Кой вариант от изброените да вкарам към храненето?

12.10.12
10:05

Здравейте колеги :) Разполагам с бюджет да добавя някоя хранителна добавка към храненето към момента и се питам кой ще е по-добрият вариант за качване на килограми при труднокачващ като мен:

1. Мутант Масс - гейнър, за който чух добри отзиви, но ми се вижда скъпичък - 6.800 грама за 132 лева... Като цяло в 260 грама (дневна доза) има около 1100 калории и мисля, че биха ми помогнали доста. Този вариант ще ми стигне за 26 дена, но се качвало доволно. Цитирам “Ако добавите само 1 доза от Мутант Мас на ден към вашето ежедневие, ще прибавите до 5lbs мускул, лишен от мазнини, през следващиет 14 дни, ще увеличите седалищната преса с 10-20lbs и ще увеличите гръдната обиколка с 2,5 см.” Малко на маркетинг ми мирише или е истина?

2. Протеин + Креатин (Моно) - Засега съм се спрял на Синтракс Комбото + нещо до 30 лева - този на Биотек или ОН или Пюр Нутришън. Като цяло, 2 продукта на доста по-евтина цена, които мисля, че ще ми стигнат и за доста по-дълго време. А вече въглехидратите и мазнините да си ги набавям с храната?

Ти вярваш ли на това, което си цитирал за гейнъра?
По-добре чети Айзък Азимов, имай ми доверие - по-истинско е...

Вторият вариант е несравнимо по-добра идея.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 12.10.12 10:21.

12.10.12
13:40

казано от Кольо Пияндето на 12.10.12, 10:20:

Ти вярваш ли на това, което си цитирал за гейнъра?
По-добре чети Айзък Азимов, имай ми доверие - по-истинско е...

Вторият вариант е несравнимо по-добра идея.

Е те почти всички им вярват и затова си дават парите :)

Иначе втория вариант е препоръчителния (т.е. този който е по-добър и си заслужава), аз дори съветвам да вкара и декстроза :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1