28.09.12
11:14
Здравейте колеги,
Продавам тежести за щанга ф30 - гумирани.
2*10кг.
4*5кг.
4*2,5кг.
Намират се във Варна. Обща цена: 110лв.
За контакт: 0898 30 98 35
Поздрави! :D
Гумирани ли са или са гумени? На мен по скоро ми приличат на гумени, но може и да греша, защото в първия случай цената е добра, а във втория не чак толкова.
28.09.12
14:27
Ми не съм ги отварял отвътре незнам.:)
Не съм виждал гумени тежести.
Тези са твърди са и удрят на земята.
Не мисля че е определящ чак толкова в случая материала, 10кг. са си 10кг. пък било то и памук.
Поздрави!:)
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 28.09.12 14:28.
казано от Васил Иванов на 28.09.12, 14:27:
Ми не съм ги отварял отвътре незнам.:)
Не съм виждал гумени тежести.
Тези са твърди са и удрят на земята.
Не мисля че е определящ чак толкова в случая материала, 10кг. са си 10кг. пък било то и памук.
Поздрави!:)
Гумените имат един сериозен недостатък, при еднакви килограми обема на гумения е доста по-голям, което при редене на дъмбел където мястото е ограничено, е от голямо значение. Ако са гумирани бих ги взел, и без туй другата седмица имам път към Варна.
:D голям лаф беше тва с памука. То е хипер елементарно да разбереш дали са металните тежести, които са гумирани, тъй като самия отвор в който влиза лоста не е гумиран, то дори се вижда ръба на гуменото покритие. Виж отворите !
29.09.12
09:35
казано от Христо на 28.09.12, 21:26:
:D голям лаф беше тва с памука. То е хипер елементарно да разбереш дали са металните тежести, които са гумирани, тъй като самия отвор в който влиза лоста не е гумиран, то дори се вижда ръба на гуменото покритие. Виж отворите !
навсякъде е гума, метал не се вижда! Видно е от снимките, но не вярвам да са изцяло гумени и да тежат толкова. Малко по големи са от чугунените иначе.
за сега поне не ги продавам отделно
Мнението беше редактирано от Васил Иванов на 29.09.12 09:36.