09.10.12
13:27
Здравейте,решил и аз да пробвам това животно ЦХ имам няколко въпроси към по опитните.
1 Чист прираст и ЦХ едно и също ли е?
2 Може ли да се пие БЦАА през fast периода пример аз ще тренирам около 15:00 ако пия БЦАА около 9-10 сутрин това спира ли fast?
3 Ще използвам pre-work и БЦАА по време на тренировка ако тренирам в 15:00 и ще взимам pre-work в 14:30 ,прозореца до колко да го смятам до 14:30 или до самото ядене около 16:00?
4 Може ли да включа въглехидратни ротации в ЦХ
Темата беше редактирана от Pavel на 09.10.12 13:29.
09.10.12
19:40
казано от Pavel на 09.10.12, 13:27:
Здравейте,решил и аз да пробвам това животно ЦХ имам няколко въпроси към по опитните.
1 Чист прираст и ЦХ едно и също ли е?
2 Може ли да се пие БЦАА през fast периода пример аз ще тренирам около 15:00 ако пия БЦАА около 9-10 сутрин това спира ли fast?
3 Ще използвам pre-work и БЦАА по време на тренировка ако тренирам в 15:00 и ще взимам pre-work в 14:30 ,прозореца до колко да го смятам до 14:30 или до самото ядене около 16:00?
4 Може ли да включа въглехидратни ротации в ЦХ
Не съм най-големия капацитет, във форума има доста по-запознати хора, дано ти отговори и някой от тях: До тогава ще опитам да помогна:
1. Чист прираст е един от начините да приложиш принципите на ЦХ. Чист прираст е вид ЦХ, но не е единствения начин за ЦХ.
2. Можеш, но не е задължително, няма и нужда. Ето един плейлист с доста интересна информация за ЦХ, линка е към клип с отговор точно на въпроса ти за БЦАА - цък.
3. Зависи от pre-workout-а ти... Докато няма въглехидрати в него не нарушава фаста и ще смяташ прозореца от първото хранене т.е. 16:00. Ако пиеш pre-work+energy с въглехидрат, то нарушаваш фаста и смяташ прозореца от този момент нататък.
4. Можеш. ЦХ не е диета, а начин на хранене и може да се съчетава със всеки един диетичен режим (НВД, РБД, ВВД, ВБД, въглехидратни ротации и т.н.). ЦХ ти казва само кога да се храниш и кога да не се храниш, не как и с какво да се храниш.
Успех.
Има 12 гр въглехидрат
Active Ingredients Per 24g Serving:
Branched Chain Amino Acids (3:1:1): 5g
Arginine Alpha-Ketoglutarate (AAKG): 3g
Citrulline Malate: 2.5g
Beta Alanine: 1.7g
L-Tyrosine: 400mg
Caffeine: 200mg
09.10.12
20:00
спира фастинга
Пич не му влизай толкова в края ;) Дали ще спрат фаста 12гр въглени - за мен няма никаква разлика. Хубавото на ЦХ, е че даваш на тялото достатъчно време в което не го тъпчеш с храна, не се затормозяваш с мислене какво да ядеш ако си някъде си и може да си позволиш по обилни хранения вечер, когато е най-подходящото време за качествено хапване, особено ако тренировката ти е следобяда. Та не го мисли толкова - най-важното е какво и колко ядеш!