08.05.05
23:44
Здравейте :>
Приятелката ми ме помоли да попитам за диета и упражнения в домашни условия за нея. Значи тя иска да отслабне малко и да се постегне. Висока е 173 см и тежи 68 кг, на 20 години.
Бихте ли ми препоръчали примерни диети и упражнения, които би могла да прави в къщи. С приоритет може би на дупето и краката?
Благодаря ви предварително :>
нвд,комбинирана със здраво бягане,може да прави коремни преси и женски аеробики,може и тае-бо
Здравей,
значи според мен (аз съм 181см и тежа 64кг а сега целя 61кг.) приятелката ти трудно ще се справи в домашни условия. Зависи какво точно цели разбира се и реално как изглежда с тези си 68кг., но най-доброто което може да направи освен някои стандартни упражнения в къщи - клякания, коремно преси и т.н. (дано е упорита и постоянна за тях иначе ефект никакъв) е да започне да бяга и да ограничи сладко, тестено и мазно.
Да бягането е страхотен начин да свалиш сравнително бързо и трайно излишните килца.
Аз бях качила 25 кг и повече като забременях и след раждането ми останаха около 18 излишни. С бягане (понеже веднага след раждане фитнеса не ми се струваше подходящ) ги свалих за 4 месеца.
И най-вече с много постоянство, амбиция и инат.
09.05.05
15:01
Мерси много :> А като храна какво бихте препоръчали?
Риба, Пилешкобяло месо, пуешко, всякакъв вид сурови зеленчуци, плодове - но за предпочитане цитруси: греипфрут, портокал. Малко банани. Белтъци и др. Но аз отделно приемам витамини, протеин и л-карнитин
09.05.05
22:04
Мерси пак :>
Жалко, но не иска да тича, казва че преди като тичала и рястяли прасците. За мен няма голямо значение, стига тя да се чувства комфортно в тялото си.
Мери отново за съветите pepa_k :>