Сложи си краката на наклонената стъпенка,стъпи една идея по-широко и не гледай настрани! Трябва да усетиш движението точно в ГЗ и задното бедро като се надупваш без да приклякваш. Ако забиеш глава надолу,ще ти е по-лесно.
29.09.14
10:03
Джулс, благодаря за корекциите, предполагам че каро свикна с упражнението ще станат по-добре нещата. Така или иначе добре го усетих в желаните места (giggle)
Вчера открих много полезен и интересен сайт за тренировки (за бременни) и се оказва, че централният планк е противопоказан и може да доведе до диастаза. Съвсем логично като се има предвид, че в един момент матката е толкова тежка, че правите коремни мускули не могат да издържат тежестта й. Та... спирам с плановете и очевидно се завръщам към клекове те и то ОХС, за да работи и ядрото.
Ето сайта, ако на някой му е интересна темата.
А вчера 28092014 ходих в гората за гъби :D Всъщност беше доста забавно и доста се поразходих - 11км за деня.
За закуска си правих кокосово-яйчени палачинки (3яйца, кокосови стърготини, капка кокосово масло за тигана) с лешников тахан с мед; останалото бяха свински пържоли и салата, няколко пресни ореха*, 1-2 ябълки*
Прогресивно дебелея... (tmi)
казано от Radost_nezemnA на 29.09.14, 10:03:
Вчера открих много полезен и интересен сайт за тренировки (за бременни) и се оказва, че централният планк е противопоказан и може да доведе до диастаза. Съвсем логично като се има предвид, че в един момент матката е толкова тежка, че правите коремни мускули не могат да издържат тежестта й. Та... спирам с плановете и очевидно се завръщам към клекове те и то ОХС, за да работи и ядрото.
Аз мисля, че 90% от информацията за бременни в нета е базирана върху средностатистически нетрениращи жени. С което не искам да те насърчавам да правиш или не каквото и да било, просто имай едно наум, че средностатистическите прави коремни мускули на 90% от бременните жени са доста слаби и предвид факта, че всички се сещат да тренират след като забременеят (за да не загубят форма, която са нямали), нормално е да има подобни препоръки.
Естествено, по-добре е да си предпазлива. :) Аз лично съм виждала снимки на бременни йоги (като тази на снимката), в пози, които са против всякакви указания, така че всичко зависи от индивидуалните особености на човека и конкретната бременност. :)
29.09.14
10:58
Съгласявам се с теб, Марги, че всеки тръгва от различно положение, но именно здравия разум ми казва, че по-добре да съм по предпазлива в тренировките сега. А и не съм сигурна, че съм била в кой знае каква форма преди или вече не помня - не знам :D
Така или иначе няма да спирам да тренирам за сега, чувствам се отлично и нямам почти никакви неразположения, типични за бременните - отоци, болки тук и там, което съм сигурна, че се дължи именно на тренировките. (muscle)
Както каза, всеки трябва да използва здравия си разум. Тялото ти най-добре ще подскаже кое да и кое - не. Просто реших, че е уместно да го вметна. :)
Не мисли за това,защото това може да се контролира,но не и да се избегне.Срещу природата в този случай няма как да вървиш!
Храни се балансирано,движи се без да прекаляваш и се радвай на бременността си.Другото ще си дойде на мястото като родиш!
казано от Juls на 29.09.14, 13:42:
Аз пък тези дни ти гледах някакви снимки и си мислех, че ми изглеждаш отслабнала. :D
Но, както ти каза Юлето, радвай се на бременността ти и на това, че всичко е ОК. Другото е бял кахър.
30.09.14
15:53
29092014
Движение:
Храна: кис.мляко*, протеин, сушени череши*, пресни орехи*, хуск
Ябълка*, 2 смокини*, шепа ядки; пилешко филе със спанак, 2-3 лъжици ориз, салата табуле; кис.мляко* с хуск, лъж.сладко* без захар
30092014
Движение:5-6км
Тренировка 60мин
OHS 5х10@10
Наклонена лежанка 1х8@20, 5х5@22,5; 22,5; 25; 25; 25
OHS 4х10@10
Гребане с дъмбел 5х8@8 на ръка
OHS 2х10@10
Кофички на пейка 5х10
Храна: кис.мляко*, протеин, сушени череши*, пресни орехи*, хуск
1 ябълка*, 2 смокини* преди тренировката
Заешко бутче*, варен картоф, салата цвекло, морков, магданоз, дръжки от цвекло, люта чушка
Прилагам клипче на OHS-то, защото до сега не съм правила и ако някой има желание да даде съвет или критика да заповяда (nod)
Ако не беше коремчето, има доста какво да се поправя. Мисля обаче, че това не е особено подходящо упражнение при бременност, поради промяната в центъра на тежестта и затруднения в следствие баланс. Аз на твое място бих хванала диска пред гърди - така ще избегнеш доста от допуснатите грешки....и, не гледай надолу. :)
30.09.14
16:25
Виждам, че измествам тежеста напред, а не трябва?!
Заинатила съм се с този клек, защото натоварва мускулите на ядрото, а пък вече почти няма упражнения които да мога да правя за тях.
Да, допълнителната тежест трябва да остане над центъра ти на тежестта (който в момента не е на мястото си).
Клека пред гърди също ангажира ядрото, без да ти се налага да балансираш.
На първо четене в гугъл излиза ето това: http://www.bengreenfieldfitness.com/2012/02/ab-exercises-for-pregancy/
Погледнах го само отгоре-отгоре, не знам доколко би ти било полезно, но мисля че можеш да си набавиш някоя идея. :)
Ако имаш добър контрол над пудовки, мисля че уиндмила и турското ставане са ок, но не мога да го твърдя със сигурност - просто ти нахвърлям идеи. :)
30.09.14
21:59
Да, благодаря. Бях забравила за Уиндмил упражнението, ще се пробвам. Турското ставане така и не го овладях.
05.10.14
14:34
Ехеее от кога не съм се отчитала... Дали ще се сетя всичко с бременния си мозък?! (dull) :D Непрекъснато забравям разни неща, много е гадно!
01102014
Движение: 7,5 км
Храна: кис.мляко* с протеин, смокини*, хуск, лешници*
Ориз със зеленчуци, цвекло с моркови, кашкавал*, ябълки
02102014
Движение: 13,5км
Храна: кис.мляко* с протеин, смокини*, хуск, лешници*
Яйца*, задушен карфиол и морков, кашкавал*; ябълки, лешници*, 4-5 кокосови бонбона* с боровинки, какаови зърна и бадеми
03102014
Движение: 6км
Храна: кис.мляко* с протеин, смокини*, хуск, лешници*, 2-3 бонбона*
Печена тиква* - доста... с канела и маааалко мед*
Омлет от 3,5яйца*, кашкавал*, шунка (уж от месо), лютеница*, кисело зеле*, 2л. Течен шоколад Гайо
04102014
Движение: 4,5км
Храна: кис.мляко* с протеин, смокини*, хуск, лешници*, 2 бонбона*
Телешко* варено с картоф, морков, целина; кисело зеле*; 2-3 резена шунка с кашкавал* и лютеница*
кисело мляко* с протеин с вкус на бисквитки (nlove10), 1-2 л. Течен шоколад Гайо
05102014
Движение: 5км ?
Тренировка:
Надупване 3х8 без доп.тежест
Наклонена лежанка 8@20, 5@ 22.5;22.5;25;25;25
СС абдуктор и аддуктор 4х12@20 от полуклек със задържане
Раменни преси от сед 4х8@2х7
Бг клек 3х8@2х9
Страничен модифициран планк (от коляно)
Храна:
кис.мляко* с протеин, хуск, лешници*
След тренировката 2 ябълки;
Предстои ....
05.10.14
17:58
Мисля, че все по-добре го усещам. За сега не слагам тежест обаче, защото и така си тежи. Днес с по-широк разкрач повече влизаше в бедрата, а не в дупето.
09.10.14
16:00
06102014
Движение: 5км
Храна: кис.мляко* с протеин, лешници*, 2л.сладко* от малини без захар, хуск
2 ябълки, малко пържени тиквички с млечен сос, гювече с пил.дробчета, бекон, гъби, домати и кашкавал, няколко (доста) пържени картофа
07102014
Движение: 10,5км
Храна: кис.мляко* с протеин, лешници*, 2л.сладко* от малини без захар, хуск
2 ябълки, 2 мини баклавички*, цяло пилешко бутче, 2с.л. ориз, салата цвекло и моркови
По 1-2 хапки от някакви китайски спагети и пиле със зеленчуци, 1 хапка торта* за РД
08102014
Храна: кис.мляко с протеин, лешници*, 2л.сладко* от малини без захар, хуск
100гр шунка, 50гр кашкавал*, лютеница*, задушени зеленчуци, 1 яйце* в масло*
2 ябълки*, няколко зърна грозде, 2л. шоколад*
09102014
Тренировка:
Клек 20@ст; 10@20; 5х10@25
Наклонена лежанка 8@20, 2х5@22,5; 3х5@25
Вертикален скрипец 4х12@20
Пек дек 4х12@15
Ходещи напади 20,18,18,18@2х9
Кофички на пейка 3х10
Храна: кис.мляко с протеин, лешници*, 5-6бр физалис*, 1 смокиня*, хуск
2 ябълки* преди трен.
100гр бахур, 50гр шунка, лютеница*, 2 яйца*, салата цвекло и моркови
Ябълка, круша*, 2л. шоколадов сладолед със стевия
...
(sun)
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 10.10.14 10:25.
казано от Radost_nezemnA на 05.10.14, 14:34:
Ехеее от кога не съм се отчитала... Дали ще се сетя всичко с бременния си мозък?! (dull) :D Непрекъснато забравям разни неща, много е гадно!
Нетърпимо е! Чувствам се малоумна! Не помня къде си слагам парите, забравям си портмонето, загубих си транспортната карта, не помня кое къде съм прибрала, не помня кой какво мие казал, не съобразявам елементарни неща, задавам елементарни въпроси....добре, че му се вижда края, дано си върна акъла скоро :D
11.10.14
00:26
Да, доста е гадно обаче четох един начин да се подобри концентрацията и паметта: всеки ден прочиташ няколко случайни изречения отзад-напред. Аз от както го практикувам (може и да си въобразявам) май е по-добре положението. (wasntme)
Аз пък сега друго се чудя: това, че напоследък яко ми се ядат боклуци и дори ми се пие алкохол (аз и преди бременността не пиех абсолютно нищо алкохолно) не е провокирано от факта, че трябва бебето да се “запознае” с токсините, с които рано или късно ще се сблъска. Не, че смятам да пропия точно сега, но може би трябва да си угодя на неистовото желание да изям порция ориз по китайски, пълен с натриев глутамат, сготвен в кухня със съмнителна хигиена?! (puke) (dull) (tmi)
11.10.14
00:37
Хапни китайски ориз, но не и в кухня със съмнителна хигиена ;) Взимай тенджерата, престилката и черпака и действай. Тамън докато се сготви ще ти мине мерака за ядене . Ако не ти мине, поне ще си убедена, че хигиената е добра. Аз така си лекувах апетитите 3 пъти.В повечето случаи се наяждах с аромата .
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 11.10.14 00:40.
11.10.14
09:32
Дани, благодаря за съвета. Правих си вече нещо подобно (ориз и качествен соев сос), но всъщност китайските манджи ги дадох само за пример. Всъщност проблема е, че ме привлича храна която години наред ме е отвращавала и дори съм квалифицирала като не-храна. Аз нямам никакво намерение да ям подобни неща, просто се чудех защо би могло да ми се прияжда.
11.10.14
10:06
За съжаление идея си няма, но аз така проядох шкембе-чорба. С голямата ми дъщеря в 8-мия месец, неделя вечерта без да знам вкуса и започна да ми се яде така здраво, че ме изби на рев. Докато не ми изнамериха беше кошмар, чак коремни спазми получих. От тоя ден натам до края през ден... Какво беше това нещо незнам, но така и не се преборих. И до ден днешен си я обичам ...
Мнението беше редактирано от Даниела Динева на 11.10.14 10:08.
11.10.14
11:02
Хаха, и аз преди месец за пръв път в живота си ядох шкембе чорба. Но аз отдавна й се канех и чаках да отида на място, където я правят много хубава... Но китайското, от което ми се обръщаше стомаха само при мисълта за него, така да ми се яде сега. Повече съм впечатлена, отколкото изненадана как ни влияят и контролират хормоните: science in action (rock)
12.10.14
20:23
10102014
Движение: 11км
Храна: кисело мляко, протеин, плод, хуск
1 яйце*, салата, кашкавал* и шунка, течен шоколад*, задушени пил.сърца с манатарки*, салата, доста печени ядки
11102014
Движение: 16,5км
Храна: кис.мляко, протеин, плод, хуск
2 яйца*, кашкавал*, шунка, цвекло с моркови, кис.зеле*, ябълки
вечерта малко парче ябълков сладкиш* (с ябълки*, кокосово брашно*, брашно от тапиока, кокосово масло*, канела)
12102014
Движение: 10км, половината горско с доста катерене - обиколка на трасето на ХСО състезанието в Шумен
Храна: 1/2 грейпфрут, парче ябълков сладкиш*, 2 шепи печен слънчоглед, Няколко лъжици макарони със сирене за колоездачи (ядат ми се от няколко месеца и си угодих), овчарска салата с 2 яйца*, 2 кюфтета на скара, 5-6 резена пресни пържени картофи, 2л.шоколад*, ябълка*, 2 хапки ябълков сладкиш* със 100гр кис.мляко, шепа домашни стафиди* и червени боровинки*
Тези дни без фитнес, ама много ходене. Доволна! Бях на състезание в Шумен, видях се с Анелия и сума народ и си откраднах малко колоездачни емоции. Много яко! (inlove)
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 12.10.14 22:54.
14.10.14
15:32
13102014
Движение: 6-7км
Храна: кисело мляко с протеин, круша*, боровинки* и какаови зърна*
2 ябълки*; доматена супа с козе сирене, свински джолан (не целия хаха) с гарнитура от зелена салата със сушени домати и моркови
2л. Кис.мляко с хуск
14102014
Движение: ~10км се очертава
Тренировка 70мин:
СС Абдуктор + Аддуктор в полу клек със задържане 4х12@20
Наклонена лежанка 8@20, 6@22,5, 5х5@25 прогрес (muscle)
Бг клек 4х8@2х9
Сгъване за бицепс 3х8@2х5
Раменна преса от сед 4х8@2х7
Страничен модифициран планк 2х40сек + стречинг
Храна: 4 яйца*, св.филе, чери домати*, 50 гр кашкавал*, салата цвекло с моркови, маслини, ябълка*, 2л.кис.мляко с хуск, боровинки* и сусамов тахан
По-късно на РД: свинска пържола, салати, малко картофена салата, 3 мини еклера и парче торта - всичко домашно и много вкусно, не съжалявам въобще за сладкишите :D
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 15.10.14 00:52.
Честно казано за прияждането не мога точно да ти кажа, но и вярвам, че изобщо не е свързано с бебето. На мен за девет месеца не ми се прияде нищо неистово, “като на бременн”, всеки боклук, който съм си сложила в устата, съм си го изяла ‘щото ми се яде. Пък аз хапвах и боклуци - някоя вафла, напоследък ми се яде вафла...съвсем в началото, когато ми се гадеше неистово, в моментите на просветление ми се дояждаше КФЦ и Бъргър кинг - ядох - ама защото така реших, а не нещо да не му стане или “защотот то иска” :Д Така, чееее, няма да ти давам съвет, че да не вземе някой да ми скочи, не съм износила и отгледала и едно дете още, за да се чувствам компетентна да давам съвети, но това е, което аз направих. Внимавала съм, пазила съм се, както и ти, сега един-два жънка, не мисля, че е кой знае какво. Та, така за чуденката ти, не мисля, че прияждането има нещо общо с бебето.
П.п. Относно хормоните...де да знам, мисля, че влиянието им е много, ама много силно преувеличено. Да, променяш се, да организмът ти претърпява истинска метаморфоза, нооооо аз лично, доста малко, да не кажа хич, от действията си по време на бременността мога да прехвърля на хормоните. Всичко си е с ясно съзнание, включително прияждането и джънкарстването. Така, чееее мани ги хормоните, просто ти се е прияло. Случва се и на небременните, повярвай.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.10.14 08:32.
15.10.14
11:18
Като цяло и аз не мисля, че съм кой знае колко променена през бременността... Преди бях малко по-толерантна към хората, сега трудно изтърпявам простотията и нахалството (често се карам с хора, които си хвърлят фасовете на земята например :D ).
Просто от години не ми се е дояждало нещо джънкарско или да ми се допие алкохол, та за по-лесно обвиних бебето :P
Благодаря ти за включването, Карфичке. Знам, че си на финалната права и ти желая леко да мине... ама то после идвало интересното (sun)
Пффф, с 2 см разкритие съм от една седмица и без тапа :D Чакам водите, ма не идват и започвам да се изнервям вече, щото не знам какво предстои точно. Аз исках като по филмите - изтичат ти водите и раждаш! :D А сега съм въдворена и цяяяяла седмица се местя от дивана на леглото и обратно, ужасно е :D
15.10.14
11:42
казано от karfi4ka на 15.10.14, 11:25:
Аз исках като по филмите - изтичат ти водите и раждаш! :D
Ами никой не казва за другите опции (giggle) Даже скоро една позната ми разказа за домашното си раждане, което се състоя преди 2 седмици и звучеше толкова прозаично, като да сготвиш яхния.. Ама съм сигурна, че има уловка някъде :D
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 15.10.14 11:43.
17.10.14
11:27
18.10.14
17:50
15102014
Движение: 7км
Храна: Кис.мляко, протеин, плод
Ябълки*, лешници, стафиди*
Цвекло с моркови, кашкавал*, бахур
2л. Кис.мляко с хуск и 1с.л. сладко* от сливи без захар, 2 л. шоколад*(лешников тахан с какао)
16102014
Движение: 7.5км
Храна: Кис.мляко, протеин, ядки, круша, хуск
Доста сусамов тахан, ?!?!, малко салата цвекло с моркови
2 ябълки*, шепа ядки, шоколад*
17102014
Движение: 7.5км
Храна: Кис.мляко, протеин, боровинки, смлени ядки, хуск
Свинско със зеле, цвекло с моркови, сладолед без захар
1/2 свинско шишче, шепа ядки, малко грозде, 1 ябълка*, няколко парченца сирене с тиквен зехтин и подправки
18102014
Движение: 4км
Тренировка:
Клек 20@ст, 10@20, 6х10@25
Наклонена лежанка 10@20, 6@22,5, 5х5@25
Ходещи напади 4х18@2х8
Гребане едностр. с дъмбел 3х12@8 на ръка
Кофички на пейка 3х10
Храна: Кис.мляко, протеин, боровинки, смлени ядки, хуск
Свинско със зеле, карфиол с копър, сладолед
...
Пека ябълков сладкиш с кокосово брашно (wasntme)
Нещо почнах много да се помотвам във фитнеса: дълги са ми почивките и тренировката ми като цяло е много продължителна, пък като я разпиша и нищо кой знае какво. Дали вече не е време да почна йогата за бременни, която съм си харесала?!.. (nod)
22.10.14
13:22
19102014
Движение: 10км
Храна: кис.мляко с плод, тахан, хуск
Свинско със зеле, салата, доста ябълков сладкиш*, бадемов тахан*
20102014
Движение: 9км
Храна:кис.мляко с плод, тахан, хуск, протеин
Ябълка*, картофено кюфте, малко млечна салата, свинска пържола, салата
Бадемов тахан*
21102014
Храна:кис.мляко с плод, тахан, хуск
Половин черпак леща, резен бахур, кашкавал*, кис.зеле*
1.5 агнешки ребра, салата Фатуш
22102014
Тренировка:
СС абдуктор+аддуктор 4х12@20,20,20,25
Наклонена лежанка 10@20; 8@22,5; 5х5@25
4 СС бг клек@2х9 + верт.скрипец 12@22
Храна:кис.мляко с плод, тахан, хуск, протеин
Салата с цвекло, спанак*, лапад*, яйца*, варен картоф, кис.краставичка*
26.10.14
14:21
23102014
Движение:7.7
Храна: кис.мляко, киви, бадемов тахан*, протеин, хуск
100гр кашкавал, лютеница, 3 скалички* (2/3 пак. бисквити РК, кокосово масло*, лешников тахан, какао, шепа орехи*)
24102014
Движение:4км
Храна: кис.мляко, киви, бадемов тахан*, протеин, хуск
2 скалички*, шепа ядки, 20гр кашкавал, голяма купа пилешка супа*
25102014
Движение:3.5км
Храна:кис.мляко, киви, бадемов тахан*, протеин, хуск
Банан, 1 скаличка*, половин порция телешко* с грах, кисела краставичка*, вечерна на РД: мини сандвичи със сьомга, пастет* от авокадо, някакви гризини, хапки чедър с грозде, чери домати с моцарела, 1 мъфин*, 1 шок.трюфел*
26102014
Движение:??
Храна:кис.мляко, киви, бадемов тахан*, протеин, хуск
1 ябълка*, вероятно оризови спагети с песто и риба тон (отдавна ги мисля и днес статията на Рони ме мотивира още повече да се размърдам и да си ги направя)
Лепнала съм някакъв вирус и смятам да пропусна планираното ходене във фитнес залата днес. Може да се размърдам вкъщи ако успея да продишам през носа днес. Като цяло нищо ми няма, освен ужасяваща хрема. Лекувам се с джинджифил, лимон, мед, витамин С, коластра, пробиотици и чай. Май ще трябва да спра да ходя на работа скоро..
28.10.14
15:41
27102014
Храна: кис.мляко, протеин, сушени боровинки без захар, орехи*, хуск
Ябълка*, круша*, 4-5 бразилски ореха
Пилешко бутче - печено, салата Табуле, 1.5 пълнена чушка с кайма и ориз
2 пълни лъжици течен шоколад* (лешников тахан, мед*, малко кокосово мляко)
28102014
Тренировка:
СС Абдуктор + Аддуктор 4х12@25 в полуклек с кратко задържане
Наклонена лежанка 5х5@25
Клек до 90* 5х10@25
Пек-дек 4х12@15 със задържане за 2-3 сек
Храна: кис.мляко, протеин, сушени боровинки без захар, орехи*, хуск
3 яйца с 0.5 ч.л. масло*, салата зеле и моркови; 2л. шоколад*
Пиле с ориз - от този ориз ужасно задържам вода, а много обичам (tmi)
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 28.10.14 23:01.
29.10.14
22:39
Да си призная греховете от днес:
1/2 мини КИТ-КАТ (52кал)
2 пилешки крилца и стабилна шепа начос с лют сос, 4-5 пържени картофа
Ходенето е около 6км
Нормалната храна: мляко с боровинки, орехи*, хуск
4-5 сушени смокини*, шепа лешници*
Кашкавал* с лютеница*, 1 грейпфрут, немного крем-карамел* без захар в крема и карамел от кокосова захар с домашни мляко и яйца
02.11.14
13:42
30102014
Движението:4км
Храната: кис.мляко, протеин, хуск, орехи и боровинки
Малко пиле с ориз, кашкавал*, лютеница*, !?!!?
31102014
Движението:5км
Храната:кис.мляко, хуск, протеин, лешници* и сушени смокини*
Кашкавал*, кис.зеле*, 2 яйца, крем-карамел*, 1 круша*, шепа ядки
01112014
Движението:8км
Храната:крем карамел*, 3 ябълки*, рибена супа, кашкавал*, кис.краставица*, лютеница*, кис.мляко с хуск и сладко* от сливи
02112014
Движението: 6км до сега, повече ще са; 13км за деня
Храната: обичайната закуска, 2л. течен шоколад*, 1 ябълка*, свински ребра и салата цвекло* с моркови*
2 ябълки*, 2 бисквити РК без нищо и 2 с течен шоколад* и няколко лъжички таханов и шоколадов сладолед
Днес ходих на тренировката на Вик и компания: видях се с Вик, Злати, а с Марги откарахме 2 часа в сладки приказки. Много нови лица, всички в страхотна форма и не са ме забравили още (giggle) Ще се завърна някой ден и аз в бандата, само не знам кога (sun)
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 03.11.14 15:45.
04.11.14
15:28
03112014
Движение: 5.5км разходка
Храна: кис.мляко* с киви, хуск и орехи,6-7 бисквити РК, таханов сладолед (blush) голямо омазване на закуска
Банан, няколко мандарини
Спаначена крем супа и 6бр.суши с киноа, скариди, филаделфия, авокадо
Малко парче бисквитена торта*
04112014
Движение: 5.5км...
Тренировка:
Клек 5х10@25
Накл.лежанка 5х5@25
Ходещи напади @2х8 - 18,16,16,18 в нещо като СС с
Верт.скрипец 4@23
Храна: малко парче бисквитена торта* с кис.мляко* с протеин и банан
Мандарина
Броколи на пара с пилешко филе, масло*, кашкавал*, сирене* и песто, цвекло* с моркови
По-късно вероятно пак ще хапна от тортата - много вкусна стана (nod) Кремът е от заквасена сметана и лешников тахан, бисквитите са обикновенни на РК и напоени с кокосово мляко, има и резенчета банан (както казва г-ца Тодорова: ньом, ньом :D )
07.11.14
17:10
05112014
Движение: 5,5км
Храна: кис.мляко с сушени боровинки, протеин и хуск, орехи
Огромна салата със спанак, печено цвекло*, кис.краставички*, варен картоф, зелена и червена чушка, броколи, морков, явокадо, 2 яйца и з1/2 конс.риба Тон; 1-2 ябълки
06112014
Движение: 15км!!!
Храна: кис.мляко с банан, протеин и хуск, лешници
Кокосови палачинки (2я, кокс.стърготини) с кашкавал* и сирене*, бананови палачинки(2 я, 2’банана) с шоколад* и тиквен тахан
Огромна ябълка
07112014
Движение: 9,5км
Тренировка:
СС абдуктор@25 и аддуктор@20 4х12 в полуклек
Накл.лежанка 5х5@25
Бг клек 4х7@2х10
Пек-дек 4х12@15 със задържане 2-3 сек
Кофички на пейка 3х10
Храна: кис.мляко с банан, протеин и хуск, лешници
Броколи на пара със сирене* и кашкавал*, Петрохан*, огромна ябълка, тиквен тахан, ....
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 07.11.14 17:34.
11.11.14
16:45
08112014
Движение:
Храна: кис.мляко, протеин, плод, тахан, хуск
Кашкавал* с горчица*, няколко изостанали брокола, доста ядки и 1/2 ананас
09112014
Движение:5-6км
Няколко ябълки*, мидена супа, малко миди с ориз, лешници
10112014
Движение: 13км
Ябълки*, лешници, шницел със салата зеле и моркови, половин купичка супа топчета
11112014
Движение:3-4км
Тренировка:
Наклонена лежанка 5х5@25
Клек 10@20, 5х10@25, 10@20
Верт.скрипец 4х12@23
Ходещи напади 4х16@2х8
Раменни преси от сед 3х8@2х8
Храната: кис.мляко, протеин, плод, тахан, хуск
4-5 какаови зърна* с 1л. мед*
2 яйца с масло*, 30гр кашкавал*, 30гр Петрохан, 1л. лютеница* Хармоника, горчица*, мини салата от пресен спанак, задушен морков и карфиол
Ябълки*, малко грозде, сладолед* без захар, лешници
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 11.11.14 23:01.
15.11.14
15:16
12112014
Храна: кис.мляко с хуск, плод и орехи, протеин
Кашкавал* 80-100гр, кисела краставичка*, горчица*, 2-3 хапки домашен хляб* с течен шоколад* (леш.тахан с мед*, какао)
13112014
Движение: 9км
Храна: кис.мляко с хуск, плод и орехи, протеин
1 баничка* с домашни кори, яйце и сирене, 1 парче ябълков пай*
14112014
Храна: ябълков пай* и 100гр кисело мляко
Задушени карфиол, броколи, морков, 50гр кашкавал*, половин купичка телешко* с грах
50гр лешници*, голямо парче ябълков пай*, намазан с лешников тахан с мед*, кисело мляко*
1 ред шоколад със стевия и боровинки, няколко ореха*, круша*
15112014
Тренировка:
СС абдуктор@30 + аддуктор@25 4х12
Наклонена лежанка 8@20, 6@22,5; 5@25, 25, 25, 27.5, 27.5 (party)
Едностр. гребане с дъмбел@8кг 4х12 на страна
Кофички 3х10
Храна: ябълков пай* и 100гр кисело мляко
2 био сушени сливи*, 1 ябълка*
Печено пиле* с печени “пържени” картофи, броколи, карфиол, морков
18.11.14
16:44
16112014
Движение: около 6км + 1 час Йога на смеха..!?!
Храна: кис.мляко, протеин, плод, хуск, орехи*
2-3 ябълки*; кашкавал*, печено пиле*, задушени морков, карфиол, броколи, праз*; 2 реда шоколад със стевия
17112014
Храна: кис.мляко, протеин, плод, хуск, орехи*
30гр кашкавал*, 1 черпак боб*, 2 кивита*, ябълка*, круша*
Градинарска салата, няколко панирани тиквички в млечен сос, 6 бр. суши със сьомга и филаделфия, 2 реда шоколад със стевия
18112014
Движение: 6-7км
Тренировка:
Клек 10@20, 5х10@25
Накл.лежанка 5х5@25
Ходещи напади с ръце на тила 4х20@ст в нещо като СС с
Верт.скрипец 4х12@23
Храна: кокосова палачинка от 2 яйца, намазана с лешников тахан с мед*
1/2 Петрохан на скар, телешки език в масло*, задушени зеленчуци, 2 хапки дом.баничка с 2-3л. биволско мляко*, 1л. пълнозърнест едросмлян сусамов тахан*
Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 18.11.14 17:58.