Сваляне на КГ

DA

29.04.04
18:59

Здравейте имам проблем с Кг 185-110(доста голям проблем ама... :roll: ) бих искал да понамаля теглото си длаи ще бъде с тренировки или чрез някакви препарати :twisted: (ако може да ми препоръчате).А да и също така ако може да ми опишете точно какво трябва да правя че не съм много запознат.Мерси :wink:

На http://begin.bb-team.org/ има посочена диета, тренировка и прием на препарати.

Успех!

30.04.04
13:04

Ами мога да ти кажа нещо от собствен опит.Преди да започнеш да пиеш разни работи трябва да минеш на диета и да ограничиш тестените,сладките и да махнеш газираните напитки.Прави аеробни упражнения сутрин на гладно като започнеш от 20мин и стигнеш до 40-50 мин.Ако искаш да запазиш мускулна маса тренирай с тежести и след това прави аеробика.В последствие може да вземеш да вземеш някакьв фетбьрнер но ако нямаш диета е безпредметно.Успех :wink:

30.04.04
15:18

Смятам, че имаш нужда да свалиш до 20 кг., които е желателно да бъдат най-вече излишна подкожна мазнина. Мисля, че до 4 месеца можеш да го постигнеш. Необходимо е да преминеш на високо белтъчна диета, занижен прием на въглехидрати и мимимум мазнини. В програмата си включи аеробна дейност сутрин на гладно 15-30 мин., както и 20-30 мин. велоергометър преди щангите. А в залата прави упражнения най-вече изолирани и повторения не по-малко от 20-25 на серия. Желателно е да следиш килограмите си както и размерите. Добрия вариант е да падат килограми, а да се запазят размерите на гръден кош и ръцете най-вече. Можеш да вземеш и фет бърнър както следва: 2 бр. сутрин на гладно с аеробната дейност, 2 бр. преди тренировката в залата и 2 бр. непосредствено преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1