18.10.12
20:02
Не знам как да ви го обясня .. буквално ключицата ми се мести .. и като се мести се чува някакво тропане ...
Не ме боли , ама е супер гадно .. все едно ми е откачена от раменната част .. ПОМОЩ !!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 18.10.12 20:03.
18.10.12
22:34
Преглед при ортпед-травматолог, рентген, почивка, при нужда някаква ортеза.
Може и да не е голям проблем, понеже при по-халтави стави или неукрепнал раменен пояс се наблюдават разни размествания от ставните повърхности. Аз имам такава става на палеца на дясната ръка, илиотибиалния трактус на лявото коляно ми “прескача”, както и цялото коляно изпуква по няколко начина и сякаш се наместват някакви структури. Хрущяла на носа ми също и той по един специфичен начин, като го натискам се размества, а не съм си чупил никога носа :D Ключицата е доста флексибилна и моите например изпукват при съчленението с гръдната кост и направо имам чувството не се отделя мехурче (каквато е теорията за “пукането”) ми направо гигантски мехур.
05.11.12
20:38
Лек и аз имам същия проблем. Вече година. Само че за разлика от теб в началото имах адски болки напрао не можех да си дигна ръката да говоря по телефона. Да си измия зъбите. Да лежа на дясната страна. Да се почеша по главата с нея ръка. Голям гърч. Бях убеден че е счупена ама наште ми казаха “абе претоварил си се почини си 2 седмици ще ти мине. кво ше са излагаш да ходиш на лекар да ти са смеят на тебе нищо ти няма, тва е неква фиксация” и прочее глупости. И са наканих да отида половин година по-късно направих снимка - ортопеда я погледна - “Нищо не виждам.” Сестрата му вика: “виж дъгата що е тъка” и той “аве мани, може да е така по рождение” !!!! Баси идиота, тва лекарите са егати мръсното племе, да не им падаш в ръчичките. Като полицаите са, милост нямат. И сега вече мн рядко изпитвам слаба болка ама изваждането го чувствам и за тренировки скоро няма да стане.