Now Adam - Въпросчета малко

16.10.12
11:06

Добър ден,

Имам няколко въпроса на които не намерих отговор та ако може да ме светнете...

1. Трябва ли да се прави почивка при приема на тези витамини Now Adam ? Вчера гледах една статия но ми изчезна и помня че имаше нещо от сорта на “30 дни прием и после 20 дни почивка” ? верно ли е ?

2. Магнезият в една доза 100мг. достатъчен ли е понеже в другите продукти виждам 5 пъти по големи количества и се чудя дали има смисъл да си добавям допълнително ? Примерно ако взема и това http://shop.bb-team.org/now-foods-magnesium-citrate и пия по 1 таблетка от него което е + 200мг. Магнезий та ще станат общо 300мг за деня ?

3. Има ли някакво значение дали се пие както е по описание 2 таблетки (една доза) сутрин с храната или сутрин и вечер по 1 таблетка ? 

4. Мернах и една тема в която момчето обясняваше “колко му били гадни и еднам дъвкал по 1 таблетка а кво остава за две”......... Да не би да трябва да се дъвчат хапчетата ?

Това са ми въпросите :)

Аз виждам нещата така:
- нуждата от почивка при приема на този продукт се определя от режима на натоварване. С други думи - при определени условия е оправдано да го приемаш за по-дълъг период, а при други - за по-кратък с паузи.
- спокойно можеш да направиш магнезия и 500 mg дневно, но отново в зависимост от натовареността на тренировъчния режим.
- не мисля, че има някакво особено значение. Аз бих приемал двете таблетки поотделно, след две от основните хранения за деня, стига организирането на това да не е прекалено сложно.
- таблетките не са пригодени за дъвчене и се поглъщат цели. Не виждам нито една причина, която да налага таблетките да се дъвчат. Имаше и един сладур, който се оплака във форума от неприятния вкус на рибеното масло след сдъвкване на капсулите...

16.10.12
11:45

Благодаря за отговора :)

18.10.12
10:11

казано от Кольо Пияндето на 16.10.12, 11:31:

Имаше и един сладур, който се оплака във форума от неприятния вкус на рибеното масло след сдъвкване на капсулите...

хихи, много мъка има по този свят !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1