Тренировъчна програма?

21.10.12
15:03

Здравейте,бих искал да попитам заслужава ли си раменете да ги правя в отделен ден?Тренировъчната ми програма протича така

Понеделник-Гърди/предно-средно рамо-2 упражнения за средното и едно за предното рамо с по 2 серии
Вторник-Гръб/трапец/задно рамо-1 упражнение за задното рамо
Сряда-Почивка
Четвъртък-Ръце
Петък-Крак

Първо се замислих да махна ли тренировката за крака,но реших да не ги игнорирам!Та въпроса ми е да сложа ли раменете в сряда или да си остане така програмата?Също така правя и кардио след тренировка по 10-15 минути крос и също бих искал да попитам,понеже съм в период на покачване,да го спра ли или да продължавам да го правя?Храня се доста добре,приемам протеин GOLD STANDART 100% WHEY.Знам,че не е нищо особено,но наистина се старая да хапвам добре(ям по 5-6 пъти на ден на всеки 3 часа)и да се възстановявам!

Поздрави!

21.10.12
15:45

Рамото в петък с краката.

21.10.12
16:03

Без тази опция ако може :) не искам да правя крака и рамо в един ден!За мен краката са голям мускул и искам да им отделя достатъчно внимание :) благодаря все пак за мнението!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1