08.05.05
18:56
Начи искам да питам дали е добър следния хранителен режим:
- 3 шейка на ден и чат пат през неколко дена (високо въглехидратния ден) нещо което ми се харесва (примерно по две филийки препечени със топено сиренце) - А през два дена ще хапвам по 200гр пилешко месце.
:Храните за един ден:
============================================
:arrow: Банан и половина
:arrow: 600гр. кисело мляко (кофичка и половина)
:arrow: 350мЛ. прясно мляко
:arrow: 50гр. Протеин (67.4гр млечен, 16.6 суроватъчен протеин)
:arrow: И изцеждам половин лимонче
============================================
Значи досега бях на един друг режим за около седмица, но ми се струваше, че храната е доста и затова мисля да се подложа на този режим! Значи висок съм 185см., талия 90см, ханш 79см., китка 18см., глезен 25см., бедро 60см., прасец 41см., бицепс 35см. :arrow:
И искам да питам дали е добър режима и дали не ви се струва че е дръстичен или нещо такова и ако не е добре кажете какво да оправя :roll:
Благодаря предварително на всички взели глас по темата за да не се получава спам :D
09.05.05
15:46
Белтъка е недостатъчен...
09.05.05
18:00
братле не се ебавай - серизно питам :!: как ще е малко ? не доумявам :oops:
А да не би да е много? 600 мл мляко - 16 грама. 350 мл прясно мляко - 10 гр. 50 гр протеин на прах (не си писал колко процентен е, взимаме за пример 90%).
Какво получаваме общо - 16+10+45=71 гр. Тия 50 грама протеин на прах за цял ден ли са, или за един шейк? Ако взимаш по три шейка, е малко по - добре положението, но основната част от протеина ти идва от шейкове, вместо от храната. Ти почти не ядеш! Какви са тези мляко и плодове за цял ден? Не може да караш само на шейкове!
Това пилешко месо трябва да го вкарваш всеки ден, и то в двойни количества!
09.05.05
18:17
еми значи ще ям по 300гр пилешко на ден + тия три шейка (като тия 50гр са за целия ден) + 1-2 филийки хляб препечени с топнео сиренце :arrow: така става ли ?