08.05.05
00:48
Тренирам в залата с едно момче,което е сега на 16 години.Тренира от 2 години някаде с прекасвания.А сега странното-тежи 85 кила ,има 44 ръка
,125 гръб и всичко това комбинирано с релефен корем и почти никакви мазнини.Лежанка прави със 120,като макс дига 165…На 14 години вдига 100 кила за 1 път...От малък град съм и той тука мачка всички наред на канадска.На регионален шампионат стана 2-би го само един 130 килограмов борец.Предмишницата му е 39,помпи я със 70 кила(китките на ръба на лежанката)-нещо страшно...Всички коментират как бил земал,кой щял да му прави после децата и т.н.Така реагирах и аз ,преди да се запознаем.Първо той е абсолютно бос по отношение на тема добавки,камоли да става въпрос за забранени медикаменти.Не е възможно толкова непросветен да достигне такива резултати,невежеството му трябваше да го убие до сега.Другото важно е, че поради контузия беше спрял да трени за около 6 месеца.Като се варна
не беше мраднал-размери,сила,мускулен тонус,издръжливост....сякаш вчера беше в залата.аз ако месец спра да дигам,сякаш никога не сам влизал в зала....Доколкото ми е известно е много трудно да се задаржи ефекта от забранените препарати>Тогава ,ако приемем че галтал яко ,как е успял да запази всичко при такава дълга пауза?На нападките срещу него той отвръща че е готов да се подложи на медицински изследвания,стига невярващият да ги заплати.
Но ако не се е зобил,как е постигнал това?Та трениривките са му доста зле подредени извън всякаква логика.Примерно седмици на ред
тренира само и единствено гурди и предмишница.От 2 месеца всеки ден тренира предмишница....а уш мускула се претренирал...грънци ...ще му се пръсне ръката на копелето...Рамена на тренира с месеци , а сякаш има 2 хандбални топки там...А и още нещо маса качва...ама само чиста.Няма изчистващ период за него.Сякаш е роден да прави мускули,някакси естествено му седят...1 стрия няма,мама му стара....
Знам че това което написах си противоречи със здравия разум(все пак е на 16-17 година),но фактите са си факти.Вярно генетика....ама чак толкова?
Ако е вярно, малиииийййййййй! Аз получавам комплекси, може би катаболните процеси при него са поразбъркани, т.е. някаква шега на хормоните! Не съм сигурен все пак! Ако не зоби разбира се!!!
Абе съмнителна е работата пич все пак е на 16 знаеш ли колко са 165 кг. значи на 20 ще е Херкулес.Не казвам че няма феномени но това е прекалено според мен
Ами ти сам си го казал - “Сякаш е роден да прави мускули,някакси естествено му седят” :) Възможно е, гена си е ген :)
А това за шест месеца без да тренираш и да не мръднеш мога да го потвърдя от собствен опит ;) В това отношение и аз съм така :)
08.05.05
08:05
Аве, как да ти кажа.
Това, че е бос, не значи, че не е взимал. Просто като те слушам, е абсурд да не е ,а съм виждал доста зле образовани във всяко отношение хора, взимали стероиди. Просто намира отнякъде готов цикъл и това е...
Абсурд на 16 години. Въпреки тестостерона, тогава увеличените хормонални нива отиват за развитие на кости, на стави, на органи, вкл. полови... Не приоритетно за сила и маса.
А за медицинските изследвания - доста хора, вземали стероиди могат да дадат изследвания в нормата. Стероидът се чисти. А на 16 изследвания извън нормата иначе са си нормални.
Както и да е, не мога да заключвам, преди поне да го видя. Но вярвам, че всичко е така както го описа - абсурд. Без да говорим, че хормонално отклонение щеше да доведе до някакъв страничен ефект.
А туй ген не го знам ко значи :) Досега още не съм го разчел.
08.05.05
08:11
Аз нямам думи просто. Наистина феномен!!!
дааа дай да му се порадваме :)
08.05.05
11:33
Радвам се ,че поста ми предизвика някакъв интерес защото явно наистина момчето се развива извън нормата.Но при положение че той се занимава непрофесионално,според мен е напредал прекалено.Не говоря просто за размерите му(44 колкото и да е много ,не е чак толкова), а за мускулната му дефиниция, чистота и пропорции.Да приемем , че е взимал...Имам приятел на 22 години който близо 5-6 години тренира.Последната година направи 3 цикъла(1ви с хексаболан,2ри с дека и метан и 3ти само метан)Наистина постигна доста(150 лег,90 кила що-годе чиста маса,42-43 ръка), но сега като спря (медикаментите) почва да спада,макар че си бие в момента прегнил.от тука си правя извод ,че детето-чудо или е феномен или се гъчи с нещо много качествено и скъпо(в което дълбоко се съмнявам,понеже не блести с кой-знай какви финансови възможности)Само искам да поясня че не е точно на 16,но все още няма 17 год.За заинтересованите бих могъл да пратя 1 снимка ,като е на 15, с лошо качество е ,но дава представа.
08.05.05
11:42
Ами не е крайно наложително. Нещица като клен например могат да му помогнат хем да запази мускулната маса, хем да остане долу - горе чист.
08.05.05
11:53
еееееееееех,и на мен така да ми действаше клена....Който иска снимка да каже
08.05.05
11:57
сложи снимката.ще ни е интересно
08.05.05
11:59
Само че трябва да помогнете,даите идея каде да я кача...или ако искате даите мейл да ви пратя.
08.05.05
12:05
bol.bg поддържат акаунти...
08.05.05
12:41
Прати ми ЛС. Имам платен хостинг и ще я кача.
Иначе и аз имам такъв приятел. На 13 години - 2 повторения 80 кила от лег. Сега е на 16 с ръка 42-45см. За трицепс прави с 90кг тесен хват, пък на лег незнам с колко. Сигурен съм че нищо не взема защото той даже незнае кой мускул как се казва, програмата му е ужасна, а и няма фин. възможност да взема каквото и да е. Тренира от 2-3 седмици :shock: :shock:
08.05.05
13:13
И аз мога на сайта ми да я кача. Прати я на лс или мейл eremit@abv.bg
08.05.05
13:45
пратих ти ги.тука пича е на 14-15
много интересно положение,но защо пък да е чак толквоа невъзможно,и аз имам такъв познат, дето тренирам от много малък,може би точно това да е причината,отрано се е развил и сега всичко му върви много лесно,дали пък това да не е причината,
08.05.05
13:52
Това беше целта на поста ми - дали е възможно това,единичен случай ли е или няма нищо особено!
08.05.05
14:56
Ами хич не ме и съмнява че има такива генетични “мутанти”. Аз съм виждал- отива за пръв път на фитнес и бута от лег повече отколкото аз съм постигнал до сега. Все пак да видим и снимката де.
08.05.05
15:08
Ето ги снимките http://info.datacom.bg/stained/pi4a1.bmp
http://info.datacom.bg/stained/pi4a2.bmp
08.05.05
15:11
е аре бе хора дайте да го видиме тоя пичага, че яко ми е интересно :shock:
не се отварят :(
качете ги на някой друг сървър или ги шернете че ми е любопитно да го видя
08.05.05
15:28
да..това са снимките.отварят се.знам че са с лошо качество, но само това имам.те са отпреди година.нямам нови.тука е 75 кила и 41 ръка.дигаше 130 лег,сега е на 165-170
невъзможно ми изглежда да е на 14-15 на тия снимки !
а бтл и ние си имаме нещо като феномен на 17 год е
познавам го от малак на 13 години беше вече с култористично тяло а не е зимал никви зобове !
08.05.05
16:16
нямам думи :shock:
Хм... Абе як е ама аз познавам един който е по як :) Има сравнително същите постижения но това бещее преди 2 години когато тренираше и беше на 14… а да и е 55 кила :) 8)
08.05.05
18:35
преставям си го сега тоя пич.... честно да ви кажа такива хоре ме карат да се отказвам от фитнеса и бодибилдинга отсекъде .... :D Но пък да кажа че не гоня някакви резултати в тази насока защото все пак съм баскетболист и не е нужно до такава степен - но все пак изваяното тяло действа като стимулант по-добър от всекви анаболи и тем подобни :). Напрао тоя пич ми вади очите - нямам думи :shock:
Защо е орязан според вас , да не се вижда истинската му възраст която не е 16 а и дали реално съществува такова момче се чудя.
vayrron ако ще показваш нещо го направи като хората с ясни доказателства защото това те комроментира яко
08.05.05
18:58
Да бе верно така си е - или прави нещо качествено или въобще не го прави :!:
08.05.05
20:15
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Защо е орязан според вас , да не се вижда истинската му възраст която не е 16 а и дали реално съществува такова момче се чудя.
vayrron ако ще показваш нещо го направи като хората с ясни доказателства защото това те комроментира яко
Въобще не ме е грижа дали това ме компроментира или не,по-загрижен съм да не направя това със въпросното лице.Все пак не моята снимка е там, и самият факт че съм я постнал ми костваше да преодолея някой свои принципи.Не разбирам защо смятате ,че ще поставям коментар за “въображаем” субект?!Целта ми беше да направим една относителна преоценка на така наречените генетично даровити деца.Понеже съм от малък град и нямам големи наблюдения, сметнах че фитнес маниаците от страната ще имат сходни виждания.Колкото до снимката тя е истинска,пи4а съществува и даже там още нема 16…Щом си толкова недоверчив дай си мейла.
08.05.05
20:30
OK ,тука май съм се поулял.Изяснявам-пича сега е 10 клас и някаде на 16-17, снимките са отпреди година,когато още нямаше 16.Извинявам се.
08.05.05
20:40
Абе мани.
Накарай го да се яви на републиканско по културизъм за младежи, всъщност то беше скоро - защо не се е явил?
Там ще се види кой как и какво.
08.05.05
20:48
Няма такива амбиции.Може да поговоря с него ,но ми се струва че колкото и да е надарен,при положение че тренира изключително непрофесионално ,няма да бъде в конкуренция на добре запознатите с медикаментите набори...Или греша?Както и да е,явява се предимно на регионални турнири по лег и канадска(последното му е страст)Но пък негова си работа....
08.05.05
20:57
Мани тая генетика с тея фибри и тея косми по краката. Не че нещо, ама.
Бе вие си знаете.
Какво да му дискутираме?
Аз ба 16 имах сравнително релефна 47см ръка :) е нека ми бие постижението този.
по-здрави
08.05.05
21:43
ама колко кг си бил на 16г. :?:
08.05.05
21:54
Дам, но не е бил чист Емо и не чак с такова качество - в смисъл релеф...
За този - не вярвам много да е чист, ама както и да е. Но не виждам какво да му обсъждам.
по-здрави!
08.05.05
21:55
това имах предвид,защото vayrron каза ,че пича имал 44 ръка на 85 кила.аве кво да ви коментираме - мутанти :D (в добрия смисъл на думата)