да се лекува и отива на лекар , а там една засукана докторка го посреща и започва....
Добър ден . Какъв ви е проблема.
Ммммммного зааааеквам .
Сега ще приложиме един тест за да поровериме до колко са зле нещата . Свалете си гащите и като ви лапна едното м..о ще кажете 6.
Речено , сторено. Сваля нашия гащите , докторката действа и излиза едно гладко 6.
Докторката доволна .
Браво , сега ще лапна двете , а вие ще кажете 66.
И отново перфектно излиза 66.
Докторката вече на седмото небе,
Получава се перфектно . шансът ви да се излекувате е много голям . Сега ще го лапна целия , а вие ще кажете 666.
Лапа го тя и нашето момче почва 1…..2…...3…..4
Само х*я ми може да прецени колко си красива от вътре
А някои жени си мислят че са умни, само защото са грозни
Прибира се един тийнеджър вкъщи с обеца, при което баща му го вижда и му казва най-спокойно:
– Слушай сега моето момче. От има-няма 6-7 века е прието с обеца на носа да се разхождат или пиратите или гейовете. Сега ще стана от дивана, ще отида до балкона и най-искрено се надявам пред блока да има паркиран кораб…
- Тате, днес за първи път правих секс!
- БРАВО СИНЕ!!! Ела, седни, разкажи
- Аз ... по-добре да не сядам ..
Националният ни отбор по допинг беше хванат с щанги
- Баскетбол - боулинг - тенис - голф…
- Даа… колкото е по-богат човек, толкова са му по-малки топките за игра.
Жените искат мъж, който да е забавен и с когото да се чувстват в безопасност ... накратко - клоун-нинджа
За мъжете перфектната жена трябва да може да прави три неща - първо, второ и десерт
05.01.16
15:41
Ало, затвора ли е?
- Да!
- За много години!
- Еее, май не съм чак толкова болен!- помисли си дядо Гошо, като видя колко хапчета пие внукът му, преди да отиде на фитнес…
Жена към мъж във фитнеса:
- Знаеш ли, че си много сладък! Какво ще правиш в петък вечер?
- Гърди и трицепс.
06.01.16
14:18
А коя е вашата любима принцеса от филмчетата на Дисни?
Предпочитам по-задълбочена магична фабула... (giggle)
06.01.16
14:35
нях нях
Проблемът не е в това, което ядеш между Коледа и Нова година, а в това, което изяждаш между Нова година и Коледа...
Фараон се обажда в кръчма:
–Мога ли да запазя маса за трима?
–Да, на чие име?
–Сакрахотеп.
–Как се пише?
–Птичка, два триъгълника, вълнообразна линия, пак птичка, кучешка глава, слънце, скарабей....
06.01.16
21:23
Мъж се прибира пиян! Жена му го почва от вратата:
- Алкохолик! Пияница!
- Чакай, Маро, тоя месец колко пъти те е*ах?
- Ми, към 20!
- А, колко пъти се напивах?
- 5-6!
- Е, да му е*а майката, тогава що не ми викаш е*ач, а пияница!?
Жена ми вика, че искала да даде старите си дрехи на семейства, които гладуват. Казах й, че ако дрехите й им стават, то те едва ли гладуват и .....кавгата започна
Мъжете харесват предимно женското тяло, а жените - мъжкия мозък.
И всеки се ебава с това, което му харесва.
И мъжете и жените ходят на фитнес с една цел - да получат идеално женско тяло!
Фитнес инструктор:
- Браво момичета днес изгорихте калории, колкото за 5 яки с*кса!
Дебеланата:
- Вместо да ни мъчите така, що не ни еб*те?
– Ти имаш ли мечта?
– Да, да отслабна.
– Защо не отслабваш тогава?
– Ти какво, без мечти ли искаш да остана?!…
14.01.16
12:25
“Пишка ти лелина!”
Тайландска ругатня.
14.01.16
12:32
- Ало, здрасти!
- Брат, помагай, ухапа ме жена!
- Успокой се! Къде си? Добре ли си?
- Не знам, ти ще кажеш!
- Ама какво ти става?
- Нищо, добре съм си!!!
- Не бе, човек, стой на място, аз идвам ей сега!
- Oфф!!! Прави каквото искаш...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
18+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- Как се нарича ситуацията, в която жената е център на вниманието?
- Букаке.
19.01.16
14:46
Иcкаш ли още кюфтенца, баба?
-Давай!
-А още салата?
-Слагай!
-А сокче?
-Сипвай бабо!
-На баба сладкото дете, как те обичам като се напушиш..
20.01.16
15:28
Когато човек се напие, организмът смята, че е мнпго близо до смъртта и инстинктивно се стреми към продължаване на рода.