Съвет относно прием на Стак ?

26.09.12
16:28

Здравейте колеги, обръщам се към вас с няколко въпроса относно приема на няколко неща , които си купих.Та добавките са следните: Pure Nutrition 100% Pure Whey -2270 гр.
          BSN NO-Xplode Advanced Strength -  1125 гр.
          Pure Nutrition BCAA Blast - 500 гр.
И мисля да ги пия по следния начин.
В тренировъчни дни: Pure Nutrition 100% Pure Whey - по 1 доза сутрин и след тренировка.(2 дози общо)
                      BSN NO-Xplode Advanced Strength -  1 доза преди тренировка.
                      Pure Nutrition BCAA Blast - по 1 доза сутрин, преди и след тренировка.Общо 3 дози.

В нетренировачни дни: Pure Nutrition 100% Pure Whey -1 доза сутрин и между едно хранене, примерно след обед някаде.
                        BSN NO-Xplode Advanced Strength - доколокото знам трябва да се пие само в тренировъчни дни .
                        Pure Nutrition BCAA Blast - 1 доза сутрин и 1 или 2 (вие ще кажете дали е достатъчно) между храненията.

Висок съм 191, тегло-88-90 кг, със стаж от околко 2 години.Целта ми е още мускулна маса ,като се има предвид че след този цикъл ще си взимам Протеин + Кре-алкалин.

Та въпросите ми са:
Достаъчен ли е протеина в тренировъчните дни като се има в предвид че всичко това е в комбинация със стабилно и що годе добро хранене ?
По принцип колко време преди тренировка се пие протеина?
Колко време преди и след  трен се приема БЦАА-то и правилен ли ми е приема,  и ако не какво да поправя ?

Благодаря предварително.

Темата беше редактирана от Delux на 28.09.12 21:50.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1