Достатачно ли е ????

06.05.05
10:09

Решил сам да чистя и всеки ден въртя 12км як баир с колелото.Достатачно ли е или ми трее още нещо.С здрава диета сам.

06.05.05
10:18

за колко време го вземаш това разстояние,да не е прекалено много

06.05.05
10:24

35 мин

06.05.05
10:28

еми не е зле,гледай да е с относително равномерно темпо,ако имаш километраж на колелото,още по-добре,напоследък се извъдиха и такива които отброяват калории,ама май са бая скъпички

06.05.05
11:17

[quote author=“sir_dezmant”]Решил сам да чистя и всеки ден въртя 12км як баир с колелото.Достатачно ли е или ми трее още нещо.С здрава диета сам.

Добре е, хубаво си почнал. Но огледай как е седалката, ако трябва я вдигни по-горе, избягвай “кеннефна ” поза да караш, защотото много се трошат колената. Байкърите все се оплакват от колена именно заради тазкива нещо.

Можеш и да опиташ да го правиш на серии този “преход” :)

06.05.05
14:41

ако баира е средна трудност е най-добре  - включваш на средна предавка и въртиш 30ина минути (ако имаш сили, ако не с малко по-ниска предавка), но мисля че 10 някъде ще ти дойде добре. Ако диетата е наистина добре това би трябвало да е достатъчно, да не кажа много....все пак всеки ден по толкова много и то от раз..., но не мога да преценя, тепърва ми предстои първото чистене, за да мога да кажа от опит

06.05.05
23:15

10Х за съветите.Ако знаете още някоя тънкост около колоезденето кажете.?

09.05.05
21:43

гледай да ти е добра стойката, най-вече не се изгърбвай. ако имаш някой познат който е добър байкър го хвани да ти покаже стойка и техника. важно е и как стъпваш на педала - трябва с възглавничата при пръстите, не със средата на ходилото и свода (нищо че по 2рия начин е по-лесно). като ше караш за издържливост  и кардио карай предимно седнал, по-трудно е (ее, зависи от предавките, ама както и да е)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1