Акне

07.10.12
14:58

От близо година имам пъпки по лицето,какво ли не пробвах-парни бани,спирт,почистване със всякакви мазила,ЗИНЕРИТ и още куп антибиотици,но нищичко не помага.Цялото ми чело е в пъпки и белези от стари пъпки-някой да ми каже как да ги махна,спешно е :))

07.10.12
15:50

Щом е спешно-салицилов спирт и след това алергозан за мазане.
ехххх....хубави времена бяха :D

07.10.12
16:37

И в салициловия спирт разтваряш едно пакетче “солфатиазол” (не съм сигурен как се пише това последното).
Вечерта се мажеш след като си си измила хубаво лицето и на сутринта няма и помен от червените гадни пъпки.
При мен това действаше много в тинейджърските години

07.10.12
16:43

казано от megabolic x на 07.10.12, 16:37:

И в салициловия спирт разтваряш едно пакетче “солфатиазол” (не съм сигурен как се пише това последното).
Вечерта се мажеш след като си си измила хубаво лицето и на сутринта няма и помен от червените гадни пъпки.
При мен това действаше много в тинейджърските години

Пише се “Сулфатиацол”.
Иначе голямата щерка ползва “Акнеаут” с много добри резултати. Само че трябват десетина дни, за да има ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1