L-carnitine -oптимален избор цена/качество. От коя марка сте доволни?

04.10.12
13:44

Здравейте, интересувам се от отзиви за карнитин на по-ниска цена. Преди взимах Нао, но и  не тренирах много сериозно. Сега тренирам, но не ми се пръскат много пари за добавки. В тренировките ми е застъпено предимно кардио- тае бо и зумба, целта ми е топене на мазнини. Общо взето съм на кантар за карнитина, затова реших да питам дали сте доволни от някоя марка на по-ниска цена. Ако ми препоръчате нещо друго за топене на мазнини и повече енергия пак ще ми е от полза.

Темата беше редактирана от lin sr на 04.10.12 13:46.

04.10.12
17:16

Здравей!
MET-RX Liquid L-Carnitine 1500mg, 473ml -тоя е добре цена качество.Около 32-35лв е в различните магазини.

05.10.12
10:40

Благодаря, 1-2 седмици ще тренирам без добавки, ако тогава почувствам че ще помогне, ще го потърся :)

Огледай впечатленията от карнитина на Pure Nutrition във форума.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1