02.02.13
17:23
казано от Vasil Stoianov на 02.02.13, 17:19:
казано от Петър Вътов на 02.02.13, 17:16:
Споко, тая нула беше майтап... Снощи 4 човека се борихме с 3 бутилки. Беше тегато, сутринта още повече :D
Баси, този форум да не се нарича ” алкохолни надежди”(giggle), що не ми излизат човечета????
Защото трябва да са раздалечени от ” и , или някакви други думи таммм :)
п.с Съжалявам, че ти огрях новата страничка... кажи да ме изтрият (blush)
Мнението беше редактирано от Danniii :) на 02.02.13 17:24.
02.02.13
17:27
казано от Danniii :) на 02.02.13, 17:23:
казано от Vasil Stoianov на 02.02.13, 17:19:
казано от Петър Вътов на 02.02.13, 17:16:
Споко, тая нула беше майтап... Снощи 4 човека се борихме с 3 бутилки. Беше тегато, сутринта още повече :D
Баси, този форум да не се нарича ” алкохолни надежди”(giggle), що не ми излизат човечета????
Защото трябва да са раздалечени от ” и , или някакви други думи таммм :)
п.с Съжалявам, че ти огрях новата страничка... кажи да ме изтрият (blush)
Как ще те изтрият! Той се радва че му пишеш в дневника!- Аз бих :P
04.02
Лег
Лег: 4х4@105
Задно рамо
Планк: 40сек, 30сек@25, 2х20сек@50
Страничен планк: 3х20сек
05.02
Тяга
Power тяга: 1@150, 1@170, 1@190, 0@210, 3х3@140
Римска тяга: 3х6@80
Набиране надхват: 3х5@20
Гребане с дъмбел, мечка, екстензии
Наебавка след това опънах 180, че беше заредена и ме привлякоха. Много леки :D
По-късно мачкане и разтягане на бедра и седалище
Много голям скок като за тяга според мен, иначе би тряяло да ги вдигнеш при по-добри условия.
И тия тройки на 140 са заникъде...прекалено ниско слизаш, по-добре без тях. Ще се разадаптираш.
Мнението беше редактирано от Valleri на 05.02.13 19:59.
ем усетих, че има сила за 200, като опънах 190, а 200 вече съм ги спечелил, така че стрелях на по-високо. Наистина 210 още са голям залък за мен, но го разбрах след като ги опитах хахаха. А 3ките мислех, че ще ми тежат, защото на 210 се мъчех сигурно 3 4 5 секунди... нз. Първата 3ка беше наистина тежичка. После олекнаха, трябваше да дигна пак килата - 150 160, нещо такова. Прав си
казано от Петър Вътов на 05.02.13, 20:04:
ем усетих, че има сила за 200, като опънах 190, а 200 вече съм ги спечелил, така че стрелях на по-високо. Наистина 210 още са голям залък за мен, но го разбрах след като ги опитах хахаха. А 3ките мислех, че ще ми тежат, защото на 210 се мъчех сигурно 3 4 5 секунди... нз. Първата 3ка беше наистина тежичка. После олекнаха, трябваше да дигна пак килата - 150 160, нещо такова. Прав си
Дръпни ги 3 поредни пъти и ще си ги спечелил, ти си ги дърпал 1 път.
Че той глава няма ли си ? То във форума повечето са така със системите.
В момента единствената ти система трябва да е с цел на джони спорта да си най-як, кое как защо все тая.
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.02.13 11:31.
казано от valerious на 05.02.13, 19:57:
Много голям скок като за тяга според мен, иначе би тряяло да ги вдигнеш при по-добри условия.
И тия тройки на 140 са заникъде...прекалено ниско слизаш, по-добре без тях. Ще се разадаптираш.
И кое ще му се разадаптира, като има и ден с тренировка на 90-100 % ? Това са му 70 75 %
Мнението беше редактирано от Madboy на 06.02.13 11:34.
До сега карах на 1 тежка тренировка от 1ци и една по-лека от 3 4, та даже 5.
След обемната 3 4 дена бахти зора.. взимаше ми живота. Не съм доволен от тях. Изгарях много и последните повторения ги дърпах кат пребит пес. Няма почвам свежите единици на инженера, но не намирам смисъл от обемните. Почвам на по-тежки 1ци и 2ки
06.02.13
11:55
казано от Петър Вътов на 06.02.13, 11:37:
До сега карах на 1 тежка тренировка от 1ци и една по-лека от 3 4, та даже 5.
След обемната 3 4 дена бахти зора.. взимаше ми живота. Не съм доволен от тях. Изгарях много и последните повторения ги дърпах кат пребит пес. Няма почвам свежите единици на инженера, но не намирам смисъл от обемните. Почвам на по-тежки 1ци и 2ки
Не може да тренираш само с тежки единици и двойки чак до Джонито! Ще прегориш и ще изпаднеш в застой. Трябва да си измислиш как да периодизираш нещата. Прави известно време така както си го замислил (2 , макс 3 седмици) после трябва да промениш нещо.
Ето виж, аз правя по-тежки единици през 3-4-5 дни, за около 2 седмици като гледам да увеличавам натоварването с всяка тренировка. Като минат двете седмици правя една седмица всекидневна тяга на малки проценти - 70-80%.
Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 06.02.13 12:04.
Ти все едно с тяга си се родил...:)))
И как мислиш, че при Доктора всекидневната тяга ще му помогне...хахахаха...ама ти все едно не виждаш какво пишеш:)))
06.02.13
12:03
казано от slavko на 06.02.13, 12:00:
И как мислиш, че при Доктора всекидневната тяга ще му помогне...хахахаха...ама ти все едно не виждаш какво пишеш:)))
Аз ще ти кажа, че ще помогне на всеки! Ти защо си мислиш, че на него няма да му помогне?
ЧАААКККК до джонито, до което има още 6 седмици тренировки :D
И никой не говори за ТЕЖКИ единици само, На джонито ще правиш 3 единици, 1 път, все тая е колко си як в понеделник вторник сряда и четвъртък, когато състезанието ти е в петък.
казано от инж. Марин Маринов на 06.02.13, 12:03:
И как мислиш, че при Доктора всекидневната тяга ще му помогне...хахахаха...ама ти все едно не виждаш какво пишеш:)))Аз ще ти кажа, че ще помогне на всеки! Ти защо си мислиш, че на него няма да му помогне?
Защото трибоя не е тяга. А ти на клека не си даваш зор, нормално е да имаш сила за повече тяга.
казано от инж. Марин Маринов на 06.02.13, 12:03:
И как мислиш, че при Доктора всекидневната тяга ще му помогне...хахахаха...ама ти все едно не виждаш какво пишеш:)))Аз ще ти кажа, че ще помогне на всеки! Ти защо си мислиш, че на него няма да му помогне?
Първо кръста му няма да издържи.
Или ти смяташ, че на състезание е нормално да станеш 110 и да дръпнеш 200.
Някои лампички трудно ти святкат на теб.
казано от Madboy на 06.02.13, 11:27:
Ти тъкмо почнеш да заякваш и решаваш да промениш нещо, от какъв зор ?
съгласен съм със Сашо, тренирай я по този начин , както дръпна 200 и просперира много бързо :)
Когато едно нещо работи, не го променяй, докато не усетиш, че си достигнал максимума от него.
06.02.13
14:16
Ооффф, пак трябва да ви обеснявам и разяснявам в най-малки подробности ... сега точно обаче ме мързи, не ми се пише толкова. Пък и вие не сте по-малко твърдоглави от мен и всичко ще е напразно ... няма смисъл.
Спокойно, измислено е.
А инженера с неговите си методики, си се развива бавно, но сигурно. До колкото го познавам, залага преди всичко на дълголетие и на тренировки без контузии. После гледам, как върви силата. Не съм съгласен с неговите шеми , защото искам по-бързо да ги качвам пусти му кила.
Иначе клекът му - трагедия на фона на тая тяга. Тренирам с него и виждам, че не дава максимума от себе си. Кат говори за тяга, мед му капе от устата
Тези, които имат села, са благословени
http://anonybulgaria.wordpress.com/2013/02/05/списък-с-най-опасните-храни-на-българс/
И то кво остана за ядене бре?
Малко се преувеличава де....смисал ок тия работи са така ама за смъртоносни храни да говорим...тфа си е малко вестникарска статия..
Мнението беше редактирано от Valleri на 06.02.13 21:16.
Поукрасена е статия, то и е в такъв сайт, но за Е-тата си е баш истината... Не и разбрах къв им е проблема със сланината и хрущялите в саламите
Иначе намерих интересна статия преди време за месото, каймата и кебапчетата. Статията е публикувана от студенти, които работели в цех за месо, с цел да си изкарват прехраната и били свидетели на разни неща... Та съвета им към хората беше, да не купуват кайма, месо и всякакви готови продукти от топлите витрини на големите супермаркети, а да се доверяват повече на кварталните и малки месарници; да забравим за вносното месо и да търсим българското. Яд ме е, че не мога да я намеря, да я видите тая статия!
Е те колата, кафето и шоколада са си били така винаги, така че Сашко няма да е впечатлен : )))