🙃 намери си мъж,спаси котка
Мнението беше редактирано от Веси на 24.04.20 14:16.
Самолет с 5 пътника на борда: Доналд Тръмп, Борис Джонсън, Ангела Меркел, Папата и десетгодишно момче. Самолетът е на път да се разбие, а има само 4 парашута.
Тръмп казва:
- Аз задължително трябва да получа пръв парашут! Аз съм най-умният човек в САЩ и съм нужен, за да реша проблемите на света!
Взима един парашут и скача.
Борис Джонсън казва:
- Аз имам важната задача да разреша проблемите на Великобритания и също трябва да получа парашут.
Папата казва:
- Светът се нуждае от католическата църква, трябва парашут и за мен!
Ангела Меркел се обръща към десетгодишното момче:
- Може да вземеш последния парашут. Аз съм изживяла живота си, твоят едва сега започва.
Момчето отговаря:
- Не се притеснявайте, остават ни два парашута! Преди малко най-умният мъж в САЩ взе ученическата ми раница...?😂?
Журналистка пита циганка:
- Защо не носите маска в извънредното положение?
- Ааа, това коронавируса е български празник, ние не го празнуваме.
Събуждам се тая сутрин: нямам кашлица, нямам хрема, нямам главоболие, нямам температура, нямам болки в мускулите, нямам конюнктивит... Изтръпнах, викам си: “Ужас, имам абсолютно всички симптоми на безсимптомна коронаинфекция”.
😂🙄😂
Жена пържи яйца за закуска.
Изведнъж в кухнята се втурва мъжа:
- Внимателно! ! ! Внимателно! ! ! Сложи повече олио! ! !
Боже мой! Пържиш прекалено много яйца наведнъж! ПРЕКАЛЕНО МНОГО! ! !
Обърни ги! ОБЪРНИ ГИ ВЕДНАГА! ! ! Трябва им повече олио! Божичко!
ОТКЪДЕ да вземем ОЩЕ ОЛИО? Сега ще залепнат! ! !
Внимателно! ВНИМАТЕЛНО! Казах ВНИМАТЕЛНО! ! !
НИКОГА не ме слушаш когато пържиш яйца! ! ! НИКОГА! ! !
Обърни ги! БЪРЗО! ! ! Ти да не си малоумна? ! !
Съвсем ги развали? ! ! Не забравяй да посолиш!
Винаги забравяш да посолиш! Използвай СОЛ!
С - О - О - О - О - Л! ! !
Жената учудено гледа мъжа си:
- Какво ти става днес? ! Смяташ, че не мога да сготвя едни яйца ли?
Мъжът спокойно обяснява:
- Исках да ти покажа какво ми е когато карам колата.
03.05.20
13:45
Не са ли сменени ролите?
03.05.20
14:58
/шофьора.
Никаква работа не вършат 😂😂
(из социалните мрежи)
Мнението беше редактирано от Веси на 06.05.20 10:13.
07.05.20
10:39
Мхм
- Иване, ще се бавиш ли дълго в банята?
- Не, какво искаш?
- Телефонът ти звъни.
- Я виж кой е!
- Ми, пише COVID-19….
- Вдигни го, майка ти е!
Добри тъщи имате, хора ... не са като световни пандемии :P
Ако вместо за вирус ни тестваха за простотия, те тогава щяха да видят какво е пандемия!
Тъпите хора са като тъпите ножове - не могат да нанесат големи щети, но изнервят.
Тъпите хора са като тъпите ножове - не могат да нанесат големи щети, но изнервят.
Най-много съм се рязал с тъп нож ... с остър няма нужда да натискаш толкова :)
17.05.20
21:19
Чернобил?
Най-много съм се рязал с тъп нож ... с остър няма нужда да натискаш толкова :)
Аз с ножовка съм се срязвал най-лошо))))))))))))))
При мен с ножовете няма срязване-отрязване е,освен ако не спре в средата на нокътя)))).
ААА и във връзка с темата с Ковит 19:
-Докторе,защо хапчето има чертичка по средата?
- Щото ако не можете да го приемете орално, хапчето се поставя анално и се завинтва с отвертка...
17.05.20
21:55
По повод подобни въпроси:
Жената има един братовчед, дето млади се взеха с неговата....по-скоро момичето, та чули хората, че бебето след хранене било добре да се оригне. Звънят на жената да я питат, дали ще имало проблем ако го увисели след хранене надолу с главата 😂
Викам хубаво, че тия хора звъннаха предварително.
Та истинска история, ама бетер виц.
Мога ли да деинсталирам 2020 г. и да си инсталирам отново 2019 г.??? Тая версия има вирус...
19.05.20
15:41
Който се интересува от начина за отслабване...
30-годишен мъж през 1020 година:
- Живях пълноценен живот.
30-годишен мъж през 1820 година:
- Имам 11 деца.
30-годишен мъж през 2020 година:
- Все още не съм готов за сериозни отношения.
30-годишен мъж през 2120 година:
- Мамо, ака ми се.
23.05.20
12:55
По моя въпрос с пулса :D
01.06.20
16:52
- Как е на български: “Катеричката скача от клон на клон, на трети, на пети...”
- Глей, глей к’во прай т’ва, б*х неговата мама!
Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 01.06.20 17:07.
“За 9 скумрии”
Историята започва така :)
Оказва се ,че имало семеен заговор днес да се яде скумрия. Това ми се съобщи по надлежния ред около 20:30 снощи ,при което аз (щото съм отговорна,налЕ) реших веднага да отида да я купя от посочения от семейния съвет магазин,а именно Лидл.
Тръгвам аз,мисля дали ще стигна навреме (в 21:30 магазинЪТ затваря). Всичко е точно ,там съм в 21:00. Тръгвам с портфейл и настроение към входа ,пипам си в чантата..маската ми я няма..
Стоях 5-10 мин ,мислейки как да стане днес тази работа. Реших,че ще се купува еднократна от аптеката в Кауфланд. Е да,ама не. Те тъкмо затворили,човечЕтата вътре си пускат отчети и майни,викам ок,няма да е тази вечер явно. Ще мисля за утре.
Дойде утре-то,сиреч днес. Свърших спешните неща вкъщи и ще ходя пак в Лидл. Избягала от работа,децата трансферирани,стигам,нося всичко - пари,чанта,маска (забележете) и аха да вляза ,охраната ми казва
- Ооооо,мойто момиче не мога да те пусна!
И аз ,неразбиращо : - Защо ?!
- Виж колко е часа! Не мога да те пусна ,ако не си над 60 г! - заявява той.
Последваха уговорки и оферти ,предложих аз да го сменя да не пускам хората,обмислях да подкупя някой пенсионер да ми вземе риба,той ми предложи да отида да си купя от конкуренцията(кой прави така ?!?😂😂).
Видях едно младо момче вътре и го питам - Ок,а този господин защо е там преди 10:30ч ? Той очевидно не е на 60г.
Това бил управителя (един такъв ,напомпан или поне ризката му беше тясна 😂) ,поисках да ми го извика. След кратка дискусия по темата и неразбиране от негова страна се врътнах и си тръгнах с изражение “I’ll be back” 😂😂
Но аз ако бях управител там,щях да намеря решение на проблема на клиента(аз) най-малкото заради това,че един доволен клиент има потенциал да ти “доведе” още 100.
По-късно отидох и си купих,редих се на опашка със същите като възраст пенсионери,ама има наредба нали,трябва да се спазва .
И те така ... това беше сагата “9 скумрии”
Ковид ли бе,да го опишеш !
Мнението беше редактирано от Веси на 03.06.20 22:39.
05.06.20
13:05
Песимиста отдавна не е правил секс...,а оптимиста е правил,ама отдавна.
А реалиста е правил скоро, ама сам ...
:D
07.06.20
11:38
От Боби го отмъкнах:
Въпрос: Какво е виц на Фибоначи?
Отговор: Виц, който е толкова тъп, колкото предишните два, които си чул, взети заедно.
09.06.20
23:14
Едва ли го е поръчал заради кокоса :))))
Мнението беше редактирано от Aleks Sandra на 09.06.20 23:14.
- Ya know how damn Bulgarians call books bro?
- How?
- K’nigga!
- Damn racists!