l-carnitine

30.09.12
09:56

Здравейте,тренирам усилено около 2 седмици по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti но наскоро си купих течен Л-карнитин и хром на biotech тъй като имам мазнини за чистене,исках да попитам мога ли да продължа по нея,но примерно да добавя 30 мин кардио? Висок съм 175 и тежа около 79/80 кг.Хранителния ми режим е донякъде селски но има някакъв ефект тъй като свалих около 5 кила с него и тренировки,общо взето за закуска ям овес с обезмаслено мляко,след това бисквити бел-вита преди обяд,на обяд пилешки гърди на скара със салата,преди тренировка 2 варени яйца без жълтък и пълнозърнест хляб със сирене,за вечеря примерно салата или ябълки.Ако правя нещо грешно,моля да ме поправите :(
ПС:на 16,почти 17 съм.

Темата беше редактирана от liftera88 Petrov на 30.09.12 13:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1