Съвети за правилно хранене?

Здравейте!Може ли да ми направите една програма за хранене и да оцените програмата по която тренирам. Програмата по която тренирам! само че съм разменил втория с четвъртият ден!
Години:16
Тегло:70кг
Височина:176см
(18% мазнини) :)
Храненето не е било мой приоритет преди но искам по бърз ефект а и по здравословно хранене за мен!Искам да ми кажете за ден какво трябва да се хапва :) Например: като закуска овесени ядки след около 2 часа яйца към 13:00 рибка или пил филе и така за деня и как да ги редувам :) Разчитам на вас!Имате опит в това затова ви се доверявам :) Благодаря предварително!

Темата беше редактирана от Владислав Петров на 07.10.12 23:56.

08.10.12
04:03

Здравей моите поздравления че си решил да се храниш правилно но имам една молба пишете челите си така е по лесно да дадем съвет . Ето долу менюто което ти трябва но ти казваш дай но не казваш да качиш да свалиш човек как може да ти каже като той не знае какво искаш ...

Хранителни продукти

ядки
месо и месни изделия
яйца
риба и морски деликатеси
семена
мляко (пълномаслено) и млечни изделия (сирена, извари, кашкавали и др.)

Съжалявам.Както виждаш съм нов в това и все още не знам какво и как трябва да правя :) Искам да махна излишните мазнини по тялото ми!Тренирам по ТАЗИ ПРОГРАМА . Днес сутринта ядох кисело мляко 3% и овесени ядки :) към 11:00 ядох пилешка пържола и яица .. сега 14:30 пих прясно мляко и 100 гр ядки а за вечеря мисля някакво месо с орис но ако може за вечеря повечко ястия да ми кажете :)

А и мисля да започна тази НВД http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd

08.10.12
20:36

Програмата дето си я почнал е добра. За храната на първо място махни въглехидратите от рода на хляб и сладкиши, ограничи мазното в храненето, поддържай си белтъчния състав на храната, че да не сваляш много мускулна маса. Добре е да си набавяш въглехидрат главно от картофи и подобни продукти. Както и колегата по-горе ти е писал яйца, риба, месо трябва да са ти основни хранителни продукти. Иначе  с постоянство и сериозни тренировки целта си е съвсем постижима.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1