24.09.12
15:09
Значи от 3-4 дена започнах да тренирам упорито.Казах си че ще направя добро тяло и тва е вече съм решен и със сигурност няма да се откажа.На 14 год съм около 180 висок само 63-4 кг ... и съм клиощав в ръцете но пък имам мазнини по корема ( не са много,малко са ).След училище като се прибера хапвам нещо и права няколко серии лицеви а след 2 часа отивам да бягам - около 3км но не наведнъж ами на 4-5 серии.Преди бягането права малко набирания и кофички.Като се прибера права 1 тренировка за корем и веднага след нея изпивам 150мл мляко .. някъде така четох и това е тренировката ми за деня.Това го правя 2 дена и на 3тия почивам , така добре ли е или трябва да се натоварвам по - малко .. ? А относно храненето ям вече по малко тестени , не ям изобщо сладки работи освен плодове , пия само вода , намалих мазнините .. това ще има ли ефект до няколко месеца ще имам ли плочки макар и да не са много оформени или пак ще съм си същия , а и трябва да свала корема ( малък е но пак трябва дори като съм прав (ако съм гол разбира се) не си личи,но като седна и мазнините ми се виждат.Някъде четох че не е хубаво да се прави кардио ако човека е с малко килограми .. да не би да губя мускулна маса ? Благодаря предварително.:)