Моля за помощ!

19.10.12
17:34

Здравейте,на 19 съм (скоро ставам на 20).И имам доста неприятен проблем.Имам много пъпки и трънчета по лицето(най-вече по челото). Лятото нямах толкова много,но сега са повече от всякога(което е доста неприятно).Спрях изварата ,приемам само по един жълтък дневно,и макс 100 грама кисело мляко.Пробвах всичко,не знам дали витамин д ,имали някакво влияние,защото както казах лятото нямах толкова.Пробвал съм бирена мая за около 2-3 седмици по 3х3 хапа .Но нямах ефект и я спрях.Сега си мисля дали да не я почна пак.Обаче 3х5 хапа,или нещо подобно.Ще се радвам всеки да даде мнения по въпроса.А ако някой е имал тоя проблем(и се е справил с него),ще се радвам да даде мнение.Благодаря на всички предварително .Лек ден!

Аз съм на 27 и все още имам черни точки. Има специални маски за лице срещу черни точки - помагат!

19.10.12
21:22

Срам не срам влез в някой бюти център да ти изтържат физиономията, след това ще си като чисто нов!

казано от megabolic x на 19.10.12, 21:22:

Срам не срам влез в някой бюти център да ти изтържат физиономията, след това ще си като чисто нов!

Нищо срамно няма в това. В 21 век сме!

20.10.12
00:29

казано от Асен Михайлов на 19.10.12, 23:24:

казано от megabolic x на 19.10.12, 21:22:

Нищо срамно няма в това. В 21 век сме!

Написах го така, защото сметнах, че щом не го е направил до сега го е срам... демек трябваше да звучи окуражаващо

Не ме е срам да отида.Наистина имам доста неприятни пъпки и трънчета.Само ме съмнява,че ще бъдат скъпи процедури.И не съм сигурен ще имали ефект.Някой ,ако е ходел на такива процедури.Ще бъда благодарен да коментира.Някой,ако знае как седят цените в Бургас .За такива работи да коментира,че гледах в нета ,но не ми стана ясно.Благодаря за отговорите.Лек ден!

20.10.12
10:39

То да идеш до такъв център няма нищо срамно, ама не знам и аз как са им цените на процедурите. Знам, че има някакви маски за лице, които се взимат от аптеките и имат добър ефект. Можеш да пробваш с такава. :)

Пробвал съм с доста мазила от аптеката.Освен дето се охарчих,друг ефект не видях :Д  .Това е идея за бюти центъра.Четох,че има доста лазерни процедури,които били ефективни.Само не знам,ще имали ефект при мен.И колко ще ме вземат :Д

20.10.12
15:44

взимай Геритамин от аптеката около 3 лева струва(вит А +Е)
купи си 1,2 от тези маски, които се продават на аптеката,направи си ги
купи си също така Гентамицин-5 лева една тубичка струва може би и мажи с него всички проблемни места,там където има гной примерно,мазането да става след добре измито лице,нещо което трябва да правиш поне 2 или 3 пъти на ден със сапун или ако имаш някаква козметика,която върши същата работа,много е важно честото миене на лицето,за да премахваш бактериите,които се намират нормално по кожата и причиняват голяма част от мъките ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1