Абсолютно начинаеща - моля за препоръки и компетентни мнения

26.09.12
01:32

Първо здравейте на всички:*
Да се представя-Елена на 34г 172см и 51кг-омъжена с две деца :)
Никога през живота си не съм спортувала,бягах 3 години по пистите след сина ми-това е единствената ми тренировка.
Искам да се стегна малко,не искам да свалям,защото мисля,че нямам нужда.Моля Ви...кажете от къде трябва да започна,какво точно да правя и как.Искам само да кажа,че имам проблеми с кръста,мисля,че това има значение.Фитнеса ми е на 2 крачки от нас и мисля да го посещавам всеки ден без събота и неделя.
Ще съм благодарна на всяко едно мнение.
Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 26.09.12 08:22.

Noctis Caelum

26.09.12
11:25

http://www.bb-team.org/workout/4370_sistema-za-konditsiya-ili-otslabvane-pri-dami Прочети всичко от до.Програма е хубава най-вече,защото е съобразена с хора,които нямат достатъчно свободно време.Тоест ако искаш можеш да я изпълняваш само 2 или най-много 4 дни.Изгради си хранителен режим според целите от раздел Хранене.Другото ти е достатъчната почивка и сън.

Успех и поздрави.

01.10.12
17:36

Благодаря ти.Имам един проблем обаче,не пия вода...не понасям вкуса й.

02.10.12
07:56

Интересно аз пък не пия нищо друго освен вода и то от чешмата, но понякога се случва да е хлорирана, тогава и аз не я понасям, за това прибягвам до заместители - изворна вода или минерална /случва се и минералната вода да не ми допада/. Мисля че има едни канички за филтриране на водата, ако и така не ти хареса ... не знам :)

02.10.12
08:07

като не пиеш вода как си жива досега?
сериозно-какви течности поемаш на ден?поне 1.5-2л трябват

02.10.12
09:53

казано от елена делева на 01.10.12, 17:36:

Благодаря ти.Имам един проблем обаче,не пия вода...не понасям вкуса й.

Научи се да пиеш вода!!!
Предполагам пиеш сокчета и такива подобни заместители на чистата вода :)

02.10.12
11:29

пия само кока-кола и айрян.чиста вода не мога.обаче май ще трябва да се науча.
искам и друго да попитам.след тренировка умирам от глад...преди малко се прибрах и направо виех от глад.стоплих едно печено пилешко бутче,малко кашкавал и 3 филийки хляб...омотах ги за отрицателно време.от както се помня никога не съм закусвала,но от няколко дни направо съм освирепяла от глад след тренировки.аз по принцип си хапвам по много,няма значение сладко,солено,мазно,хубавото е ,че нищо не ми се лепи.това гладното нормално ли е.
Пак ви благодаря за отговорите

Мнението беше редактирано от елена делева на 02.10.12 11:31.

02.10.12
11:35

Забравих най-важното да питам....май ми трябва гинко билоба
Като правя това http://www.bb-team.org/exercise/1160_bitsepsovo-sgavane-s-dambeli   дясното ми рамо на втората серия направо отказва...имам шип от дясната страна и си мисля,че това е проблема.Та въпроса ми е..може ли с дясната ръка да правя например с 3кг гиричка а  на лявата с 5кг,защото по принцип ги правя с 5кг.Дали е проблем така.

02.10.12
11:43

Аз също мразех да пия вода, пиех по бутилка Кока Кола на ден (2 литра), понякога 2, безброй нес кафета и прочие.
Когато преди няколко месеца започнах да тренирам, започнах да пия вода по малко.
Сега стигам до 4 литра и повече на ден и кола не съм пил от месец сигурно и то някакво кенче.
Оттогава не ме мъчи главоболие (което не знам на какво се дължеше, но почти през няколко дни ме цепеше тиквата).

Мнението беше редактирано от NightCrawler на 02.10.12 13:33.

02.10.12
11:54

Същата съм и аз,само кола и кафета,обаче ми действат добре,защото съм с много ниско кръвно,ако не пия поне 3 кафета и то нес-мразя еспресо,все едно не съм пила кафе.

02.10.12
13:32

казано от елена делева на 02.10.12, 11:54:

Същата съм и аз,само кола и кафета,обаче ми действат добре,защото съм с много ниско кръвно,ако не пия поне 3 кафета и то нес-мразя еспресо,все едно не съм пила кафе.

Да, главно нес кафе, не признавам друго и сега си го пия, главно с мляко.Не ми действа кофеина на мен, обаче - наистина опитай да намалиш Кока Колата.Започни с газирана вода например, ако ти понася.Аз мразех да пия вода но наистина има големи ползи и за бъбреците и за всичко.Та самото ни тяло е голям % вода все пак.
Никой не е казал, че трябва веднага да се метнеш два литра да пиеш, пийни след закуска например една чаена чаша, после към обяд, вечерта.След два-три дни увеличавай с по една чаша и намалявай другите напитки съответно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1