Сваляне на кг.

28.09.12
14:29

Прочетох около 10тина теми, но тъй като е строго индивидуално, реших да питам и аз. 176-178 см. 72 кг. Преди време си взех един протейн и от него качих доста около корема и малко в задника. Искам да сваля около кг., но и да сваля минимално от другите области, но не закусвам, ставам към 10 и направо обядвам след 2 часа. Дори да стана по - рано трябва да минат поне 2-3 часа, че да ям. Не мога да бягам повече от км. защото почва да ме боли доло в дясно под ребрата (не, не е далак) и трябва да спра, защото почва да боли ужасно. Сладко вече не ям, алкохол пия рядко, а и се ограничавам. Мислех си да почна за закъска лъжица с мед и орехи, но после няма да ми се яде на обед. Ям само пилешко  и риба. И от година и половина съм в мега меланхолията и като отида в залата, ми е сънено, мързи ме, дори понякога насила се натоварвам, има ли смисъл да си взема кофеин на хапчета (не пия кафе).
Нямам болни амбиции всичко да стане за месец или нещо от сорта.
Мерси !
Едит: на 22 съм. И ако може без добавки и протеини.

Темата беше редактирана от lqlq23 на 28.09.12 14:34.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1