Based on true story :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

25.11.12
11:59

Хаха, моля те, аз - профи, няма начин. По-скоро заклет имитатор.

25.11.12
14:43

25.11.2012

Тренировката!!

HIIT Ladder Workout

60 Sec – Flutter Kick Squat
60 Sec – High Knees
60 Sec – Burpee
60 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest

50 sec – Flutter Kick Squat
50 Sec – High Knees
50 Sec – Burpee
50 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest

40 Sec – Flutter Kick Squat
40 Sec – High Knees
40 Sec – Burpee
40 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest

30 Sec – Flutter Kick Squat
30 Sec – High Knees
30 Sec – Burpee
30 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest

20 Sec – Flutter Kick Squat
20 Sec – High Knees
20 Sec – Burpee
20 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest

10 Sec – Flutter Kick Squat
10 Sec – High Knees
10 Sec – Burpee
10 Sec – Jumping Jacks
20 Sec – Rest

Гордея се със себе си, че издържах най-вече психически тази тренировка. Скачаш, махаш с ръчички и имаш чувството, че времето е спряло. На края дойдоха 10-секундните и ме заля супер прилив на енергия (muscle) Много яко - препоръчвам я на всички любители на ХИИТ. После завърших с малко пилатес и хууубаво разтягане.

25.11.12
14:59

(clap)

25.11.12
15:22

Като чета другите дневници и виждам колко са самокритични всички, а аз все съм доволна от себе си и все много съм се напъвала (giggle) Ама пилците се броят на есен (тя мина)... при мен ще е края на юни -  ще видя какви ще ги свърша на маратона. :D

25.11.12
17:35

Наистина изглеждаш много добре. Мисля, ако продължаваш тренировките за юни ще имаш страхотни резултати.
Ще се опитам и аз да съм по-редовна с тренировките и храната, че се мотивирам.
Жалко, че още нямам камера, но до януари ще спестя пари да си купя хаха Избрала съм си вече една.
Ще има много снимки тогава и от мен. (nmuchfun)

25.11.12
20:51

Браво на тебе! И аз за всеки празник си правя подарък “от мен за мен”. Да съм сигурна, че някой мисли за мен. (giggle)

Храна: 17.30 - 19.00 - 3 яйца, много карфиол с гъби, морков, 100гр свински бут, 20гр кашкавал, 600+ печена тиква с 2 лъжици мед 5 ореха и 10тина бадема
току-що: 4 ореха с 1 с.л. мед
21.40. - 1 резенче бут и 20гр кашкавал и 1/3 домат (dull) Правих (pizza) за мъжа и бракувах част от топинга  :D

Успешна седмица на всички!
Декември идва - време е за равносметки ;)

Мнението беше редактирано от Radost_nezemnA на 25.11.12 21:58.

Т. Тодорова

25.11.12
20:58

Има ли видео някъде към тази тренировка ?

26.11.12
09:08

Тренировката е супер, благодаря, че ме подсети за нея :)
От както мернах сайта на Фитнес Блендер в един друг форум, често ги включвам в програмата.

п.п. Изглеждаш много добре.

26.11.12
12:44

И аз от другия форум ги видях :D

26.11.2012

Тренировка:

10 мин интервално кардио, но нищо особено (след последните 2 дни направо си беше разгрявка)

Тренировка за горна част на тялото с ластик
-гребане
-раменни преси
-бицепсово сгъване
-трицепс
-флайс
-ръце напред и встрани
2 кръга по 12-14 повторения

10 мин корем

Днес леко и приятно като за понеделник - да не се стресирам много 8-)

26.11.12
20:06

Храницата беше доволно количество - като за американец на диета :D

18.00 - 1/2 свинска вратна пържола (100гр), задушени зеленчуци; 2 варени яйца; пълна чиния печена тиква (600+ гр); 50-60 гр смлени орехи с 2 с.л. мед; тук някъде почнах да меся питки и хапнах 100гр кисело мляко
последното беше 1 домашно сушена слива, 5-6 бадема и бананови палачинки от 1 среден банан и 1 белтък.
Край. Точка. Много ядене (tmi) Сега излизаме, така че със сигурност няма да ям нищо повече :)

кк: над 1200

27.11.12
20:43

27.11.2012

Днес нямах тренировка и даже ядох не-войнски. Снощи се прибрахме много късно и днес цял ден бях като цапната с мокър парцал. Като станах не че бях особено гладна, но имах желание да ям така:

11.00 - мандарини и малко по-късно половин сандвич с риба тон
15.00 - 100 гр орехи с 2л мед
18.00 - другата половина сандвич, малко кашкавал и половин пържола
19.00 - 2 мандарини и 10тина бадема

Утре пак в строя ;)

28.11.12
11:48

28.11.2012

Все пак има добра страна на безразборното ядене: на следващият ден се смачквам с тренировка :D

Интервално кардио 20/10 за 4 мин
-бърпи с подскок
-подскок с два крака (double butt kickers)

Редуване на силово упражнение с 20сек кардио по 2 пъти
Jumping Jacks
Bridge with Chest Presses 2*5кг

High Knees
Dead Lifts with Wide Rows 2*5кг

Lateral Jumps
Rear Crossover Lunges with Lateral Raises

Squat Hops
Toe Toe Crunches with Dumbbell Pullovers 5кг

V - Hops
Ski Squats with Tricep Kick Backs 2*3кг

Jumping Oblique Twists
Sumo Squats with Dumbbell Curls 2*5кг

Довърших се с 50 напада на крак без тежест и подскоци с удряне на петите (rock)

Много пот изтече - отдавна не ми се беше случвало!

Хубав ден на всичкиии (party)

28.11.12
19:20

Храна

17.30 - зелена салата, 3 яйца на очи, задушени зеленчуци, 250гр салата варени картофи с лук, 100гр фъстъчено масло (blush), 1/3 банан с 1 л. мед
кк: 1400

29.11.12
12:15

О, ами намажи си го на филийка с банан това фъстъчено масло! :) Ама то колко са 100 гр.—три лъжици май?

29.11.12
12:59

Уф мани мани... не мога се спра с това фъстъчено масло. Повече няма да правя - много е вкусно и само край буркана се въртя. (dull) Ако направя такава филийка - отиде коня у ряката :D
Много хора по света друсат със захар и джънк, а аз - с ядки; мога да изям тонове... :x

Много добре изглеждаш Радост (sun) Като ти чета дневника и си умирам за кардио. Жалко.че не мога да го правя.  Гредоред съм и рискувам да сляза на долния етаж. :D

Мнението беше редактирано от Ивчето Пивчето на 29.11.12 13:27.

29.11.12
23:00

29.11.2012

Ей още не съм съвсем оздравяла - много тъпо; тече ми носа постоянно.
Днес само храна:

През деня 2 големи с.л. фъстъчено масло и половин нар
17.00 - задушени зеленчуци, 100гр картофена салата, 3 варени яйца, 25гр кашкавал, 20гр бадеми, няколко мандарини
18.00 - 100гр (несварени) макарони със яйце и мляко

Утре си доизяждам фъстъченото масло и спирам тея извращения с ядки (по кило на ден).
Освен това държа да отбележа, че драстично съм намалила млечните (въпреки днешното оливане... с всичко)
Хубава нощ (nsleep2)

30.11.12
11:57

30.11.2012

Тренировка:

Тази тренировка трябва да се прави, ако след това имаш само мотаене из къщи по анцунг! Едва си обух дънките - краката ми щяха да гръмнат! Препоръчвам на всички мацки от групата с домашните тренировки!!

Lower Body HIIT For Strong Legs Structure:
2.5 Min Warm up
17 Min HIIT intervals
9 Min Burn out

Warm Up:

20 sec - Deep Squat (body weight only)
20 sec - Standing Toe Touch Kick Alternating
20 sec - Up and Out Knees (Slow)
20 sec - High Knees (Slow)
60 sec - Jumping Jacks

HIIT Workout Structure: (2x per group)
45 High Intensity
45 Medium Intensity
30 Sec Active Rest

Group 1
High Knees
Jumping Jacks
Jog in Place

Group 2
Pulse Squat Jump
Jumping Jacks
Jog in Place

Group 3
Lateral Jumps - тук реших, че подскоците са ми твърде леки и ще правя бърпита; на втория кръг елате да видите как хубаво си подскачах като зайче на горска поляна :D
Jumping Jacks
Jog in Place

Group 4
Jumping Lunges - напади без подскок при мен; мил ми беше живота
Jumping Jacks
Jog in Place

Burn Out Structure: 2 Minutes of Each Exercise Straight with 10 Seconds rest between exercises.

Wall Jump
Alternating Lunge and Squat
Shoulder Bridges
Straight Leg Dead Lift (Body Weight)

Сега се сещам защо в дни с тренировка ям по-малко: С всеки грам храна, изядена от лакомия подсъзнателно знам, че гъза ще ми тежи повече на утрешните клекове и напади - съобразително е моето подсъзнание, ама аз хубаво го затъпквам с двойна доза фъстъчено масло (hug)

Успешен петък!

30.11.12
20:27

Храна:

16.30 - 1 банан със 100гр фъстъчено масло
17.30 - 3 варени яйца, зелена салата с малко нар, 1 портокал, 5 ореха с 1 с.л. мед, 2 сушени сливи, 2 сушени кайсии, 10 бадема
19.30 - 1 яйце, 4 лъжички леща, 200гр кисело мляко, 10тина бадема

Отивам да се приготвям за петък-вечер-партито 8-) Излизам, така че няма да ям нищо повече (днес четох, че знак за орторексия е ако не ядеш нищо извън вкъщи (tmi) )

30.11.12
21:16

(tmi)

01.12.12
13:55

казано от Radost_nezemnA на 30.11.12, 20:27:

днес четох, че знак за орторексия е ако не ядеш нищо извън вкъщи (tmi) )

Сигурно всички тук сме болни :D хахах :D

01.12.12
14:59

Вики, така е! Лично аз й се радвам много 8-)

*Доотчитам за снощи (или по-точно тази сутрин в 4ч) - доста сушени кайсии и бадеми. Много до късно стоях и огладнях. :D

01.12.2012

Тренировка:
Гръб, Ръце, Гърди - 2 кръга:
Bicep Curls с ластици
Tricep Extensions с 5кг дъмбел
Reverse Flys с ластици
Chest Flys 2 по 5кг дъмбели
Pullovers 5 кг дъмбел
Overhead Presses 2 по 5кг дъмбели

10 мин упражнения за корем
4мин 20/10 ХИИТ (бърпита и клек с подксачане)

Да докладвам за резултата от вчерашната тренировка: много приятна мускулна треска на задно и предно бедро, задник и неочаквано за мен.. прасец (nod) Още веднъж: Препоръчвам силно!

01.12.12
20:32

Храната:
17.00 - 3 варени яйца, 250гр сварени макарони със 30гр сирене, 30гр кашкавал и 10гр масло; задушени зеленчуци
18.00 - няколко парчета тиква с 50гр орехи и 1 пълна с.л. мед
20.30 - 1 ред черен шоколад с портокал без захар

Туй то! Днес пак ще се развявам по нощите, но ще гледам да не ям :D То и сушените кайсии свършиха - отбелязвам си за догодина да изсуша повече :)

02.12.12
15:06

02.12.2012

Тренировка:
нискоинтензивно кардио за загрявка 10 мин
20/10 ХИИТ (22 мин)
40/10 интервали (15 мин)
-бърпи с напади
-клек
-подскоци с два крака
-високи колене
-кръстосани коремни преси
и още знайни и незнайни любими кардио елементи
15 мин cool down и разтягане

Абе много обичам кардио, колкото и да го очернят светилата (не само на форума). (inlove)

02.12.12
21:29

Храна:
16.00 - 4 ореха с 2 с.л. мед
17.00 - 3 бъркани яйца и задушени зеленчуци, 10 бадема, 5-6-7 сушени сливи (сега тях наченах (giggle) )
20.30 - 1/2 купичка зрял фасул (около 150гр предполагам), 1/2 питка (наистина много малка), 3 половинки сливи

Успешна нова седмица :) :) :)

02.12.12
21:32

Мерси! И на теб! (Малко да ти погостувам в дневника (giggle) )
Сама си правиш сушенките ти—браво!

03.12.12
14:33

Кико, всичко си правя сама и вече почват хората около мен да ме гледат странно, само мъжа ми ме подкрепя и ми е напълно достатъчно това. Не че ме подкрепя, ама не ми пречи :D

03.12.2012

Уф! ужасно много работа имам - не мога да се отчета даже!

Тази сутрин се успах и мислех да пропусна тренировката, но все пак се мобилизирах и направих 30 минути кардио-пилатес. Не че беше нещо кой знае какво, но се пораздвижих.

Тренировка: 30 мин кардио/пилатес
30сек кардио
20 повторения пилатес упражнение

Отивам пак да се трудя.. Незнам защо в България хората мислят, че лекарите сме алкохолици или бъдещи диабетици :D Само шоколади и бонбони и алкохоли ми носят, а аз не ям такива работи и не пия никакъв алкохол. (shake)

Ще ям късно и ще съм прегладняла, така че храната ще бъде грандиозна (tmi)

Т. Тодорова

03.12.12
16:00

казано от Radost_nezemnA на 03.12.12, 14:33:

Кико, всичко си правя сама и вече почват хората около мен да ме гледат странно, само мъжа ми ме подкрепя и ми е напълно достатъчно това. Не че ме подкрепя, ама не ми пречи :D

Пу,блазе ти ! Не,че на мен някой ми е вързал ръцете,ама все отнасям подигравките,както много пъти съм споделяла.

А как съм пропуснала информацията,че си лекар,изобщо не знам (wasntme) .Явно съм по-отвеяна ,отколкото подозирам. (giggle)

03.12.12
16:47

Т, аз не съм го споменавла май, а и то не е важно тук; по-важното е че ме засипват с шоколад, който не ям :D Лоши хора :D

Още малко и си отивааам.. да ям!! Трябва да сложат емотиконка на прасе (като това, което ще съм след 2 часа)

03.12.12
17:00

Ааа пък за половинката - няма проблеми, стига да не го карам и той да яде разни зелени неща и хумус. :D Иначе с времето сам откри че всичко приготвено вкъщи е в пъти по-добре от купеното. Дори инициативата да не ядем захар и джънк дойде от него! Аз и преди избягвах, но не чак толкова усърдно... сега обаче като сме двамата в това и въобще не се и изкушавам. Повече от година не сме яли нищо боклучаво; даже като имаме гости и те носят някакви снаксове/чипсове/бисквити и отворя опаковката да ги сложа в чиния ми смърди много отвратително - чудя се как съм ги яла преди. После им ги давам да си ги вземат или ги хвърлям; и така вече и приятлите ни се научиха и като идват на гости носят ядки или плодове.
Само баща ми продължава да яде само боклуци - мисля, че повече от 5 години в тялото му не е постъпвала молекула истинска храна. Колкото и да говоря, и да се караме, и да опитвам да му приготвям разни неща - не и не! Не харесва и си яде пастет от 40стотинки и лютеница за 1лв с бял дунапренен хляб ;(

Т. Тодорова

03.12.12
17:01

Тъй е прието...аз скоро връчих на един готин доктор бутилка уиски - искрено му се зарадва хайванът :D Ама него го пере съчмата постоянно - ако не вкарва по едно-две,та да се кротва,сигурно няма да го бъде (giggle)

Сложи си табелка на кабинета , че приемаш само ядки и пържоли - ако някой донесе шекер , ще го свитнем набързо (grin)

:D

Т. Тодорова

03.12.12
17:05

Да,много гадно смърдят тия неща,затова и аз не ги допускам в нас.За щастие,повечето ни риятели носят вино,филета,ей таквиз неща,когато идват.Във всички двойки,с които общуваме,жените са изперкали на тема “здравословно хранене” :D

Me likey !

Пък нашите ... т’ва съм го коментирала вече,тъй че няма да се повтарям,ама понякога направо гадно ми става,като гледам как се хранят,колко са се освинили и как им става все по-трудно да извършват разни дейности.Единият вика : Не мога да не ям ; другият - “Гледай си твоето здраве” ...Не мога да обясня,че моето здраве,физическо и психическо,е някак свързано с тяхното... :-x

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 03.12.12 17:06.

03.12.12
17:18

А на мен направо ми настръхват косите, когато предстои да гледаме филм с моите приятелки.. дали у нас,дали у тях няма значение. Джънк цари на всякъде (tmi) А много пъти съм им предлагала следващия път да гледаме филм с плодове, зеленчуци, сурови ядки и все уж се съгласяват, но като дойде ред за филма се отричат много бързо от думите си :D

Т. Тодорова

03.12.12
17:51

Аз се отказах да убеждавам хората около мен,особено такива,дето не са ми роднини :D

Консумирам си каквото си знам,те да си консумират това,което те си знаят и толкоз.Освен да ставам обект на подигравателни или снизходителни погледи и коментари,друго не съм видяла.

Ти си рупай ядки с помело,те да си ядат вафлите.

:)

Оспамихме на наш’та неземна Радост дневника,ама ш’ ни извинява :) (ако иска :P)

03.12.12
19:13

Ша извинявате вий, щото само моя не бяхме оспамили още и се чувствах игнорирана от групата (hug)

Т, много вярно го каза това за физическото и психическото здраве на човек и близките му! За съжаление много хора не правят връзката...

Дани, разбирам те напълно! И аз като бях ученичка и студентка имах същите казуси. Стотици пъти съм преговаряла/уговаряла, но винаги се купуваше по някой чипс или маргариново-глюкозо-фруктозни сладки (puke).

Аз да си кажа за храницата:
Половинът дойде да ме вземе след работа, за да идем да хапнем някъде и да се разходим. Много доволно, защото не успях да озверея съвсем.

17.30 - 600гр салата зеле, домати, краставици, царевица, кашкавал; 120 гр пилешко филе; 1 хапка пица Маргарита (blush)
19.00 - 1 банан, 5 ореха, 1 ч.л. мед, 1 с.л. шоколадов протеин за вкус (с тоя бъркоч си взех МСМ-а и рибеното масло - много добре се получи); 10 бадема и 10тина резена сушени сливи и ябълки

04.12.12
20:30

04.12.2012

Супер готин ден, само дето нямах тренировка (wasntme)
Много размотаване, първи сняг, разходки, любов и такива неща.

Храна:
16.00 - салата от червено зеле, домашен оцет и шарлан; 3 варени яйца, 5 лозови сърмички с 1 с.л. кисело мляко, 3 пържени картофчета (харесаха ми, въпреки че бяха купени), 1 ред натурален шоколад със стевия
17.00 - 50гр пиле, 100гр извара+1 банан+5 ореха+1 с.л. мед; сушени сливи, ябълки, череши и ягоди (около една пълна шепа); 10тина бадема; 1 ред шоколад
20.00 - 1 още топла-от-фурната питка (100гр) с 20гр сирене и малко шарена сол (не съжалявам въобще, нищо че трябва да избягвам този тип печива)  (giggle)

Леле сега видях, че доста съм хапнала, а не бих казала че се чувствам в момента сита. Ще връщам задушените зеленчуци в менюто. Всъщност като си сметнах калориите излязоха около 1400, но мнооого въглехидрати. :P

05.12.12
11:57

Снощи точно след като си написах поста с храната се омазах жестоко с млечни производни и плодове, но не ми се говори за това (tmi)
:D:D
Очаквано сутринта бях супер подута, ужасно кисела и т.н. За да се довърша се изтеглих и измерих и положението никак не е розово. Даже е задминало отдавна розовото, вече е към сиво с много черни краски... (headbang)

05.12.2012
Тренировка за горна част в комбинация с кардио
2кръга:
Lateral Hop & Holds
Bicep Curl 14 reps с ластик

Press Jacks
Tricep Extension 14 reps 5кг

Jumping Jacks
Chest Press 14 reps с 2*5кг

Lateral Hops
Reverse Fly 14 reps с ластик

Sumo Squats + Jump
Ventral Raises 14 reps с ластик

Jumping Oblique Twist
Dumbbell Pullover 14 reps 5кг
плюс:
10 лицеви опори
20/10 бърпи с подскок (4 интервала)
20/10 двойни ритници (4 интервала)
10 лицеви опори

Не съм особено доволна, защото бях малко тромава в началото (защо ли?! (dull) ), но на бърпитата бях добре.

05.12.12
20:38

Ето ме пак с отчет. Ще се постарая да не се налагат корекции (punch)

17.00 - 2 варени яйца, салата зеле и морков (около 2 шепи), 400гр кисело мляко с 200гр извара, 2 банана, няколко сушени плода, 6 ореха и 2 лъжици мед
20.00 - 1 чиния сготвено зеле със свинско месо; 1 мандарина

Утре ще ходя да търся коледни подаръци - много обичам да подарявам, а пък колко обичам да ми подаряват... (inlove)

Вие какво си поръчахте на Дядо Коледа? ;)

06.12.12
22:44

06.12.2012

Амиии... само за мен си купих подаръци пак 8-)

Ден без тренировка.
Храна:
Кратък фаст, но хапването беше супер (поне в началото):

15.00 - 1 1/2 котлет сьомга и зелена салата, 1 варено яйце
17.00 - 400гр кисело мляко + 200гр извара + 7 (седем големи :x ) меденки, малко мед, орехи и бадеми

Отивам на реге парти (party) Ще е шантава вечер. Весел празник на именниците и банкерите и рибарите и хората от Бургас (F)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1