Искам да отслабна

28.09.12
00:15

Така имам голям проблем с килограмите на 15 съм висок съм 180 и тежа 86 кг.Тренирам от 2 месеца за мускули на ръцете там върви добре но имам проблем с килограмите също от 2 месеца тренирам с велоергометър и от 4 месеца вече не пия газирано(преди пиех много особено кола) и не ям много сладко също преди ядех много пъти на ден по много сега ям нормално ...Така отслабнах с 1-2 кила,но мисля че не е достатъчно за това кажете какъв режим за храна да си сложа за упражненията който правя за отслабване сега ги правя всеки ден в седмицата с изклучение на 2 ден в седмицата в които почивам.Ако може да ми помогнете ще съм много благодарен

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1