19.10.12
14:57
Здравейте ... 180 см , 80кг съм ... от 1 година тренирам постояяноо .. в началото ползвах Креатин , Аминокиселини , Протеин и ми бяха дали някакви Трибеформ ... после спрях за няколко месеца но си продължих с тренировките .... сега от 1 седмица си купих Но Експлод 2 .... искам да попитам в момента целта ми е покачване на мускулна маса ... ще ме посъветвате ли какво да тренирам .. В момента тренирам Понеделник , Сряда и Петък ... като редувам упражненията различно всяка седмица .... Имам излишък на мазнини , но искам да покача още мускулна маса и чак тогава да почна да чистя ... Бяха ми казали че Но Експлода мога да го пия с други продукти на БСН , ще ме посъветвате ли кои от тях да взема да ги съчетая :) :) това е първото ... Второ ... в момента си хапвам по 3-4-5 пъти на ден ... не се ограничавам от нищо единствено белия хляб съм го намалил до минимум 1-2 филий на ядене , а понякога ям черен ... знам че трябва да се спазват хранителни диети ... за това питам .. сега докато покачвам трябва ли да се спазва или после като почна да чистя ... и ако трябва сега да ми препоръчате някоя ... Ще съм много благодарен на отзовалите се :)) БЛАГОДАРЯ :)