23.10.12
01:05
Здравейте. Наясно съм,че има много подобни теми,но исках аз самата да споделя начина си на живот,хранене и друга подробна информация,която би помогнала на тези,които обърнат внимание на темата ми и имат желанието да ми дадат съвети. Аз съм момиче на 18 години,162 см , 60кг - не се гордея с това,което съм причинила на тялото си,но имам огромното желание да подобря както начина си на живот,така и фигурата си. Целта ми е да стана около 50 кг и най-вече да премахна коремчето и бричовете си. От няколко дни съм отказала боклуците по лафките,сладкото,мазното,газираното...правя коремни преси и други упражнения,за които съм чувала,че помагат. Започнах да тичам (в началото наистина ми е доста трудно,но с времето се надявам,че ще свикна с натоварването) . Мисля да започна да скачам и на въже скоро. Накратко това е формулата,която мисля да използвам,за да стопя тези така пречещи ми килограми. Ако имате някакви съвети и предложения,с които да подобря този режим,моля пишете.
Благодаря предварително. :))))
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.10.12 13:48.
23.10.12
11:22
Ако искаш да отслабваш не е важно какво не ядеш, а какво ядеш! Избери си хранителен режим и започни да го следваш. В комбинация с тренировките нещата ще проработят. Успех! :)